Inlägg

Inlägg som dadzz har skrivit i forumet
Av dadzz

Re: Är det vanligt att fläkten pajar på detta visset?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av bamtaro
Det hände när jag satt å surfa så plötsligt börjar DATAN låta extremt mycket, chassit skakade och hoppade omkring.

Jag hatar alla noobs som kallar DATORER för data. Visst jag kan förstå om man säger dataspel för det är riktigt... data=information för er som inte visste det..

Av dadzz

använda punkter?

Av dadzz

pluffen.... har du blivit tappad för många gånger som ung eller?? vad svamlar du om kalart han ska göra det..

Av dadzz

ja sen skulle jag nog köpa ett Asetek Antarctica vattenblock, A/478/754/940

http://www.gtek.se/index.php?mode=item&id=1474&session=1ca56e...

sänker tempen yttligare.. men det är bara ett tips

Av dadzz

det heter datorn! inte datan.. Data är information som t ex en bok. inte så konstigt att den inte startar...........................

Av dadzz

haha kollade inte det

Av dadzz

asså du ska använda baterivatten och water wetter...

Av dadzz

hahah

Av dadzz

vilken vattenkylning är bäst?

Hej jag undrar bara vilken vattenkylning som ni tycker är bäst. Jag har en 2.8 p4. Vaad kostar den i så fall och vart kan man köpa den?

Vet ni några Recensioner om den i så fall?

Mvh Daniel

Av dadzz

Asså..

om ja skulle kyla med -30gradigt vatten med ett Zalman ZM-WB2 skulle ja då måsta gnida in blocket med vaselin å sen sätta neopren runt det hela???? eller har ja missupfattat allt? [/QUOTE]

Vatten fryser till is vid -0 / -1 Grad så ett tips är att typ använda kyllarvätska eller typ T-sprit som fryser vid ca -30. Men det är bara vad jag tycker.

Av dadzz

vilket tillverkare tycker du då?

Av dadzz

har 2.6k vad ska jag ha för grafikkort?

Hej jag har 2600kr och jag har kollat runt lite på grafikkort. Men jag vet inte vilket jag ska ha.. Jag hade tänkt att spela, leka med photoshop osv... skulle bli glad om jag kunde få lite tips!

Av dadzz

I vårat fall kommer det då bildas kondens... men jag fick reda på hur man ska förhindra att luft som cirkulerar i datorn inte får kontakt med kondensen.. vi tänkte ha en vatten temp på 8 grader.

Av dadzz

kolla vad sakerna kostar på www.datorbutiken.com kan vara billigare !

Av dadzz

Jag säger bara en sak köp en billigare processor för det behövs inte t ex amd 64 det finns ändå inget som kräver en så snabb processor idag om du inte jobbar med film eller ska ha en server men då ska man inte ha en amd men i alla fall. I nästan alla fall är det som slöar ner en dator är att man har för lite minne så satsa på 2*512mb minne med dual! köp en 2.8 intel med 1024 cache, det tycker jag i alla fall!

Mvh daniel

Av dadzz

Jag tycker att du ska rita ut hur stort hål du ska ha och sen tar du och lånar en borrmaskin och borar ett hål. Sen kan du låna en sticksåg med metalblad och såga ut men använd hörselskydd och skyddsglasögon. Om du inte känner någon som har en sticksåg så... hmm kan du använda en plåtsax men det blir inte så snyggt. ett bågfilsblad är billigt att köpa men du kommer få ett helvete att såga ut det förhand men det går tar bara lite tid.

Kommer inte på något mer just nu men det kommer!

mvh Daniel

Av dadzz

k tack!

Av dadzz

kondens med vattenkylning hur löser man det?

Hej jag och några kompisar hade tänkt att testa med att dra in vattenkylning i en dator. Men det finns ju ett problem! Kondensen, vet ni något sätt att förhindra att kondensbildas eller något annat som t ex avfuktning. Skulle bli jätte glad om jag fick ett svar...

Vi hade tänkt oss att dra in koppar rör med vatten. Men vilken temp tycker ni att vi ska ha? Bildas det mer kondens om du har lägre temp?

MVH Daniel

Av dadzz

Sen gäller typ inte garantin på datorn om du pillar i den.. Om du har garantin kvar vill säga.