Inlägg

Inlägg som Tangentbord har skrivit i forumet
Av Tangentbord

haha jag har haft ett nästan exakt likadant ! bara fronten som skiljde, och mitt hate antingen sålts eller tillverkats av svenska pc fabriken (butiken?) och de funkade perfekt som extra stol

Av Tangentbord

okej C++ blir de å lära sig då ;D modern winamp drar mer kraft av datorn är gammla och har snabbknappar som går även om man har andra fönster över så då hade det inte varit lika stort behov.

Anledningen till att jag anser att jag kan klara detta är att jag har ett script till samurize (www.samurize.com) som personen som skrev det har tagit reda på koderna som skickas i winamp då man trycker på t.ex. play osv,, så allt jag måste göra är att länka bilder till de kommandona, och få de att komma upp som en meny när jag trycker på scroll hjulet

Mycket programmerande är inte ett så stort problem då det är röda dagar och jag för tillfället skiter i livet utanför datorn några dagar

Av Tangentbord

Webwheel-lookalike skrivet i open watcom

Låt oss säga att jag vill programera ett "webwheel" som de logitech har i sina drivrutiner men jag istället vill kunna styra winamp, vilket sätt är enklast för mig att använda ?

Ska jag skriva i C/C++ eller göra en .bat fil eller liknande ? Kan lika lite om alla så oavsett vad ni säger gör ni de inte mycket lättare eller svårare för mig.

Av Tangentbord

okej, tack för länken ! är inte så säker på el själv men märkt att flera här kan sina grejer men nu är de ok att låsa tråden.

Av Tangentbord

www.ljudia.se har en bra "bygg själv" guide som är nyttig att läsa, de har även delningsfilter osv.

Av Tangentbord

Bygga egen ställbar varvtalsregulator för volvo b23 motor

Som sagt, läs topicen och säg mig om det är genomförbart och isåfall hur!

Av Tangentbord

Re: bästa för 1000?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av skittles
Vad är det bästa man kan få i vattenkylning? om man ska ha alla delar och bara kyla CPU'n. inget begagnad bara nytt och det får max kosta 1000 kronor.

http://www.datadelar.se/product_info.php?cPath=248_250&produc...

måste vara så billigt du kan komma på ett komplett vattenkylningskit, 999 för cpu, moderkort och grafikkort !

Edit: Såg inte att det bara behövde va cpu, men se de andra som bonus

Av Tangentbord

Löda ett eget ?

Om nån vet hur jag ska lyckas löda en egen adapter så jag får in ett ps2 för tangentbordet och en usb för musen som går till en xbox kontakt skulle jag bli glad, maila gärna länkar och scheman till k_arlstrom@hotmail.com för jag kan missa eventuella svar i tråden.
Tack

Av Tangentbord

<- tog 7050 i 3dmark 01 det var ddr minnen men dom var redan dubblade för mig, tragiskt värre

Av Tangentbord
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Icetec
Osäker. Det finns en variant av MX440 med SDRAM och en med DDR om jag inte har fel. Antingen ligger dina på 884, eller så har du SDRAM. Men nu gjorde jag antagligen bort mig igen.

hehe får ta å kolla runt i alla möjliga program vad jag har ,)

Av Tangentbord
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Ragnarok
Ja det tror ju inte jag, jag hade lika låg ping när jag hade ISDN som kompisen som har 100mbit chalmers lina...

kan ju bero på servern då men jag märkte då själv ingen skillnad då jag bytte från telia 500 till 2000 enda skillnaden är farten ner men vem bryr sig om den så mkt ?

Av Tangentbord

12/9 ger nog bättre ping än 24/1 i spel ska du se

Av Tangentbord

jag har ett geforce mx440 64 mb 4xagp som går i 250/333 original enligt powerstrip, fick det genom 3dmark01 med 320/442 utan artefakter, men sen kommer dom, ojoj kör med originalkylningen på det

och hur kan du få upp minnena i 737 mhz suecia ?

Av Tangentbord

~7500 3dmark01

Moderkort: Abit NF7-S 2.0

CPU: AMD Athlon Thorougbred 2400+ @ 200x10 (2400+)

CPU-steppning: Hittar inget program som visar det, tacksam för tipps, står steppning 1 i cpu-id

CPU-kylning: Luft/Vatten/Prometiea: Arctic Cooling för 150 kr på cpu väldigt varierdande full load temp, högsta jag sett är 53° och lägsta 42°

RAM: 2x256 mb Kingmax ddr400 (2.5-4-4-8)

GFX: Geforce MX440 250/333 @ 320/442 mhz (core/mem) med originalfläkt

det som shockade mig var hur pass bra grafikkortet klockade, fick det igenom 3dmark01 med 330/450 men fick sämmre poäng och grova grafikbuggar så klockade ner hade klockad cpu mer om mitt nätagg hade pallat de, tyvärr ligger det på 300w enbart

Av Tangentbord
Citat:

Ursprungligen inskrivet av mixdisk
Det där gav ju mycket

ont: har du provat att trycka ned F5 när den startar? Om du då får upp en meny så väljer du "starta windows normalt", det har funkat för mig iaf.

visst gjorde det ! hade glömt att jag ändrat min signatur fick upp min 2400+ i 200x11 med original vcore utan problem med mitt nf7-s 2.0 mobo (original 133x15)

Av Tangentbord

hoho

kör med en xp 2400+ (thorougbred) som jag inte får upp i över 2.2 ghz (200 x 11) för då jag höjer vcore orkar inte nätagget med kör med original vcore nu, men 100 mhz är inte mycket håller med vem som nu sa de

Av Tangentbord

Av Tangentbord

haha

Jag har en Thorougbred 2400+

Har hört att alla xp processorer mellan 1700 och 3000 eller nått ska vara låsta som ni pratar om, med mitt Abit NF7-S V2 moderkort har jag inte märkt någon låsning i multipliern, fsb:n eller spänningen !

Jag har ingen kylfläkt i själva chassit utan bara "originalfläktarna" som sitter fast på t.ex. grafikkort och moderkort, kör cpu:n i 200 × 10 och ligger mellan 37 och 45 grader konstant luftkylt.

Tråkigt för er med låst cpu/låst moderkort. Det ska gå att låsa upp multipliern genom att löda på cpu:n, har sett en länk om det och skickar den här om jag hittar den igen !

Jag vet att det här igentligen är fel forum för min 2400 men när jag köpt en fläkt till chassit så kommer den att platsa här så ta det lungt

Av Tangentbord

Mitt "monster"

Jag har ett Abit nf7-s v2 moderkort och kör det med 200 mhz fsb utan några som hellst problem, kör min cpu i 10x200 och minnena synkront, har ingen extra kylning i burken och trots det så ligger cpu:n på 40-42°.
Har funderat på att sätta en kylfläkt och klocka lite