Inlägg

Inlägg som Retard har skrivit i forumet
Av Retard

Jag har:
Samsung 4K 65" Curved -TV
Onkyo TX-NR609-slutsteg
Klipsch RF-82 Frontar
Klipsch RP-450C Center
XTZ 99W12.16 Subwoofer
Saknar för tillfället bakre högtalare
En gammal dator fylld med hårddiskar som agerar både hemmaserver och plex-server.
Någon konsol har jag oftast inte inkopplad, utan tar fram om/när det ska spelas, man är ju en datorgamer mest.

Har lite funderingar för framtiden vad som är bäst för att köra HD+ material på TVn, nu när det börjar bli så bra med streamingtjänster. Får se. Tyvärr kör ju TVn Tizen, och app-utbudet är väl inte sådär skitbra enligt min mening, så kanske får bli en chromecast till den, även om det känns muppigt i en smart-tv.

För övrigt kan jag inte rekommendera kurvade tv-apparater. Det kostar för mycket, ger för lite, och gör att man inte kan få vardagsrummet att se lika cleant ut. men det kanske bara är jag som tycker så

Av Retard

Minnesmängden var ett problem förut iaf, går att googla fram hur du ska skriva en batch-fil för att fixa, har också fått problemet någon gång, och det är bara allokera mer minne till java!

Av Retard

2an var snygg, men gillar 5an mer.

Av Retard

http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/305716_2148015...

Där är en bild på mitt chassi till datorn som jag byggde ihop inför Skyrim, Lägger nog inte upp ett galleri, men kanske kan få vara vargeeeeeens idol iaf

Komponenter:
ASUS Sabertooth
16gb Corsair Vengeance
AMD Radeon HD 6990
corsair force 3 120gb
i7 2600k
bla.

Av Retard

Det är nog bara fel på internet.

Av Retard

Det är emot svensk lag att hålla omotiverat låg hastighet, vilket antagligen var vad han gjorde, bara för att man inte kört vägen förut så lär man ju kunna se åt vilket håll den svänger.

Av Retard

Jag är nu hyffsat säker på att det är CPU'n, frågan är vad jag kan göra för att fixa det... Den har ju inte låtit förut, och att den låter bara när den inte laddar fattar jag inte...

Av Retard

Konstigt ljud...

Jag har satt i lite nya grejor i min dator, några fläktar, en kontroller och 2 neonrör. Bytte även fläkt på mitt x800 pro till en arctic cooling för att få ner ljudnivån lite.

Men nu har någonting börjat låta lustigt i min dator, det låter som att det kommer någonstans från mobo, kanske nätagget. Ljudet går inte riktigt att beskriva, ganska ljust ljud som är som en massa snabba klick (mkt snabbare än en hårddisk låter).

Och för att göra det ännu lustigare så låter det bara när datorn INTE laddar, om jag installerar något så blir det tyst medan installern laddar, men när den är klar börjar det igen.

ASUS k8n-e deluxe socket 754
AMD Athlon64 3200+
1024mb DDR (2x 512, elixir)
ATi Radeon x800 pro 256mb
Western digital caviar 200gb SATA
Western digital caviar 320gb SATA
CD/RW
DVD

Lite hjälp vore trevligt

Av Retard

Du kommer aldrig kunna sitta på nätet och läsa, om du inte har en tv som kan ha runt 1280x1024 i upplösning, och de flesta tv-apparater kör på runt 800x600, du kan ju tänka dig den upplösningen, fast på en myycket större skärm. Skaffar du en HDtv eller LCD lr liknande så ska det nog gå bra dock.

Av Retard

Det går väl inte att stoppa 4pins sladdar i ett 9pins hål??
Men som dom andra säger så följer det väl med kablar och grejor, jag fick med massa sånt till mitt grafikkort (radeon x800 pro). Möjligt att jag har ett 9pins hål också, men jag har bara 4pin sladd iaf:P

Av Retard

Har inte installerat SP2.

Av Retard

Elak brandvägg. HJÄLP!

Jag har ett moderkort (no shit) som har en inbyggd brandvägg. Denna brandvägg är elak på alla vis. Jag kan knappt surfa på internet och jag kan inte ladda ner något utan att det ska avbrytas mitt i. Jag har ett K8N-E deluxe, som tydligen har en inbyggd brandvägg från Nvidia som inte vill tillåta nästan nånting. Nån som vet hur man stänger av den eller inaktiverar den. Har provat inne i deras "Network acces manager" men då står att den inte kan hitta konfigurationen som heter "Off". Hjälp mig den som kan.

Av Retard

Rekomenderar Creative nomad 2. 4gb för 2200:-
Liten och trevlig. mycket prisvärd.

Av Retard

Jag har provat cracka också, så det är inte skivan det är fel på. Däremot har jag märkt att det bara är när jag använder vänsterklick, om jag springer med högerklick och gör allt med högerklick så funkar det prima. Sen är väl inte gnisslet nåt farligt, men störigt.

Av Retard

Diablo2 problem

Vet inte om jag ska lägga det här eller i datorfelsökningen, förmodligen gör jag fel nu men men...

Det är så att när jag spelar diablo 2 så börjar min dator(jag tror det är fläkten, men har egentligen ingen aning) gnissla konstigt. Det händer bara när jag spelar diablo 2 och bara vid vissa tillfällen, som när man springer eller sånt, men det är olika från gång till gång. Nån som kan hjälpa mig med problemet?

EDIT: Märkte nu att det bara låter när jag rör mig. Kan det ha nåt med att nåt med att datorn måste arbeta då? Det låter inte lika mycket när jag går som när jag springer.

Av Retard

Varför fronthögtalare egentligen, det är ändå dom större bakre som är dom roliga:P

Av Retard

Gigaworks

Funderar på att köpa Creative gigaworks 7.1 system för att bringa lite ljud till mina olika apparater. Är det nån som har ett eller har hört hur det låter. Det kostar ju runt 4000 och det vill jag ju inte slänga i sjön.
Så ni som har åsikter kan skriva dom här. Ska jag köpa gigaworks eller ska jag köpa en iPod istället?

Av Retard

Startar den i felsäkert läge?
Hade kanske samma problem. Installerade XP Pro med SP1 så funkade det.

Av Retard

Minnen finns billigt och bra på www.shg.biz
PC3200 400hz 184pin 512mb=649kr
kolla efter ELIXIR.

Av Retard

Chassit du frågar efter heter diabolic och finns på komplett!