Inlägg

Inlägg som Ollie har skrivit i forumet
Av Ollie

Jag kör en Samsung TV och min dator trådlöst via Samsung Link, bara att installera på datorn välj vilken mapp du vill dela ut och lägg till tvn. Jättelätt är det. Spelar upp HD-filmer utan problem.

Av Ollie
Skrivet av Crewsom:

Gtx 760 slår ett singel 6990.

Ursäkta ? Ett 6990 är ungefär 60% snabbare än ett 760 så det har du fått om bakfoten min vän.

Av Ollie

Kanske vänta på Galaxy s4 som släpps nu i Mars ?

Av Ollie

Nya Htc One som släpptes i veckan är väl nått ut över det vanliga nu.

http://www.mobil.se/nyheter/forsta-intrycket-sa-ar-htc-one-1....

Av Ollie

Jag byter ett par i veckan, det är inte så farligt som man tror. Glaset + touchen köper jag på tradera från kina shoppen. 380kr med frakt tar dom och du har det hemma efter ett par dagar. Skriv ut denna http://irevivespray.com/iphone-4-screw-chart/ och lägg skruvarna på sin plats så grejar du det. Lycka till !!!

Av Ollie

Har köpt ett ASUS Xonar Phoebus ljudkort och ett par ASUS ROG Vulcan PRO hörlurar

Frugan fick en HTC One X+ och 2 veckor i Thailand....

Av Ollie

Thomson TG789vn från Telia är inte så bra + att Telia har lagt in sin egen firmware. Kolla på telias forum så kan du se hur många som har det problemet som du har, gäller dom flesta spel. Inte många som har löst det för portforward fungerar inte till 100%

Av Ollie

Invertern tänder endast lcd skärmen. Är den defekt så är den, finns inget mellanting. Oftast så tänds skärmen snabbt i nån sekund för att sedan slockna. Jag tror till 99% att det är LCD bulben (avlångt smalt lysrör) som är bränd och bara lyser rött. Väldigt vanligt på lite äldre laptops, Ta ut den från skärmen men låt den vara inkopplad och starta datorn, lyser den rött så byt

Här får du lite hum om var den sitter http://www.laptopparts101.com/screen-backlight-ccfl-lamp/

Lycka till !!

Av Ollie
Skrivet av Tagnard:

Det är olika från stadsnät till stadsnät och en router behövs om du har mer än en dator, finns undantagsfall när man får fler än en IP av leverantören.

Varför det ? Räcker med en switch inte en router.

Av Ollie

Porten är inte aktiverad ännu, det behövs ingen router för stadsnät. Ring och beställ så öppnar dom den.

Av Ollie

Låter som foppatofflor när du går

Av Ollie
Skrivet av Allexz:

Varför ska du ha det starkaste som finns?

Det mest logiska med en jobbtelefon borde väl vara att ha en telefon med ett batteri som klarar av att användas/ringas i konstant under arbetsdagen?

Ta t.ex en OneX så är den död innan lunch om du både pratar,syncar och faktiskt använder telefonen under dagen.

Om jag pratar, synkar och mailar,surfar lyssnar på musik konstant från klockan 7 till klockan 20 så har jag 30% kvar av batteritiden på min X. Så det påståendet kan du kasta. Det är den vassaste telefonen på marknaden än så länge.

Naturligtvis kommer Samsungs S3 att ligga där uppe också men tror inte vi ser den innan juni i butiker.

Så som svar på din fråga vilken som är den snabbaste just nu är HTC ONE X

Av Ollie

Beror på om du menar den gamle eller nyare 10.1 ? För 10.1 får 4an i uppdatering april/maj

Det som S1im länkar är den gamle

Av Ollie
Skrivet av Mattiiss:

jag tycker inte vi ska sitta och berätta för en person på internet hur han ska göra och inte göra. Jag har inte sagt att han inte ska lyssna eller hur? Jag säger bara att han (om han redan bestämt sig) inte kommer lyssna ändå. SÅ istället för att sitta och vara moralmorsor på internet så antingen försöker man hjälpa honom med sina tips eller så skiter man i att svara, hur svårt ska det vara? Vill du inte hjälpa, så gör inte det, men sitt då inte heller och var moralmorsa över internet?

Jag har aldrig sagt att föräldrarna gör fel, jag säger som sagt att om man ska skriva, så försöker man hjälpa honom och inte skriva "lyssna på dina föräldrar bla blabla bla..". Varför är detta det dummaste inlägget? För jag vågar säga det många tänker?

