Inlägg

Inlägg som weezzo har skrivit i forumet
Av weezzo

Bärbar dator byta grafikkort?

Hejsan!

Jag har skaffat mig en rejäl bärbar dator :D, det är en p4 3,2ghz prescott 1gb ddr2 minne 100gb hd och ett x600 mobility grafikkort. Jag undrar om det är möjligt att byta grafikkortet isf någon som vet vad det kan kosta, finns där grymma grafikkort till bärbara som klarar av nya spel osv? Funderar liksom att använda denna datorn istället för min gamla stationära.

Av weezzo

Virus w32.Jeefo hittar men finns inget? fattar inte

Hejsan!

Jag har nyss fixat mig win2000 har uppdaterat allt och lagt in norton och uppdaterat det fullt också. Det har inte varit några probbs innan men så helt plötsligt idag så poppade upp att den hitta virus ( w32.jeefo ) på min E: där har jag bara filmer/musik osv... Jag gjorde en fullscan på E: men då hittar den inget.. Jag sökte på google och kom till symantecs sida där stod det lite saker.. typ som något som ska finnas i registret som man ska ta bort men det finns inte där heller :S.. Någon som vet vad problemet är?

Av weezzo

Vilka nvidia drivrutiner, har 6800LE?

Hejsan!

Vilka nvidia drivrutiner ska man köra med 6800LE för att få så bra prestanda som möjligt för counter-strike 1.6.

Av weezzo

Nja jag tycker mest om typen som Final Fantasy, Tales of Symphonia.

Av weezzo

Rpg Spel

Hejsan!

Jag tycker väldigt mycket om att spela rollspel så som Final Fantasy, Chrono Trigger, Tales of Syphonia osv..

Jag har spelat en del rollspel och klarat av en del men jag skulle gärna vilja ha en lista där ni rabblar upp alla ni kan tänka på det kan vara från Super nintendo, Gamecube, PSX och PC

Jag kan ju säga att jag har klarat Final Fantasy 1-7 samt 9, Chrono Trigger, Breath of Fire 1 & 2. Och jag håller just nu på med Tales om Syphonia som jag skaffat på GC

Av weezzo

Men det jag tycker är konstigt är att jag tanka i 600Kb/sek med 11Mbit kortet också :/

Sen en sak jag undrar är att jag har sett att man kan köpa antenner.. kan dem påverka något?

Av weezzo

Okej... Men jag tänkte på om det kanske kunde bero på routern eller?

Av weezzo

Trådlöst nätverlk, 22Mbit men går inte så snabbt??

Hejsan!

Jag har för några dagar sedan köpt en bärbar dator och där fanns trådlöst nätverk. Jag gick därför o köpte en DI-614+ ( Klarar upp till 22Mbit ) och testa det. Allt har gått bra men det kortet som är i min bärbara var bara 11Mbit så idag gick jag o köpte ett kort som klara 54Mbit. När jag tittar på Trådlöst Nätverksanslutning 3 som den heter så står det 22Mbit och signal utmärkt för jag sitter rätt nära routern. Och då prova jag omdelbart att tanka för att se om det nu går fortare vilket var meningen med det hela eftersom jag har 24Mbit BBB. Men när jag testa på 3 olika ställen där jag vet att det ska gå snabbt att ladda ner eftersom med min stationära så tankar jag i 1.6/Mb sek från dem sidorna. Men hastigheten håller sig på ca 600Kb/sek med min bärbara som är på trådlöst... Är det någon inställning jag måste ändra eller vad kan vara fel?

Av weezzo

Mina stationära datorer hittar varandra på nätverket, men de får ingen internet. De hittar inte min bärbara som e på trådlöst, mne internet funkar på den bärbara.

Jag tänkte på en sak till när jag koppla in DI-614+ routern i BBB modemet då fick mina 2 stationära datorer ip 192.168.0.100 och 192.168.0.101 o dem e ju kopplade till bbb modemet

Av weezzo

Trådlöst internet, mina andra datorer får inte internet?!

Hejsan!

Jag sitter här nu på min bärbara dator som jag precis skaffat och idag skaffa jag mig trådlös internet. Jag köpte en Dlink DI-614+ och jag sitter med BBB 24/1 Mbit uppkoppling. Jag kopplade DI-614+ routern i BBB modemet, mina 2 andra datorer är kopplade direkt till modemet, OBS dem har inte trådlöst internet utan dem e kopplade som vanligt vill bara ha det till min bärbara. Men mina 2 stationära datorer får inte internet men min bärbara får vad är det som är fel, är det felkopplat?

Enkel förklaring hur det e kopplat:

DI-614+ routern i BBB modemet direkt
2 Stationära med vanligt nätverkskort direkt i BBB modemet

Av weezzo

Vilka "cleaning" program använder ni?

Jo som topic säger..

Såsom

Tar bort massa skräp typ temp filer osv..: här kör jag window washer

Spyware: kör jag adaware..

Det är typ dem ända jag kör vill gärna veta vad ni andra har.. ni kanske använder fler saker som tar bort andra saker som inte jag har osv...

Av weezzo

Counter-Strike Source Problem att köra full screen

Hejsan!

Har precis installerat HL2 och CSS och när jag ska starta CSS så kommer det upp en ruta Failed to set video mod - resetting to defaults, sen trycker jag på ok och då kommer det igen fast då sätter den den på safe mod så startar den spelet i en ruta... ok då går jag in ändrar till 800x600 och full screen o då kommer en ruta till där det står Instruktionen på "0x2418d9a5" refererade till minnet på "0x00b89530". Det gick inte att utföra en minnesåtgärd. Följande fel returnerades: The memory could not be "read"... obs händer exakt samma sak på HL2 också... vad är fel?

märkte precis också att det händer bara när jag kör full screen

Av weezzo

Gainward 6800 Ultra 256 GS

Hejsan!

Har en kompis som har ett Gainward 6800 Ultra 256 golden sample, hans temp ligger idle på 65grader och vi tycker det är rätt mycket och när han lirar är den runt 70 något. Någon annan med samma kort som har ungefär samma temp?

Av weezzo

Okej jag har en korsad sladd nu, vi har kopplat korsade sladden på den enda datorn till han som har 2 nätverkskort men det är sånt utropstecken på den nätverksikonen och verkar ej funka :/.. .ska man koppla på nått spec sätt?

Av weezzo

Sitter på lan behöver hjälp!

Hejsan!

Det är såhär att vi sitter hos en polare o lanar vi har en hubb med 4 portar och vi är 5 pers. Vi har en dator med 2 nätverkskort och vi undrar om det går att koppla in ena datron med den datorn som har 2 nätverkskort?

Av weezzo

ok thnx, men jag märkte en grej den tillåter inte mig att klocka.. någon aning om varför? Jag använde mig av winfox innan

Av weezzo

71.84 Ingen klockningssystem?

Hejsan!

Jag har precis formaterat datorn o allt och sedan tankat senaste 71.84 drivisar till grafikkortet men jag märkte att det inte fanns någon klockningsflik, kan man fixa fram denna eller? Eller måste jag använda något annat program isf vilket?

Av weezzo
Av weezzo

mm vad är det egentligen dem sätter dit folk för??

För att dem tankar eller för att de laddar upp eller både och?

Av weezzo

som sagt min kompis bor i samma område alltså borde vi dela samma ledningar..
Dessutom har jag en annan polare som också bor i samma område som också bor ca 2km från tele stationen och når hastigheter som 2mb/sek.. det kan bara inte vara det.. och han här bor bara 5 villor från mig