Inlägg

Inlägg som samiii har skrivit i forumet
Av samiii

Skrattar

Av samiii

Manodeppresion är en obotlig sjukdom. Många som lider av det brukar bla. ha problem med att klara sig ekonomiskt. När man är i den maniska delen så ser man inte begränsningar och man vill vara givmild mot andra vilket ju självklart är svårt om man inte har pengar.

Tror faktiskt inte att dennna mamman som nämns i artickeln sitter och planerar på kvällen hur hon skall bedra samhället på så mycket pengar som möjligt. Som sagt bör hon få hjälp, och antagligen får hon oxå det. Oftast brukar manodepressiva perssoner få hjälp i den depressiva fasen dock, eftersom man då kanske inte kan ta han om sig själv alls pga. av sin deppression.

I övrigt känner jag många arbetslösa studenter som lever på besparingar under somrarna om de inte lyckats få jobb trots att de faktiskt skulle ha rätt till bidrag.

Men vist kan jag oxå hålla med om att det är typiskt svenskt att snylta på allt som är gratis. Så fort man kan dra av en lunch på skatten måste man göra det. Snål tattar-stil är vad det är!

Av samiii

Studsig techno, svengig house och ylande psy varvat med lugna jazz-toner är det som hörs ur mina högtalare.

Av samiii

Boxers is the shit! Allt annat är ju rena tortyren för lillen.

Av samiii

totoo, du har så rätt. Tänkte ju inte så långt.

Av samiii

Exec PHP

När jag använder shell_exec i PHP fortsätter den startade processen även om jag stänger browsern. Finns det något sätt att få den att döda processen om den itne hinner klart innan man stängt browsern?

Av samiii
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Tmi
Håller med, de ser så fruktansvärt äckliga ut.
Enda sättet för mig att bli av med dem är att hämta dammsugaren och bli av med dem på det sättet. Jag gillar itne att behöva göra det eftersom harkranken väl troligen överlever färden ner i påsen och får dö där inne sakta, men min sinnesro är ändå en högre prioritet.

Tänk om den kryper ut ur dammsugare och hämnas när du sover.

Av samiii
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Random-person
Jättebra, dra in miljöfrågan i diskussionen för att rösta ned kapitalismen... Ryssland är ju nämligen jättemiljövänliga... Shesh. Skillnaden är att kapitalismen kanske löser det där miljöproblemet, medan vid ett kommunistiskt statsskick hade kanske vetenskapen helt stannat upp i miljöfrågan...

Typiskt att alltid jämföra allt som itne är kapitalism med kommunism. Är rysland kommunistiskt idag för den delen?

Till saken hör att kapitalism handlar om att konsumera varor och tjänster. Om man går plus minus noll står aktien stilla men aktieägarna kräver avkastning. Dvs du måste helatiden sälja mer och mer och mer och mer. Det är därför världens enklaste uppfinning tandborsten, som igentligen inte kan utvecklas mer endå utvecklas konstant.

Av samiii

Tycker det finns en poäng med att staten finansierar vissa kulturprojekt som annars inte skulle kunna existera pga. att det inte är mainstream. Det måste liksom få finnas alternativ, som inte skall vara beroende av comersiella intressen. Finns ett egenvärde i det, och personligen tycker jag inte man kan mäta allt i samhället i pengar. Allt måste inte gå med vinst helatiden, och allt måste inte vara lönsamt.

Däremot är det klart att rent slöseri, som trådskaparen nämde i början. Att få statliga bidrag för att inte producerat något på över 10 år känns lite fel.

Av samiii

Andra människor och platser där det finns mycket människor. Samt nya situationer som att byta frisör t.ex..

Av samiii

Spara? jag är glad om jag ens har råd med mat varje månad.

Av samiii
Citat:

Ursprungligen inskrivet av toker!!!
har själv varit sugen på att UE:a men har fan inga kontakter

Det är bara att ta med några vänner ut. Sen skall ni inte låsa er vid just tunnlar. Finns mängder av övergivna hus och även tak man kan klättra upp på. I början kan det vara svårt att hitta platser men man lär sig ganska snabt var man skall kolla och även att se om en plats verkligen är övergiven eller bara brist på aktivitet.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av michael123
det är inte lagligt så jag uppmanar ingen att göra det. Väktare kan gripa en tror jag, blir väl ngt slags böter olaga spårbeträdelser eller ngt.

Olaga intrång kan ge upp till två års fängelse. Men så vitt jag vet har ingen blivit dömd för detta utan att samtidigt bli dömd för skadegörelse eller stöld. Dvs. om du bara går in och kollar är det lungt.

Av samiii

Skrovmål = rejält med mat.

Aldrig hört det användas i nått annats sammanhang, även om jag kan hålla med om att det är lite Emil i Lönerberga-svenska över det.

Av samiii

Dessa människo öden. Ett tips dock. Gå inte och bli bitter över din barndom det hjälper absolut inte!

Av samiii

Tack för informatinen, det skall användas till en sida för att presentera diverse information på. Nyheter, väder, tv, datum, klocka osv.

Av samiii

RSS-feeds

Var hittar man RSS eller andra xml-strömmar för Väder och TV-tablå?

Av samiii

Your personality type:

Quiet, kind, and conscientious. Can be depended on to follow through. Usually puts the needs of others above their own needs. Stable and practical, they value security and traditions. Well-developed sense of space and function. Rich inner world of observations about people. Extremely perceptive of other's feelings. Interested in serving others.

Careers that could fit you includes:

Interior decorators, designers, nurses, administrators, managers, secretaries, child care/early childhood development, social work, counselers, paralegals, clergy, office managers, shopkeepers, bookkeepers, homemakers, gardeners, clerical supervisors, curators, family practice physicians, health service workers, librarians, medical technologists, typists.

Ganska bra faktiskt
Kanske bör änra vägval i livet totalt då.

Av samiii

Är ni seriösa med att inte tvätta håret? Låter liksom ltie ohygieniskt. Jag har dessutom en mindre mani när det gäller kropshygien och tvättar håret dagligen.

Edit: Förstör man lockarna om man tvättar dem för ofta?

Av samiii

Jag är utlänning! Jag är en jävla utlänning. Jag är finne i göteborg!

Av samiii
Citat:

Ursprungligen inskrivet av [-Pale-]
...

Tack för ett mycket informativt inlägg.