Inlägg

Inlägg som howie har skrivit i forumet
Av howie

Har en 6600k till salu om det är intressant?

Av howie

@vasbydaniel: hyperx 2x4gb ddr4 2133mhz kör jag på

Av howie

Jag kör på i5 6600k, gtx 1060 6gb, 8gb ram och d3t funkar utan problem.

Av howie

Budar 450 + frakt

Av howie

Jag tycker du ska sikta på ett Asus gtx 1060 dual oc 6gb. Kolla tradera och försök komma över ett begat kort för å spara ytterliggare slantar. Sen kan du kolla efter ett begat nätagg typ 650w på tradera när du börjar bli sugen på en 7700k.

Skickades från m.sweclockers.com

Av howie

@jonatannossrep: släpper du fläktarna för 60kr st. 2x60kr=120 kr +frakt kan jag köpa dom.

Av howie

@jonatannossrep: 99kr st kostar den nya versionen av dessa fläktar på webhallen. Jag anser dem inte värd mer och dom är dessutim begade. Men mitt bud står kvar om du ångrar dig

Av howie

Jag bjuder 100kr+frakt för båda Fractal Design Silent Series R2 140mm fläktarna.

Av howie
Skrivet av Dravond:

Haha jag tror jag har gått lite hårdare åt min TimelineX vad som finns kvar av den... Min har dock bara en i5 450m Förvånansvärt solid laptop men chassit tålde inte riktigt katternas våldsamma lek men fungerar trotts mer än dussintalet fall på ca 1m...

haha fy fad kung det där såg ut Jag har 450m i min också men beställde en i7-640m från kina som jag ska pröva stoppa i den.

Av howie

Nördhörnan min 😎

http://i.imgur.com/0znGkSz.jpg

Mer nörd än såhär lyckas man inte med för tillfället :-/ Tur man snart får hem en i7-640m så man får cs go att köra mer än 60 fps iaf 😎

Av howie

Vart hittade du det kortet för den prislappen?

Av howie

Fint ska det va :)

Av howie
Av howie

Xbox One Console 1TB - The Division Bundle

Produkt: Xbox One Console 1TB - The Division Bundle
Länk: https://www.spelbutiken.se/produkt/xbox-one-console-1tb-the-d...
Prisjakt: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=3492633
Pris: 1698kr

Av howie
Skrivet av northernhercules:

Har du lyckas lösa problemet? Är i samma fall som du. När jag pluggar in hdmi i datorn och tv så får tven ingen signal. Kan någon hjälpa till?

Tja, det kom en uppdatering till grafikkortet i december 2015 som löste det mesta. Det stod att det är den sista uppdateringen där ati 5000 serien kommer att inge för det är för gamla kort. Hdmi funkar men det är delay på bilden till tvn så det går inte att se film eller nått. Jag har nöjt mig med att ha kvar win10 och får leva med att datorn är föråldrad. Problemet med blinkande skärm var att windows 10 inte hade stöd för växlingsbar grafik i början men det löstes också via någon uppdatering.

Skickades från m.sweclockers.com

Av howie
Skrivet av kamelryttaren:

har hittat felet på hdmi felet.
Jag gick in på enhetshanteraren och sen bildskärmskort och sedan återställde jag senaste drivrutin och hdmi funkade direkt

Problemet är att windows automatiskt uppdaterar till det senaste drivrutinerna när jag har ändrat till äldre. Vet du hur man stänger av auto update?

Skickades från m.sweclockers.com

Av howie
Skrivet av panpo98:

https://support.microsoft.com/en-us/kb/3073930
Microsoft verka ha instruktioner för hur man stoppar buggiga drivrutiner och uppdateringar från att installeras.

Edit:
Kolla www.amd.com om de har bättre drivrutiner.

Kolla också Acer hemsida för andra drivrutiner.
http://www.acer.se/ac/sv/SE/content/drivers

Acer har bara en några år gammal drivrutin. AMD har jag den senaste drivrutinen från. jag har testat avinstallera den senaste och lagt in en gammal från acer men datorn uppdaterar automatiskt till den senaste... Finns det någonstans på amds hemsida man kan hitta äldre drivrutiner? jag hittar bara en "auto detect drivers". och hur stänger man av så windows inte uppdaterar?
Jag prövade din länk till microsoft men det är bara windows update uppdateringar man kan avinstallera och dölja från installation, grafik drivrutiner finns inte med där.

btw det verkar vara grafikdrivrutinerna som spökar för alla spel jag startar är helt svart men jag hör musiken och kan klicka i menyerna ändå. jag stängde av internet medans jag la in den gammla drivrutinen och då hade jag bild i spelen igen

Skickades från m.sweclockers.com

Av howie

Windows 10 Blinkande skärm och HDMI port funkar ej?

Jag har 2 problem med Windows 10... det är fel som många andra verkar uppleva också.

Fel nr1:
Det kom nya uppdateringar via windows update som jag la in igår och efter det så började skärmen att blinka. Datorn fastnar vid inloggningsdelen och jag kan enbart se och röra musen och hela skärmen tokblinkar. Jag tar mig inte in så jag kan skymta skrivbordet ens. Jag har letat på forum och hittat att man kan öppna "msconfig" och stänga av Problem Reports and Solution Control Panel Support och Windows Error Report Service. Det verkar ha löst problemet för några. Jag lyckades ta mig in via felsäkert läge och stänga av dessa två men skärmen blinkar ändå efter boot!
Jag har också provat med nyare drivrutiner till grafikkortet men jag har redan de senaste.
Jag har även provat återställa datorn från återställningspunkt men felet kvarstår.
Några sa att felet är Norton men jag har inte det installerat.

Finns det någon som vet hur man fixar felet eller har någon bra idé?

Fel nr2:
Efter uppgradering till windows 10 eller någon uppdatering (vet inte när felet uppstod) funkar inte HDMI porten i datorn heller. Den hittar varken en skärm eller tv. Har sett att jag inte är ensam om detta heller.
Någon som vet felet på detta?

Jag kör en laptop Acer Aspire 5820TG, Ati mobility radeon hd 5650, intel core i5, 4gb ram.

Tacksam för svar om någon där ute vet vad som är galet!