Inlägg

Inlägg som floyd8908 har skrivit i forumet
Av floyd8908

Tack för svaret aragon. Jag har som sagt bytt hd till en ssd, det är det enda. Om jag kör med kabel så går det men han kopplar ifrån då och då vilket är irriterande för jag måste starta om datorn för att det ska fungera igen. Just nu så satte jag in den gamla orginal hd:n i datorn och då fungerar internet direkt, det trådlösa :). Så jag tror inte att det är något problem med hårdvaran. Däremot så är det synd att det ska vara problem med att ha en ssd i. Jag provade dom tipsen som du sa men inget hjälpte. Däremot så var vissa saker inaktiverade som te x nätverkskortet i batteridrift för att spara ström . Kan det bero på vilken win 7 version man installerar?

Mvh

Av floyd8908

Just nu i helgen så sitter jag hos föräldrarna och deras bärbara fungerar kanon. Hemma hos mig så fungerade en kompis bärbara kanon där ochså med det trådlösa. Väldigt tråkigt det här. Det fungerar med en kabel i. Problemet är det trådlösa

Av floyd8908

Hej

Lösningen var bara tillfällig. Skiten vägrar att fungera (är lite arg nu). Ena stunden fungerar det och andra inte. Blir vansinnigt förebannad!. Ibland så går det ibland inte. Och nu kan han inte ens hitta drivrutinerna. Någon som har fler tips?

Av floyd8908

Testade nyss att installera andra drivrutiner än dom som samsung har på sin hemsida och det fungerar :). Det är hemskt vad man är beroende utav trådlöst

Tackar för tipset

Av floyd8908

Problem med internet upkoppling

Hej

Jag installerade om win 7 i min bärbara för någon vecka sedan och jag har fått en del irriterande problem. Problemen rör nätverkskortet. Det trådlösa vill inte ansluta sig och det trådbundna kopplar ner sig lite då och då. Med det trådlösa så hittar jag nätverk men kan inte ansluta till något. Det fasta läggs ner lite då och då, det som hjälper då är att starta om datorn en 2 gånger samt inaktivera/aktivera det. Vad har ni för ideer? jag har laddat ner drivrutiner via samsungs hemsida.

Dator: http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=935134

Av floyd8908

Väcker tråden lite.

Någon som har problem med det trådlösa efter att ha installerat om win7 på samsung 305. Har precis samma prob som folket med asus datorn. Har ni några tips? Har provat att installera om det, hämtat senaste drivrutinerna ifrån samsungs hemsida. Det är skit irriterande!

Av floyd8908

God jul på er gott folk

Det är så att jag har ett problem med min Samsung 305. Tror det är samma sak som det är för asus:en. Det är så att när jag har internet uppe och för musen åt något håll så brukar den ibland "trycka tillbaka" sidan, dvs att det blir som att man trycker på bakåt knappen och internet går till föregående sida. Hoppas att ni förstår vad jag menar. Det är väldigt irriterande! Någon som känner till och förstår vad jag menar? Kan bli väldigt irriterande speciellt när man loggar in på en hemsida, sen rör man musen/plattan och då går internet till föregående sida och man får logga in igen.

God Jul
Mvh : Alex

Av floyd8908

illusi0n: Med tanke på att jag köpte den igår så vill jag inte säga för mycket. Men kan säga faktiskt att utav dom 4 olika bärbara som jag har suttit vid under livets gång och skrivit små saker (som inlägg här) så vinner samsungen. Anledningen är att tangenterna är upphöjda samt ca ca 2mm mellan vardera tangent så man känner/ser tydligt att det är mellanrun. Storleken gör lite (men går faktiskt, jag är personligen ingen laptop människa men är trevligt att ha en liten för en lagom summa) men går förvånansvärt bra. Datorn vi har i skolan är en 15-16" och jag tycker det känns jobbigare att skriva vid den, fast att läsa och kolla på skärmen är såklart en skillnad med 15-16" mot 11.6" (storleksmässigt)

Av floyd8908

Nu har jag köpt mig en bärbar Det fick bli en Samsung av främst av 2 saker. 1= Matt skärm, för i skolan har vi varsin laptop med blank skärm och jag blir så trött på det ( och då sitter vi inne ). 2= Siba hade datorn hemma och vi har Siba här, där jag för nuvarande bor. Jag är helnöjd, måste säga att den är lagom stor tycker jag (11.6") samt att tangentbordet fungerar väldigt bra, knapparna är upphöjda samt bra mellanrum mellan vardera så det är helt ok att skriva på den. Plus är även att jag nu har internet i lägenheten då grannarna inte har skyddat så " lånar " det lite enkelt några dagar.

