Inlägg

Inlägg som blixt3n har skrivit i forumet
Av blixt3n

Jag skulle också vilja veta vilka som är dom tystaste mekaniska switcharna så att man kan sålla på ett propert sätt.

Köpte ett iQunix F97: Coral Sea Wireless RGB- Cherry Silent Red och det är typ rätt OK. Dyrt som fan, rätt så tyst men kanske inte så tyst som jag hade önskat mig men jämför man med andra tangentborden som man kan höra på en kilometers avstånd så är detta utbåtsklassat i tysthet. Det är bara bakgrundsbelyst och inte genom själva tangenterna, vilket inte är exakt det jag hade önskat mig nattetid när man letar efter en tangent någonstans, print screen till exempel.

Det är dock inte det tystaste tangentbordet som finns. Hur det står sig mot alla andra övriga mekaniska tangentbord har jag inte en aning om. Jag är 100% novis inom området.
Skulle vara intressant med en lista över vilka tangenter som är tystast, i en rangordning.

Av blixt3n

När man ska använda sig utav v-sync, är det både i spelet samt i grafikkortets programvara detta skall aktiveras?

Av blixt3n
Av blixt3n
Av blixt3n
Av blixt3n
Av blixt3n
Skrivet av Fatmajk:

Mitt resultat: 5/10.

Minst 2 felklick....darn!

Så du skulle egentligen bara ha haft 3 poäng?

Av blixt3n
Av blixt3n
Av blixt3n
Av blixt3n
Av blixt3n
Av blixt3n
Av blixt3n
Skrivet av Whitepilledoomer:

Med andra ord talar du från rumpan och har egentligen ingen aning om vilka åsikter jag har.

Varför antar du att jag har "motsatsen" till åsikterna du inbillar dig att jag kritiserar? Jag har inte kritiserat några åsikter utan förkastar konspirationstänkande. Inga åsikter har sagt. Du inbillar dig att jag har "åsikter" som är "motsatsen" till det du inbillar dig att jag tycker.

Jag ogillar Biden på många sätt om det är det du menar? Tycker han inte alls är särskilt bra i mycket. Tror dock inte att han eller som en del amatör-Marxister tror USA är bakom allt ont i världen.

Varför fixeringen vid Amerikansk perspektiv på politik dock, som jag antar att du antyder? Vi pratar ju om Gate-konspirationer. Motsatsen till det är att inte tro på konspirationer. Jag är kritisk mot honom också men jag går inte runt of tror att han är bakom allt ont i världen.

Faktum är att jag var väldigt tydlig med att man ska kunna kritisera folk och du helt enkelt ignorerar det för att det inte passar. Du exemplifierar varför man helt enkelt bör ignorera er och varför folk är trötta på er och "wokes" eller PK som de kallas här. Extremer av EXAKT samma typ.

Det här är det enda jag kommer skriva till dig så du behöver inte svara för du får inget svar av mig. Du har ingen rätt till det.

Er? Vilka er?
Du är 100% en liplisa. Sluta kalla folk för woke och PK när du själv är ett vandrande fittskin.
Är du intresserad av att se hur mycket energi och värderingar det ligger i dina texter så föreslår jag att du läser dom själv.

Av blixt3n
Skrivet av Whitepilledoomer:

Vilka åsikter? Skriv i klarspråk.

Raka motsatsen till det du kritiserar. Du tar avstamp därifrån.

Av blixt3n
Skrivet av Whitepilledoomer:

Vad för åsikter har jag som är motpol menar du? Jag ser ingenstans att jag berättat om några åsikter. Jag pratar om hur man diskuterar saker, att någon demon är bakom allt dåligt i världen och tolkar allt därefter. Om min "åsikt" är motpolen till det så ser jag det som en komplimang.

Du kommer bli besviken när du går igenom mina inlägg på andra trådar tror jag.

Varför skulle jag gå igenom dina trådar? 🤣
Och jo, du går ut med en åsikt när du rackar ner på människor med en viss åsikt. Man behöver inte ens läsa mellan raderna för att förstå det.

Av blixt3n
Skrivet av MegaMuztek:

Risken är ju att det blir som med skivbolag på 80-talet där de big 4 (Sony, universal, Warner och EMI) köper upp alla mindre bolag de kan och antingen lägger ner dem eller anpassar dem till sitt eget synsätt, idag har de 4 72% av marknaden.

Det är så man gör i USA. Jag såg faktiskt en "dokumentär" om det inatt som helt sonika dök upp i mitt flöde.
Jag vet inte om man kan kalla det för dokumentär, men bra var den i alla fall.

https://youtu.be/mhOOziH7QAo

Av blixt3n
Skrivet av Whitepilledoomer:

Gissar att det har med någon konspiration att göra.

De har ett grundantagande (i detta fall att Gates/Biden/whatever är ond och är bakom allt dåligt) och tolkar bokstavligen allt efter det. Lite som en hammare ser allt som en spik. Eller vissa Marxister som antar att USA är ond och bakom allt dåligt. Grundantagandet går aldrig att besegra för dem - allt och alla som säger emot gör det för att de är styrda av denna magiska demon.

Dessa personer är också de som tenderar att bli fundamentalistiska religiösa exempelvis. De uttnytjas. De behöver något större att tro på samtidigt som de lider av psykisk ohälsa. Voilá, se resultatet.

Också, terminally online...

Sociala media förstör vårt civilsamhälle.

Du har verkligen en dålig människosyn du.
Och tänkvärt är väl att dina åsikter som står i paritet till dessa åsikter som du klankar ner på är lika extrema då dom är motpoler mot varandra.

Just saying..

Av blixt3n
Skrivet av Mocka:

Mitt resultat: 7/10.

Slarvfel annars bra.

Mm jag hade också bara slarvfel

Av blixt3n