Inlägg

Inlägg som Natty har skrivit i forumet
Av Natty

installera om BF2 och ta sedan hem detta:

http://www.forgottenhope2.com

finns inget spel att köpa som är bättre än det, och helt gratis är det!

ha så kul!

Av Natty

grymt spel... börjar tröttna lite på banorna dock och fattar inte varför Valve inte pumpar ut versus mode på dead air och death toll....

en del custom maps på G dock vilket blir kul, ser särskilt fram emot Dawn of the Dead kartan "Crossroads Mall".

nya kampanjer please!!

Av Natty

Beror på hur många som är med på detta lan.. men jag rekommenderar Forgotten Hope 2, kör 16-mode kartorna!

-Sidi Rezgeh
-Sfakia
-Tunis (släpps snart)
-Giarabub (släpps snart)
-Crete-1941

Ni kommer få den där sköna känslan ni fick första gången ni lirade bf42 på LAN, typ Stalingrad, Berlin eller Battleaxe... Ha så kul!

Av Natty

"story"..

förlåt...kunde inte hålla mig... kanske borde ge spelet en ny chans efter jag byggt ny dator... hoppas du gillar det zithos

Av Natty
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Klockan
Ny patch kom i fredags. Det är väl inte något problem att hitta en server med 60+ spelare nu. Frågan är hur länge det håller i sig.

Ca 4-5 år f.r.o.m nu räknar man med. Fh2 har funnits i snart 1 år och har en ny patch på gång följt av en helt ny release med Normandy... Vad som händer efter det beror på framgångarna.

Som alltid när det gäller moddar gäller samma sak: Vill ni spela det så se till att stödja det. Finns det servers med spelare på kommer utvecklingen inte att sluta, och då har vi flera år med denna bästa andravärldskrigsupplevelse kvar att njuta av.

ladda hem, installera, spela.

Av Natty

Re: Battlefield 2 moddar

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Silverwulf
Söker lite realistiska moddar till Battlefield 2. Har spelat Project Reality och undrar ifall det finns liknande moddar. Läst lite om Forgotten Hope 2 här men hittar inte deras officiella sida dock.

http://www.forgottenhope2.com

installera idag

Av Natty

ja Arctic, den releasen du har nu innehåller mest stora, öppna ökenkartor.

men:: det kommer snart en ny patch med 2 nya kartor med total infanteri-fokus! De båda kartorna kan beskådas på moddens nyhetsarkiv på www.forgottenhope2.com de heter

-Tunis
-Giarabub

2.15 patchen fixar dessutom till en oändlig massa annat, bland annat vapen, ljud, nya arméer etc... Den är grym

Sedan när nästa stora release kommer med Normandy så har ni allt att välja på, i en grönare (skönare) miljö..

Efter att ha läst ett antal stora svenska speltidningar så har jag konstaterat att de flesta som spelar många spel dömmer ut genres för fort (tänker på skribenterna på GameReactor, Play, PC Gamer och allt vad de heter). Forgotten Hope 2 är, ja, ett ww2 fps spel, men det är helt annorlunda än: CoD, Medal of Honor, DoD:Source, RO och alla de där... Forgotten Hope 2 försöker inte tillföra något nytt till ww2 genren, Forgotten Hope 2 definierar den på nytt.

Installera BF2 + FH2 och joina servrarna!

Av Natty

Ok tack! Jag kör med 4GB DDR2 då sålänge, jag är osäker på hur man raidar diskar dock... Jag kanske ska köra en vanlig 7200 då, om det nu inte gör nån skillnad...

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Typhonos
frågan är vad du behöver all till.

pysslar med modellering, rendering, leveldesign, ljud m.m. spelutveckling dvs.

Av Natty

Tack för tipsen!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Typhonos

Definitivt inte prisvärd hårddisk då du inte har någon lagringsdisk.

Alltså jag tänkte köra 10,000 varvaren enbart som C: ,har en massa andra diskar till lagring, är det inte bra det?

Varför kan man inte utnyttja DDR3 full ut...?

Jag kommer inte klocka något, lägger hellre på lite deg och köper prestandan (japp är lat och har inte tid att mecka, måste få igång datorn snabbt för produktion).

Jag hatar vista men behöver mer än 2GB ram, om jag kör XP 64-bit, kommer jag få ut alla 4GB då?.. kan man ha ännu mer?...

Om valet står mellan att bara få ut ca 3GB med xp 64bit eller 4gb med vista, kanske jag byter till Vista men annars slipper jag helst det.
Bryr mig inte om DirectX 10 för tillfället då jag inte kommer behöva det förrän om ca 2år... Tveksamt om jag kommer köra 2 graffekort... tror ni 500W räcker isåfall?...

tacksam för alla svar!

