Inlägg

Inlägg som dadzz har skrivit i forumet
Av dadzz

hej

Av dadzz

hmmmm

Av dadzz

sen ett tips är att kolla i manualen vad det står det står det hur dom tycker du ska placera fläktarna gör som dom säger då.. Dom har ju testat luftflödet så att det blir bäst...

Av dadzz
Citat:

Ursprungligen inskrivet av JuRko
Tar du bara luft från rummet direkt till cpun så kanske blir 2-5c kallare, beroende på hur varmt de är i ditt chassi jämnfört med rummet nu.

Tror knappast de blir kondens genom mitt rör. Blir de då så blir de de, inte fan bryr jag mej.

1. Kondensen kommer det att bli pga att luft tempen ute är kallare än i ditt rum. Vilket kommer att leda till att du kommer få "vatten" i ditt rör vilket jag kan lova inte är så kul!

2. "Blir de då så blir de de, inte fan bryr jag mej. :p" Tror inte att du kommer vara så kaxig när du är tvungen att köpa en ny cpu eller hårdiskar.. Är inte så kul som det låter.. Sen undervärdera aldrig kondens...
Fäller man sånna komentarer kan man inte vara så IQ-berikigad!

Mvh Daniel

Av dadzz

jag tycker att det var bra att limmet inte sitter så bra. För om du tröttnar någon gång så är det bara att riva loss det slipa och spraya!
GJ!

Av dadzz

japp jag med!

Av dadzz

hahha det vet jag inte !

Av dadzz

om hela huset brinner ner så ser dom ändå att det var vid din dator som det började. Men sen ser dom att det inte finns något chassi utan rester av en trälåda. då blri det problem...

Av dadzz

japp det gör det

Av dadzz

det där med solceller är ju bara att glömma om du inte har mycket pengar. En solcell som kan driva t ex en dammsugare kostar ca 8 tusen.

Av dadzz

mr dog ne det tror jaginte

Av dadzz

köp med 256mb istället är bättre för framtiden

Av dadzz

9800pro ultra dyrare än x800xt?

Jag kollade runt lite på några sidor och upptäckte att radeon 9800pro ultra med 256mb kostar mer än ett x800xt med 256mb (var bara tv-ut) Hur kan det komma sig och kan det stämma?

Av dadzz

Jag tycker att dom flesta här är lite mindre berikade med IQ...
Varför inte bara ha ett på sig 100kr ä billigare än ett nytt moderkort!

Är det ballt att inte ha det? Verkar så för det är många som skryter om att dom inte använder det som att det vore coolt!
"Tycker också ESD-skydd är överskattat. Och den dagen något händer får man suga på den sura karamellen. "

Jag skulle vilja veta hur ni ser ut när/om erat t ex moderkort går sönder då är ni nog inte så balla längre. Då ångrar ni nog att ni inte köpte ett ESD-band för 100kr.
Skrattar bäst som skrattar sist heter det. Jag blir inte ledsen om erat moderkort eller något annat går sönder pga eran idioti.

Mvh Daniel

Av dadzz

Jag visste pristet för någon månad sen men jag skulle tipa på typ 400spänn paret minst.

Av dadzz

Ett tips bara, om du köper ett chassi som kostar lite mer (från ett känt märke) så ska man inte såga nya hål i chassit. Det verkar som att många tror att det blir bättre kylning ju fler fläktar du har men så är inte alltid fallet. I dom lite dyrare chassina så är luftflödet exakt uträknat så sågar du upp nyga hål så förstör man troligtvis luft flödet vilket leder till en sämre kylning.

Mvh Daniel

Av dadzz

K¨, Jag håller nog med många här. Jag tror fan att din dator kommer att vibrera sönder. Sen kommer det inte vara så bra för luftcirkulationen med bashögtalare som dammar på. Sen kommer ljudet bli kast. har du testat att lyssan på musik med en högtalare? Gör det och bedöm själv hur det låter.

"denna burken e inte till för att ge ett drömljud. den har högtalare för att det är en cool sak som inte många har gjort innan" Om det är så att det är för en cool sa¨k och ljudet inte vars å viktigt. Köp http://www.clasohlson.se 38-1075 kostar bara 149kr då spara du en massa pengar som du kan lägga på något bra. För jag tycker bara att du slänger dina pengar i sjön...

MVH Daniel

Av dadzz

man ska nästa ta och köpa en sändare och be någon kompis prata om bomberanfall i sthlm på arabiska och placera en sändare i skogen sen sätta upp en webcam på som sätts igång av ir och filma när (om) polisen kommer

Av dadzz

men orka ett x-warrior

Av dadzz

Bara en fråga varför ska du en använda den som server? Vi kan byta du får mitt chassi och jag får ditt Om jag var du skulle jag ha den som htpc

Lycka till!