Inlägg

Inlägg som samiii har skrivit i forumet
Av samiii

Vad är fel med gimp då?

Av samiii

ja, både server och klient. För att dela hemkatalogerna är det väll bara att mounta /home/ från en NAS. Men är jo fortfarande shadow och passwd filerna som borde delas på något sätt?

Av samiii

flera clienter som delar användare

Hur sätter man upp ett system där flera clienter delar på användarna? (obs, inte tunn klient)

Av samiii

vad är det du lackar? Dator chassit, bilen...?

Av samiii

Skall du spela windows spel, behåll windows. Möjligen en egen windows partition enbart för spelen? Men vill du helt bli av med windows nöjjer du dej antingen med de spel som finns eller köper en spel consol.

Av samiii

Trolleri trollera.....

Av samiii

Röstfiske.

Av samiii

Riktigt stilren, tummen upp!

Av samiii

Skriver i en tråd på sweclockers om vad jag gör just nu.

Av samiii

Jag tycker att samhället enbart skall styras av högutbildade. Man skulle kunna införa rösträtt efter en viss utbildningsnivå helt enkelt. T.ex. efter en akademisk examen. Självklart skall man även kunna förbruka sin rösträtt om man begår ett brott.

Av samiii

Jag som är en utpräglad open source taliban tycker att Dev-C++ är en mycket trevlig IDE för windows. Men vill du ha jobb i framtiden är det nog lika bra att sätta sig in i Visual C++. Finns väll en gratisversion numera oxå?

Av samiii

Vill man chatta helt säkert så finns SILC.

Av samiii

Använder opera, och vill ha en inbakad msn-client samt en ssh-client. Sedan har man allt som rör det vardagliga nätanvändadet i ett enda program.

Av samiii

gnome-terminal använder jag

Av samiii

Nano scroll problem

När jag scrollar i nano med pilarna börjar texten överlappa sig själv. Detta händer även ibland när jag använder page up och page down. Mycket iriterande. Beror detta på terminalen, eller på nano? Och framför allt, vad gör jag åt problemet.

Av samiii

Gymnasiet kräver inte mycket tid. Bestäm att du t.ex. lägger en timme på skolarbete utanför skolan varje dag. Gör detta sedan till en livsstil. Stanna kvar en timme i skolan, sätt dej med ettpar kompisar (som du vet att du kan plugga med utan att annat distraherar) och gör lite uppgifter. Hjälp varandra, alla är bra på olika saker så utnyttja det.

Av samiii

tackar och bockar för det

Av samiii

Installera program hos en enskild user

Kan man kompilera ett programm så att det installeras i ens hemkatalog?

Av samiii

Varför objektorienterat?

Varför tycker just du att det är bättre att skriva

enemy[1].kill() istället för kill(enemy[1])?

Av samiii

Bluefish