1.Herregud, vem orkar bry sig?

2Vill han vara uppe sent och försöker hitta lösningar till att vara det, låt honom?

3. Jag svarade han med ett svar så lägg ner

Inte konstigt det går åt skogen för vissa med den inställningen

Av Ollie
Skrivet av Mattiiss:

jag har ett väldigt bra och enkelt tips. Det finns en knapp på routern som gör det till en fabrikåterställning. Tryck/håll inne denna och du kommer få tillbaka routern EXAKT som den var från början, utan några inställningar.

Sedan ska du ju inte visa att du gjort det på något vis, du får ju inte vara uppe för sent då kommer dom ju bara gå in och se att det är ändrat.

EDIT
Sluta vara så löjliga alla som skriver "LYSSNA PÅ DINA FÖRÄLDRAR" eller liknande. Herregud, vem orkar bry sig? Vill han vara uppe sent och försöker hitta lösningar till att vara det, låt honom? Hjälp till istället eller svara helt enkelt inte med tips. Svara inte alls istället. Han vet nog om att "han borde inte" eller "han ska lyssna på sina föräldrar" men han verkar ju inte bry sig om det eftersom han ändå vill gå emot deras "regler"? Så om ni ska svara, sluta låtsas vara hans föräldrar och antingen försök hjälp till eller svara inte alls, det är mitt tips till många därute.

Inget illa menat men jag tycker det är så löjligt.

Det var det dummaste inlägg jag har läst på länge, Så du tycker allvarligt talat att han inte skall lyssna på sina föräldrar ??? Tror du dom gör det för att vara dumma ??

Av Ollie

Dom har aktiverat parental control i routern, och för att du skall kunna avaktivera det så behöver du skriva in ett lösenord som dom har skapat Jag tycker du har underbara föräldrar som tar sitt ansvar för dig. Tro mig du kommer att tacka (än du inte känner så nu) dom en vacker dag när det är dax för dig att begränsa dina barn

Av Ollie
Skrivet av maddox_178:

Så med andra ord tycks K/D vara viktigare än att köra i en grupp där en t.ex. Assault/medic som bryr sig mer om att ressa och hela sin grupp/lag än att få många kills värd mindre då? Det brukar tendera till att en lagspelande(!!) medic fokuserar mer på det egna laget än höga kill siffror.

En hög K/D ratio har inte ett skit med att göra hurvida ett team är riktigt ordentligt framgångsrikt. Tycker personligen att den här K/D hysterin är ganska fjantig.

Edit: Såg att det var mw3 detta gällde. Misstog det för "ännu en bf3" tråd. Ursäkta. Har ej inblick i hur detta spel fungerar eller är uppbyggt. Är jag helt ute och cycklar och detta fenomen ej är befintligt så bortse från mitt inlägg tack.

Har du en KD-ratio på 2 eller högre i mw3 så ligger du antingen och trycker i ett hörn eller så spelar du enbart sd med sniper. Det säger inte ett skit om hur ett lag klarar av att spela en match.

Leta gärna efter ||BBb|Roggan® så skall jag visa hur en KD på 1.4 eller vad jag nu har kan agera

Av Ollie
Skrivet av DjSweetBazz:

du vet väl att din laptop har 2 stycken grafikkort vad?

den ena är intel HD 3000 och den andra är HD radeon 6770m

vilket av dom används när du kör minecrafft?

Ser du det här när du högerklickar på skrivbordet??

http://oi41.tinypic.com/1hz43r.jpg

grafikkortet är ~25% bättre men processorn är mycket sämre, mindre HDD, mindre RAM, bara 1st USB 3, ingen fingeravtrycksläsare, och ingen aluminiumchassi, sen är den skitful också

Precis vad jag menade Inte ett dugg bättre utan mycket sämre

Av Ollie
Skrivet av Atlas Tasume:

Nu vet jag att detta inte var poängen med din tråd, men jag vill påpeka att det finns bra mycket bättre laptops än den där för samma pris, till exempel: https://www.alina.se/Produkt.aspx?r=qs&T2=G53SX-SZ016V (Är du registrerad SweC medlem så får man den för 8 720 kr)

Och angående ditt lagg-problem, så kolla så att dina energispar-funktioner är satta på High Performance, och sedan dubbel-kolla det manuellt vad varje enskilld inställningar stämmer.

Ser inte någonstans var den skulle vara bättre som du länkade ??

Av Ollie

Jag har haft mitt 8KDA3+ i snart 2 år och är väldigt nöjd. Aldrig haft några problem. Det är ett bra val.