Inlägg

Inlägg som Pentivarg har skrivit i forumet
Av Pentivarg

Tjenare! gjorde ett inlägg precis innan dig med samma problem! (iuförsig har jag ett 4870x2 ,) fast mitt flimmer är hela tiden,, sedan i bioshock så hänger sig spelet på olika ställen hela tiden förstår inte vad de kan bero på! sedan cod fungerar utan problem!!! så är också sugen på om någon har ett bra svar!!!

Av Pentivarg

widL: Ska jag vara ärlig så kommer jag inte ihåg vad den hete köpte den förra året och den va väldigt överdimentionerad samt att den hade fått bra resentioner.... men texten ligger vänd inått så jag kan inte svara på de! men den ska räka! och 15k har tittat runt lite och de jag har läst som hastigast så ligger folk runt de oxå!!

Jeppe1990: har provat de och de gör ingen skillnad!

Av Pentivarg

Grafikkorts problem lr vista????

Tjenare!
har läst runt lite om olika problem med crysis och även Bioshock men värkar inte likna mina problem!
Problem:
Crysis: konstiga ljus och delar av grafiken blinkar!
Bioshock: bara dör helt plötsligt helt på olika ställen!

Vet inte vad detta kan bero på har läst att de är lite problem med dessa spel! men vad kan jag göra!
Det är en spel dator som jag kör Windows Vista på! kan de ha med de att göra?
för grafikkortet tror jag inte att det är för när väll spelet bioshock fungerar så flytter de på riktigt fint och ser grymt bra ut!
Cod4 fungerar utan problem!
fick ca 15000 på 3dmark06 så där ser de okej ut också!

System:
Quad 9400 2,66 ghz
Grafik: 4870x2 ( 8,8 drivrutiner )
moderk:gigabyte ga-ep45-ds4
minnen: corsair dominator 4 gig / 8500
nätagg: 600w
kylning 5 fläktar i burk!

tempen på grafikkortet ser helt okej ut!
ingen klockning!

vad kan man hitta på???

tacksam för den hjälp jag kan få börjar bli lite spel sugen:)

Av Pentivarg

tack så mycket de va väldigt skönt att höra:D hehe.. ska orka ta ner mitt inom dom närmaste dagarna för min vmodd..:)

Av Pentivarg

Jag kan faktiskt inte detta så bra jag ska vilket fall prova mig på silver modden snart!! när jag vågar:).. tycker de värkar kosntigt att ditt kort ska vara anorlunda men vill du ha hjälp så ta ett bra kort och vissa folket så att dom ser själva!! de hjälper nog för dig!!

Av Pentivarg

novis: varför kör du med blyertsmodd? det är väll silver som gäller? eller är det de du menar? a ser de minnet går inte så högt men hällre högre gpu tror det är bättre i spel perspektiv!

Av Pentivarg

jo menar de för jag har ine kommit upp dit stabilt har inte provat vmodden ännu har pennan men tänkte installera om datorn först!! du har ju de roligt och har ett gto:) lycko

Av Pentivarg

Aka_The_Barf: okej men det är efter du har vmoddat va??:) annars blir jag avis!:P

Av Pentivarg

Novi stämmer de som de står på din info att du har fått upp ditt GT i 697/1520?? är de med vmodd då lr?? antar de men man vet aldrig!

Av Pentivarg

stämmer bra de åter kommer med resultat! för tillfället 580/1700 stabilt kan köra högre men artifacter är inte snygga=) och inge stabilt:P

Av Pentivarg

Av Pentivarg

Conroepower: jag missade den för har inte samma problem som jag har ännu vilket fall... jag får bara artifacter när jag sätter på color mipmaps annars så är tempen på cpu´n riktigt och grejerna fungerar.. vet ju dock inte hur varm den är där felet brukar vara på själva kortet,... men varför blir de såhär??

A.N´doja: redan kört deep freeze och de värkar inte så krävade ligger runt 20 fps och inga artifacter då heller.. hur många gånger ska jag köra tycks?

Tack försvaren och fortsätt gärna har inte fått svar på min fråga tyver men kanske är påväg=)

Av Pentivarg

7900gt color mipmaps problem!

tänkt att börja klocka men innan jag tänkte göra de så skulle jag ju prova så att grafikkortet va riktigt så jag satte i gång 3dmark05 och sätta på bland annat color mipmaps, och då blev de stora artifacter över allt.. sedna så provade jag mig fram till vad felet var och de va ju då mipmapsen.. är de fel på kortet så det bara är att skicka tillbackad eller går de att göra någonting åt detta?

( har bytt fläkt till en v-900,zalman. provade tyver inte dessa inställningar innan jag bytte fläkt, tar för givet att de va lika dant då. )

Tack sam för all hjälp jag kan få

Av Pentivarg

7900gt mipmaps problem!

TA BORT

Av Pentivarg

och hur vet jag om de har klockat ner sig då??

Av Pentivarg

hmm vad menas med trottlar??

Av Pentivarg

hehe japp såg de när jag läste några tester:P.. konstigt faktiskt men men... funderar på ett biligt system som sista utväg ur detta eller kan fram över. hur som hälst grafikkortet har jag provat en annan dator även tagit ur mina minnen inget fungerar ärde grafikkortet som är kass då eller vad kan de vara!? 3d poängen stämmer någorlunda men spel mäsigt är de inget som fungerar värkar de som... fps kass som satan...

Av Pentivarg

nej då jag har inte gett upp har börjat titta på nytt moderkort och processor istället!!:P bara för de en liten lätt rolig tyckade av dig intel pentium d 945 3,4 ghz 4 mb eller Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz på bara 2 mb???? ska titta på tester nu tänkte jag men efter som du skrev:P ska prova grafiken senare ja:P

Av Pentivarg

nix de va inte minnena½!! har även en annan dator här nu som jag ska prova mitt grafikkort i senare hade jag tänkt bara att den är så jävla seg så tror att resultet på den inte blir bra heller.. men får prova....=( trött på att skiten inte fungerar

Av Pentivarg

okej de låter ju faktiskt som en lösning!!! som sagt prova de senare!!:P