Inlägg

Inlägg som WixlunD har skrivit i forumet
Av WixlunD

Kommer nog också att köpa TZ3 inom någon vecka men är lite tveksam.. Tror ni Ixus 860 tar bättre bilder? Annars finns ju FX33 som är smidigare om man klarar sig utan 10x zoom. Den har 3,6x tror jag. Skillnad i bildkvalitet mellan dom? Har jämfört och ser ingen märkbar skillnad.

Av WixlunD

Varför väljer man C902 före G900 om det inte är blixten man är ute efter? G900 är väl bättre på alla sätt och verkar t o m bli billigare.

Av WixlunD

Har också tänkt köpa en ny bärbar från USA. Man kan ju spara hälften av pengarna, i alla fall på ebay!

Enda problemet är ju detta med tangentborden.. men har läst på lite och vad jag har förstått så kan man ställa om i windows och sedan bara rita ut ÅÄÖ med en spritpenna på samma knappar som i sverige. Dom används ju för parenteser, komman osv i usa. Så man får väl göra ytterligare någon justering, men det finns ju att köpa swedish-finnish keyboard stickers. Annars går det väl att köpa ett helt nytt svenskt tangetbord och sätta dit, men det kostar ju en del.

Någon som vet!? Eller åtminstone tror något

MVH Wix

Av WixlunD
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pocki
Reklamsite för N95:
http://www.greatpockets.com

Haha jag gillar "The true story about The Great Pockets" och när han säger "Aha! I knew you would be back!"

Av WixlunD

Hur gör man JVC UX-G60 regionsfri?

Hej!

Någon som vet om man kan göra denna microstereo/dvd-spelare regionsfri?

Av WixlunD

Sonyn var slut både hos Cyberphoto och tbh.se så det blev bara att beställa en FX9 från cyberphoto... Förmodligen blir det att inhandla W30in inom nån vecka då den kommer in på lager.

Av WixlunD

Jag ska köpa två kameror ikväll, men bara ena till mig själv såklart Var först inne på att köpa 2 st panasonic FX9 men är tveksam till om bildstabiliseringen, den större skärmen m m är värd 1000kr mer gentemot sony W30.

Bilderna blir väl något bättre med panasonicen, men just nu lutar det åt W30 för min del.

Nån som kan berätta om kamerorna?

Av WixlunD

Jag ska beställa två st kameror ikväll. En till mig och en till min vän.

Först hade jag tänkt köpa 2 st panasonic FX9 men jag tycker inte den optiska bildstabiliseringen är värd 1000kr mer så därför tror jag det blir en W30 för min del, men det där med filmkomprimering lät ju inte så bra..

Nån som kan berätta lite om W30 eller jämföra den med FX9?

Av WixlunD

Ixus 60 har inte bildstabilisator. Tror som du säger att Ixus 800 är Canons enda kompaktkamera med IS.

Vad finns det egentligen för kameror mer än panasonic FX9 som har bildstabilisator i samma prisklass eller lägre? FX9 finns ju för prisvärda 3000kr men jag tycker det är mycket för en så pass gammal kamera. Tror ändå jag köper den inom någon vecka om inte något bättre dyker upp.

Av WixlunD

Ok

Av WixlunD

Kanske finns utrymme som inte är allokerat. Har du kollat i diskhanteraren?

Av WixlunD

kolla i diskhanteraren om hårddisken är uppdelad i partitioner...

Av WixlunD

Hmm, kan det verkligen stämma?

Av WixlunD

Tycker priserna är relativt lagom. Det finns ju en anledning till att dom är satta som dom är. Men att dom skulle höjjas håller jag inte med om. Det kanske skulle leda till minskad konsumption och i sin tur till inflation såvida man inte också höjjer lönerna som ni säger. Men om man gör det är man ju tillbaks på samma ställe igen.

Men eftersom jag handlar många teknikprodukter och inte är anställd på ett sådant företag vill jag ju självklart ha lägre priser på de produkterna, lika dumt som att många gamla människor röstar utan att vara det minsta insatta.

Av WixlunD

Åhej, vilken julstämning det var här! Själv har jag ju Julbocken som avatar för dom som inte ser det. Nån får gärna dra på honom en tomteluva, orkar inte själv

Av WixlunD

Hjälp med C++

Hej, jag söker en hyfsat kunnig programmerare i C++ eller som åtminståne kan gymnasiets A och B kurs.

Skriv ett inlägg för mer information.

Av WixlunD

Jahaa ok, tack för det! Vad ska till för att den ska börja gå upp igen? Är den fortfarande på väg ner?

Alltså bör man vänta med att handla nu..?

Av WixlunD

Det kanske det är! men jag tycker redan de började avstanna för flera månader sen... Såhär var det inte denna tid förra året iaf men "julhandeln kanske slår rekord iår igen" ^^

Av WixlunD

På väg mot HÖGkonjunktur?

Någon annan som reagerat på att prissänkningarna för teknikprodukter har börjat avstanna? Detta tyder väl på att vi är på väg mot en högkonjunktur och att priserna kommer börja stiga så småningom..?

Man får väl avvakta och titta på reporäntan och andra faktorer men om det förefaller sig vara så är det väl bättre att inhandla de produkter man vill ha nu eftersom det blir dyrare om några år?

Redogör gärna kring detta. Är inte alltför insatt i konjunktursvängningar...

Av WixlunD

0 döda ~ ViewSonic VX912