//

Av floyd8908

Även jag funderar väldigt mycket på att köpa en bärbar, vilken man ska välja hm.. Jag har kollat väldigt mycket på asus 1215b mest eftersom att den har usb3.0. Jag kommer att ha datorn till skolan, så det blir enklare upgifter på datorn men vill även ha en extern disk på ca 2tb och då verkar usb 3.0 bra. Är det någon skillnad när det gäller usb 3.0 vs 2.0 på externa diskar?. I övrigt så funderar jag på att sätta in en ssd disk i datorn. Vilken ska man välja, har kollat på asus samt samsungen som det har pratats om. Övriga specs så är datorerna likvärdiga men det är endå svårt att välja

Mvh

Av floyd8908

ingen ?

// Floyd

Av floyd8908

Ingen som har någon ide/förslag ?

// Floyd

Av floyd8908

vad jag ska ha datorn te är ren surfning, starta musik, filmer osv. Ibland flytta filer mellan olika hd osv. Vad jag mest vill ha en ssd till är att starta prog osv snabbare. Men undrar lite, som att te x lägga in 40 000 låtar i winamp vad är det som på verkar det, tiden det tar att ladda upp dom ? antingen os hd eller hd som låtarna ligger på ellr minnet ?. ni får ursäkta om jag skenar iväg. Men visst, annars kan dt bli till att börja med en vertex 30 gb o sen öka.

// Floyd

Av floyd8908

Nej dt har ingen betydelse, eftersom att jag har dt i mitt rum så ligger jag ungefär 1,5 till 3 meter ifrån sändaren/mottagaren hela tiden så det kan inte ha någon betydelse enligt mig. Och det händer slumpvis detta, rätt vad det är så dör dt bara o startar man om det så fungerar dt igen. Dåligt batteri kan dt inte vara, har nyligen laddat dt.

// Floyd

Av floyd8908

Intels g2 disk verkar lovande som sagt moire. Om man får låna tråden lite, är me inne på samma spår o funderingar som trådskaparen. Men eftersom att en g2 ligger runt 2 lax. Så antingen så satsar man på 1x g2 80 gb eller på 2x vertex 30 gb. vilket ger bäst prestanda tro ? för håller mest på med aplikationer osv.

// Floyd

Av floyd8908

Verkar mycket lovande . Men som sagt frågan är vilken ssd man ska satsa på, antingen 1x intels 80gb g2 eller 2 x vertex 30 gb raid o hm..

// Floyd

Av floyd8908

logitech edge problem

hej

köpte nyligen ett tanentbord, logitech dinovo edge och är mkt nöjd med det men har vissa problem så tänkte höra med er om det antingen är drivrutinsprob eller tangentbordet. Problemet är att ibland så lägger tangentbordet av, pekplattan kan fungera men inte tangenterna och ibland tvärtom men oftast så fungerar inget utav det men stänger man av tangentbordet och startar dt igen så fungerar det. Ibland så blir det så att musen inte hänger med, laggar o bara ränner runt över hela skärmen, det löses genom samma sak dvs stänga av o starta tangentbordet igen. Detta är väldigt jobbigt om ni fattar varf men visst dt löses enkelt men man tycker inte att det ska vara så.

Så vad tror ni, är det prob me drivrutiner, kör windows 7 som os eller ska jag byta tangentbordet?

mvh // Floyd

Av floyd8908

Vill bara lägga till, men kan ha fel men det nätet från biltema är rätt grovt, grövre hål än det från chilledpc. Jag beställde nyss galler/nät från chilled pc och vad jag vet så ska dt från chilled pc vara lite mer " fin-maskigt" . Kan ha fel men det är så jag har uppfattat det. Men bara gå in och kolla på biltema, se om det kan passa dig.

mvh // Floyd

Av floyd8908

fläkt filter/galler

hej

Har precis gjort klart ett dator chassi som man gjort på fritiden. Men skulle behöva något galler till fläktarna men kan inte hitta något. Har letat en del på swec o google. Det jag söker är ett fin maskigt nät som man kan bearbeta lite enkelt. Ungefär som modifikations nätet till bilar, nätet till grillen fast mer fin maskigt, lite mindre hål. Har ni några tips på något ? Om ni inte hänger med vad jag menar så säg te

mvh // Floyd

Av floyd8908

Skumt är det som sagt att det inte finns så många tester :/. Man är mkt sugen på att införskaffa en, hellre en vertex än en raptor 150 gb ( i samma prisklass ) .

(Lite offtopic.. när man kan har mkt igång på datorn, prog osv så är datorn " seg " men processor, visar max 20 % o minnena använder 450 av 2000. Är det hd som är flaskhalsen, personligen tror jag det eller har jag fel ? )