Inlägg

Inlägg som Timynator har skrivit i forumet
Av Timynator
Citat:

Ursprungligen inskrivet av ZecretW
ÖÖhh.. vad diskuterar ni?

Det är ju lika dumt om om någon någonstans i världen skulle bli uppmärksammad för någonting så skulle alla andra som gjort nått liknande i källaren bli förbannade?

Som om den som gjorde den första bärbara (släpbara) datorn bli förbannad för att HP (eller någon annan) plockat fram en som väger 600 gram och går på bränsleceller och fått en artikel om det?

snabbgoogling på "ikea" "lack" och "computer" gav massor med resultat..

Bra inlägg!!!

Har själv funderingar på att bygga in ett HTPC i ett LACK-bord. Så! nu är den idéen MIN! Den ska JAG söka patent på så att INGEN annan får göra nånting liknande

Av Timynator

Re: Vad göra med 14 tums LCD-skärm?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av emiiil
Jupps.. som topic! Vad kan man hitta på för skoj med en gammal 14 LCD-skärm..?

Sälj den till mig

Av Timynator

Har haft en 930BF sen i somras och är HEL nöjd. Visst är den lite ljus i början men den vänjer man sig vid och sen blir alla "vanliga CRT" skärmar mörka
Ingen som skaffar sig den här skärmen kan bli missnöjd!

Av Timynator

Jag förstår inte varför ni hänger upp er på att de har "snott" idén. Visst är det ju högst troligt att de har, men det spelar ingen roll.
Ingen KAN få patent på ett sådant bygge. För det är IKEA som äger patentet vad gäller LACK!

Nog sagt om det. Personligen Älskar jag alla LACK-byggen för idén är riktigt bra. Fram ur era hålor och bygg mera lack

Av Timynator

Oja, haft den i 2 veckor...

Helt enkelt UNDERBAR!!!

Av Timynator

Har köpt en 930bf, och kan inte tycka att det är några problem med färgåtergivningen. Inte heller är bilden mörk, då jag själv har dragit ljusstyrkan för att inte bli bländad...
Mitt råd: Köp en sån!

Av Timynator

Ok, har haft ett par dagar att bråka med min burk och jag har kommit fram till följande:
MBM 5 visade FEL TEMP, ett annat prog, CPUCOOL lugnade ner min puls, prollen har en "normal" arbetstemp på 48 grader.
Har bytt drivisar till DNA´s senaste version, och kan köra alla spel utan problem.
Det ända jag inte kan komma till rätta med att APG acceleratorn fullkomligt vägrar att aktiveras. Trotts att den ska kunna köras på x8, vilket jag har gjort tidigare...

Av Timynator

Ja, Q-tec e kass, men det va billigt... DXDIAG gjorde ingen skillnad, å fasttrack funkade inte. Tankar v5.7 nu, segt. över 2h (56k) Längtar till när teknologin sprider sig även till oss på landet...

Av Timynator

Stresstest? Med Sisoft Sandra då lr? Jag kör med ATI Catalyst v5.2 (sitter på modem och inte jättesugen på att tanka hem v5.7) Jag bytte nämligen från Omega drivisar och då strulade övriga grejer mindre.
Hårdvaran då? Jag har inte mycket mer i burken än vad signaturen säger. Har ett Agg och brännare bara: Q-tec 400w / Nec 3520 DVD-RW

Av Timynator

Mitt system förbyllar mig!

Det hela började strula när jag satt och spelade SRS. Spelet kastade ut mig till Windows. Jaha installera om! fortfarande samma problem... och nu värre. Allt hänger sig, måste starta om med resetknappen.
Hmm kunde det vara gpu? Men den blir inte mer än ljummen (har ingen temp-mätare på den) Dessutom kan jag inte ändra AGP-hastigheten, som ska vara x8, vägrar ändras från AV !?!
Sökte och läste lite på forumet... och installerade Motherboard Monitoring 5.37 Då visar Prollen 72 Grader !!!!!!? All kylning sitter som den ska och i övrigt funkar spel och progs normalt.
Vad göra???

Av Timynator

Jag kan ju tycka att du skulle slakta din gamla radiobil och koppla in den på gräsklipparen... så hade det plötsligt blivit roligt att klippa gräset också!?! Eller gör som en polare till mig gjorde: Han satte klipparen på sin gamla gokart! Det var riktigt ball!!!

Av Timynator

Tack ska ni ha, nu är jag helt 100% säker på att jag har gjort rätt.

Citat:

Ursprungligen inskrivet av polack
eftersom plast, murbruk etc. inte leder ström så bra låter det väl rimligt. Men jag undrar vad det är för monster du vill skapa egentligen. Ett nätagg. till griller månne :D, varför plast, spackel o murburk :?

Monster!?! Hehe, vänta Ni bara, jag ska lägga upp hela modden i forumet senare. Dock kommer det antagligen att dröja eftersom jag endast bygger på datorn när jag inte håller på med att modda på huset (?) Och den "modden" har högre prioritet.
Håll utsikt, den kommer!

Av Timynator

Nätaggs-modd

Tjena!
Ja det är ju så att jag sitter med ett chassie i min källare. Och det håller just nu på att genomgå en radikal förändring, med andra ord: modd!!!
Det som jag funderat på är i det här fallet, som rubriken nämner, nätagget. Jag kommer inte att använda aggets eget skal, jag gör ett eget av plast, spackel och senare även murbruk. Alltså inget metallskal.
NÅ! Gör jag då rätt om jag flyttar jordningen från aggets-skal direkt till själva chassiet???

Tacksam för svar!

Av Timynator

Självfallet vill vi se bilder!!!!

Av Timynator

Jag funderade själv på att välja ASUS

Men efter att ha kollat runt här, är jag mer inne på att inhandla ett Lanparty Ultra-D eller ett Gigabyte GA-K8NXP. Och då är jag ju helt inne på SLI! Att jag väljer bort asus är främst för möjligheterna att klocka det längre fram i tiden.

Av Timynator

DFI Lanparty, skillnad?

Hallå gänget! Ni som är så himla upplysta kanske kunde förklara för mig vad skillnaden är på: LANPARTY UT nF4 SLI-D och LANPARTY UT nF4 Ultra-D?
Och då syftar jag inte på kablar och annat lull-lull som följer med i lådan. T.ex, vad är DXG? bortsett från SLI-funktionen?