Inlägg

Inlägg som Pentivarg har skrivit i forumet
Av Pentivarg

Windows 7 kan inte installera med raid!?

Tjenare!

Ja de går inte att installera mitt w7 med raid!
Den säger att den hittar filerna och läser in dom men inte helt utan bara ca 75%! Sedan kommer detta medelande fram!

"No new devices could be found. Make syre the driver files are correct and located on the driver instalattion media."

Jag har både provat med skivan som jag fick med till mitt moderkort även dom nya drivrutinerna på deras hem sida men inget funderar...

vad mera kan jag prova?

tacksam för den hjälp jag får!

----> moderkortet är ett GA-EP45-DS4

Av Pentivarg

Hotkeys för upplösning!

Hej gott folk!
Är de någon kunnig person som vet hur man kan använda hotkeys i catalyst för att ändra mellan upplösningar! Behöver detta för att köra mot min projektor!

Tackar för den hjälp som finns att få!

God Jul & Gått Nytt År Till Folket

(projektor optoma hd65 )

Av Pentivarg

kan hålla med om att min stavning inte är den bästa men har varken tid lr lust att tänka på varje ord jag skriver plus att du förstog ju vad jag menade det räker för mig! och jag har högst tveksam på att det är installationen det är fel på utan snarare mitt grymt dåliga grafikkort! lr har du kanske några förslag på vad jag kan göra!? med tanke på att jag har installerat både xp och vista samt flera gånger av vardera! de gör knappast saken bättre!?

Av Pentivarg

Någon som vet varför mitt crysis bara dör alltså windows hänger sig alltså skicka skicka inte fel information kommer fram!? hela tiden på olika ställen ibland på samma! tycker de borde räka med denna uppsättningen på burken!? för övrigt så är de värt att säga att ati har bra prestenda på kroten men det är inte många spel som fungerar bra knappt alls med dom! ångrar mitt köp av x2 kortet grymt mycke!

Av Pentivarg

jo jag vet! men det är ati rena skiten!

Av Pentivarg

jo men ditt kort kostade inte 4 k! så inte riktigt lika tråkigt för dig som för mig! blir sista gången jag köper ati! trött på detta samma sak sist jag köpte de och ända gången jag varit nöjd va med Nvidia! så de ska jag fortsätta med i fortsättningen! dom säger att ati korten är bäst prestande för pengarna men du kan bara spela hälften av spelen som finns ute!!!

Av Pentivarg

Ska jag vara ärlig så vet jag inte vad dem heter men det regnar i början och sedan så ska man gå ut mot någon bil och då dör allting! okej! hoppas att dom fixar det! läste någonstans att far cry 2 hotfixen fungerade för honom men de gjorde den inte för mig vilket fall! men du har samma problem lr?

Av Pentivarg

Brothers in Arms problem!

Ja då va de ett problem!
jag tror det har med grafikkortet att göra har tyvärr köpt mig ett 4870x2... kör xp på datorn nu!
Mitt i spelet efter jag har laddat in en banna eller vad man ska säga! så först blir de svart sedan bara hela datorn dör! jag har kollat värme mm och det ser ut att stämma vad kan de bero på? har läst runt men inte sett att någon har haft detta problemet med detta spel!
detta kommer upp efter man loggar in
D:\DOCUME~1\PENTI-~1\LOKALA~1\Temp\WER0374.dir00\Mini101808-03.dmp
D:\DOCUME~1\PENTI-~1\LOKALA~1\Temp\WER0374.dir00\sysdata.xml

om man tittar på windows fel anmälan!!

några förslag?

Av Pentivarg

okej jag ska prova att ställa upp mina minnen sedan ifall de fortfarande inte fungerar när jag nu får tillbaka mitt grafikkort! är de någon fara över lag att höja till 2.1 på minnena? har dominator minnen de klarar dom väll?

Av Pentivarg

Brunbeck: undrar precis samma har också dom minnena! men jag har ett annat moderkort!

Av Pentivarg

SkuMpeR : vad har du för system??? kan vara bra att veta jag skickade tillbaka mitt kort igår! men ska prova sedan om det fortfarande ärsamma problem när jag får tillbaka kortet!! måste bara säga att de är konstigt att dom har en sådan "liten" fläkt på 4870x2 korten när de blir sådan värme!

Av Pentivarg

jag tog bort aa och de spelade ingen roll... vad tror du de kan vara då?? jag har inte en aning... jag skickade tillbaka kortet idag! får väll se vad dom säger... segt att inte kuna använda den datorn bara!!

Av Pentivarg

va vad är de för skit! a jag ska prova de om de blir bättre med flimmret men de tror jag inte

provade nu direkt och jag kan säga er att de hjälper inte ett piss!!

Av Pentivarg

vet någon om hotfixet finns med i 8,9 versionen?? för jag letade efter hotfixen men kunde inte få ner den någon stans!?

Av Pentivarg

a de värkar helt klart som att sapphire har gjort någonting fel!! jag ska nog retunera mitt och be om ett asus istället!! eller vet någon hur qainward fungerar?? för tror inte asus fanns inte på ett tag!

Av Pentivarg

när ajg köpte de föra året så fick de bra på resentioner mm men kommeri nte ihåg vad de heter plus att det är vänt inått:P hehe... men då borde de väll inte räka till i 3dmark heller lr i andra spel?? framför allt inte 3dmark, lr? där maxas de ju!!?

Av Pentivarg

har inte orkat läsa allt tyvär! men har ett 4870x2 sapphire... och det vill inte fungera riktigt alls crysis flmmrar och bioshock hänger sig och i windows bara den dör ibland! och har läst runt här på sweclockers och de värkar som att det är en stor skala som har problem... är de värt att byta in mitt mot ett nytt lika dant lr ska man prova ett annat nvidia kort???? vilket i sådant fall lr ska man försöka få tag på ett 4870x2 som fungerar!??

Av Pentivarg

hd4870x2 lätt! men de har förekommit en del problem blandanat för mig med mitt kort! men kortet ska helt klart prestera bättre! fast nu läste jag en gång till i sli så vet jag faktiskt inte!!

Av Pentivarg

men fungerar inte crysis så fungerar ditt kort bra! jag kan spela crysis men de ser helt konstigt ut flimmer mm! bioshock hänger sig också! 4870x2 shappire.. ska ringa komplett i morgon om man kan få ett annat! men vet inte vad man ska ta istället!

Av Pentivarg

uppdatera bios har jag aldrig gjort fakiskt! men ska prova! att ta ur kortet en sväng!