Inlägg

Inlägg som LSD har skrivit i forumet
Av LSD

Vore roligt att se en jämförelse med alla ni testat senaste 2 åren, så man kan se om AIO blir bättre eller är likvärdiga med den man redan har. Tex Arctics AIO som vann mot många dyrare alternativ för ett år sedan. Jag som sitter med en AMD 5800x letar hårt efter en AIO som är bättre med samma tysthet, jag kör min Arctic 280 i push pull för att få ner temp och den gör det ganska bra.

Av LSD
Skrivet av anders190:

Sister Imperator från "Ghost connected university" här! Kändes lite AI animerad i detta fall.

Jo fick en hälsning, trodde alla fick det.

Av LSD
Av LSD

Nu hoppas jag på itx moderkort till denna och en riktigt bra htpc är född.

Av LSD

Alltså inte dyrt alls om han inte kommer spela mer avancerade spel i närtid.

Av LSD

Fortnite Recommended Requirements
CPU: Core i5-7300U 3.5 GHz
RAM: 8 GB
VIDEO CARD: Nvidia GeForce GTX 960, AMD Radeon R9 280, or equivalent DX11 GPU
DEDICATED VIDEO RAM: 2048 MB
PIXEL SHADER: 5.1
VERTEX SHADER: 5.1
OS: Windows 10 64-bit

Av LSD
Skrivet av Rhinoceros:

Apple tv 4K är en vinnare, minimalistiskt trevligt gui, lättsam touch fjärrkontroll, Infuse spelar allt, lätt att jobba med och ser snyggt ut. Kommer det Androidtv/Googletv box med infuse, likartad apple kontroll med touch så byter jag. Kör android i övrigt, vore trevligt med samma ecosystem.

Nackdelen är att såfort man vill köra sitt stora filmbibliotek med riktig dolby atmos så funkar det inte på Apple, därför har jag äpplet för stream och shield för plex haha.

Av LSD

Mmmm vill gärna ha så jag äntligen får se mitt fina suprim x

Av LSD

Crown xls 1502 slutsteg använt kort tid i hembio.

With Class D circuit
Amp modes: 2-channel stereo, mono bridged or Y mode
Power rating: 2x 775 W/ 2 Ohm, 2x 525 Watt/ 4 Ohm, 2x 300 W/ 8 Ohm, bridged 1x 1550 W/ 4 Ohm, bridged 1x 1050 W/ 8 Ohm
24 dB Linkwitz Riley crossover
Input sensitivity 1.4 or 0.775 V
Big front display for easy handling
Black out mode switches off the display automatically
Lock out mode avoids improper use
Remote power for remotely switching on/ off
PeakX limiter per channel
Quiet and temperature controlled fan
Rugged metal housing
5 Status LEDs per channel
Connectors: XLR, jack and RCA input, 2x speaker twist and binding post outputs
Size: 19"/ 2 RU
Installation depth: 19.6 cm
Weight: 3.9 kg

Läs hela annonsen här

Av LSD

Jag aktiverar HD texturer och Vram ligger under 6GB.

Av LSD

Apple TV, så himla dålig mediaspelare.

Av LSD
Skrivet av to55e:

Jag har en LG OLED sedan kanske 5 år tillbaka. Den har väldigt mycket inbränningar av spel, Netflix, tv4, m.m. Dvs, inte bara från en källa och jag är väl medveten om just inbränningar så den står aldrig bara på med samma bild. Det sket sig ändå ...

Så min inställning till OLED är lite tveksam även om bilden är i övrigt superb.

Ha rhaft min C8 sen den kom och har inte en enda tendens av inbränning, nu är den kalibrerad och har därmed inte full kontrast osv. Hade Plasma i många år utan problem och de använde jag även som dataskärm när jag bodde litet. Tycker Oled är överlägset i film sammanhang, sen betala så mycket för en tv att låta barnen kolla tecknat på känns bortkastat hehe, till det hade jag valt en Sony led istället.

Av LSD

Jag anser dock att priset på RTX3080 är mer att gnälla på, speciellt efter prishöjningen. Jag själv köpte 5800x just för att den fanns och kände att jag inte ville betala en tusenlapp till. Därmed är jag glad att jag beställde 3080 innan nuvarande prishöjning.

Av LSD

Fan förr va ju Telia bra, nu har de ju skitdålig täckning. Vi bor en mil från Gävle och har knappt täckning hos nån av jättarna och definitivt inte med Telia. Har extern antenn för bredbandet och får med 3 som har bäst hastighet här runt 10mbit en bra dag.

Av LSD
Skrivet av anon193054:

Borde gå att testa med något enklare/mindre spel?
Installera från Xbox-appen och välja den externa disken, koppla ur den och starta om appen. Se om spelet är borta, starta om igen och sen koppla in disken? Tror Prison Architect är typ 300Mb, men det kanske inte ingår längre?

Jaha man måste använda en app i win10 för att det ska funka. Jävlar va dumt haha. Hade varit enklare om de valt ett vanligt program där du själv får välja som i steam.

Av LSD

Game pass PC

Tjena.

Hittar ingen info när jag googlar så frågar lite här.

Har gamepass så jag kan ladda ner spel till både pc och min Xbox, nu har jag väldigt långsamt internet hemma via mobilnätet.

Kan jag ta med en extern hårddisk till en vän som har fiber och tanka ner köpta spel till den för att sedan installera på min dator hemma? Eller måste jag ta med datorn för att göra detta?

Av LSD
Skrivet av Laxpudding:

@LSD: De du beskriver är typiskt för att HDMI-kabeln precis inte orkar 100% av bandbredden, utan får bitfel som då och då inträffar så pass precis att signalen tappar synk. Att det inte uppstår med en UHD-spelare brukar bero på att du kör lägre bandbredd där genom lägre frekvens (ofta 24 Hz) och även subsamplade färger.

När du säger det så hade jag problem med atmos från uhd spelaren när jag hade den kabeln. Man kanske ska börja skänka kablar som inte funkar i sin egen anläggning.

Av LSD
Skrivet av MinpinStudios:

Du har säkert redan gjort det men kontrollera kabelanslutningen. Hade samma problem men det löste sig när jag drog ur å satte i hdmi-kabeln igen.

Har funderat att byta kabel men inte orkat haha. Den har ju funkat bra med 4k från uhd spelaren. Men vet att det inte är samma sak.

Av LSD

Jag har en LG c8 och jag upplever att när jag kör min PC med ett Nvidia gtx 1070 mot denna så blinkar den med jämna mellanrum bild i 2 min sen svart nån sekund, typ som när man byter upplösning. Väldigt irriterande när jag ska spela.

Nån som har en aning om vad problemet är.

Av LSD
Skrivet av tellus82:

Kör en Sony XF9005 och kan klart rekommendera den, 120Hz 1080p är riktigt gött och även HDR funkar i detta läge och 4K HDR 12bit 60Hz är gött det med. Jag valde själv bort oled pga inbränning och den rätt kassa full vitt till full svart latensen som jag sett på varenda oled. Förvånansvärt låg input lag på denna också så spelar man en del är de ett bra köp. HDR ifrån PC är dock inte helt problemfritt i alla lägen, du lär ha rätt drivare till nvidia kort och spel lär ha rätt patch osv osv, det känns i dagsläget jävligt beta. Konsoller har inte alls detta problem med HDR.

Kan du ta fram bild på när du har mörk bild med textremsa tex? Är väldigt känslig mot nån form av gloria eller annat ljusläckage då jag haft plasma länge.

Skickades från m.sweclockers.com