Av Natty

Prisvärd eller inte?

Dags för datorbygge... Hur ser detta ut...? Nåt som borde bytas, ändras eller nå't...? Jag har en budget på ca 9.000 men kan tänka mig att lägga på nån tusing om det ger ett stort steg in i mera awesomeness på riggen.

(Denna kundvagn har DDR3 vilket jag undrar om det är värt pengarna)

please ge åsikter och tips:

http://i41.photobucket.com/albums/e285/Natty_Wallo/puter.jpg

Av Natty

Bra proddad mod, lite för likt vaniljen dock.. men schysst kart-design!

Av Natty
Citat:

Ursprungligen inskrivet av killawife
Är det nån som vet om de fixat buggen man får i vanliga Bf2 om man köra Forgotten hope2? Den där kameran rör sig om man svänger när man kör bil.

Forgotten Hope 2 har perfekt handling i fordonen, installera och njut.

Av Natty

Jämför man OFP2 med Crysis har man nog inte mer koll på spel än att de båda är dataspel och hysat nya.... jag menar...

alex va fan exploderade skivan??

Av Natty
Citat:

Ursprungligen inskrivet av killawife

Överlag en välbalanserad Mod. Lite stora kartor ibland bara. Hade varit kul med lite mer gatustrider där tanksen inte är så starka. Och jag saknar en riktig bazooka.

Bazooka kommer i Normandy releasen... eftersom Bazooka inte existerade i Nordafrika så finns den inte med i nuvarande kartor.... Detsamma gäller Panzerschreck och PanzerFaust

Men snart kommer du att kunna ligga och krypa i täta buskar på den franska landsbygden och vänta på att en enorm Panzer ska passera och hoppa ut och skjuta en zook i häcken på honom

http://images.totalgamingnetwork.com/images/080527PFaust.jpg

Av Natty
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Witchcraft
Många aktiva spelare och servers? Är det värt att installera BF2 igen för att lira FH2?

Japp absolut! Det finns spelare och servers..

Patch 2.15 kommer snart med två helt makalöst coola Inf-kartor och förhoppningsvis en till karta (kan inte säga vilken).

Sedan kommer Normandy efter det, vilket innebär i princip ett helt nytt FH2 så det är lugnt värt det!

Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mr. Bravo
Oj, det där var ingen rolig ban-design om jag ska vara ärlig. Ser ju ut som BF1942-versionen.

Men ja, man ska väl inte döma spelet direkt Är mycket sugen på att prova på detta. Vi får väl hoppas på regn nästa vecka när semestern börjar igen

Vet inte vilken bana du pratar om?
FH 2.1 som är den aktuella versionen just nu innehåller 13 kartor, de flesta ökenkartor där tanks regererar, kan bli en smula enformigt men det finns även riktigt sköna kartor som Sfakia, Sidi Rezgeh, Mareth Line etc där det är mer blandat spel.

Kolla http://www.forgottenhope2.com och i Nyhetsarkivet ett par veckor tillbaka så ser ni lite screens från Tunis och Giarabub som kommer i 2.15

Stay tuned

Av Natty

Kolla den senaste updaten:

http://www.forgottenhope2.com

Patch 2.15 släpps snart med tre nya kartor

Normandy kommer snart också, 2008 är FH2's år!
(2009 kommer bli ännu grymmare, mer om det sen...)

Av Natty

Ptja, dum jämförelse.. för det första är 150km/h tillräckligt snabbt oavsett vilken bil du har.. dessutom om du spelar med high på allt och har lagg, så vore det ju snarare som att köra 150km/h, inte i 300,,, spelet går ju sämre och långsammare i high..

Spela på medium och ha kul och tillräckligt snygg grafik, eller spela på high och ha tråkigt, med snygg grafik som inte hinner uppdateras, lätt val.

Av Natty

oj oj oj vilket mäktigt spel.. jag har inget värsting system men har man vett nog att inte maxa på för mycket så flyter det på perfekt, och är bland det coolaste och snyggaste spel som gjorts. Tycker synd om folk som sabbar spelupplevelsen med att försöka kräma ur mer än vad deras system klarar av

Kör med 1600x1200 medium på allt och AA avslaget, flyter kanon.

AMD 3700+ 2GB 3200-DDR och ett x1950Pro 512mb

Laddat ner multiplayer betan nu ska ut och slakta, kan t.o.m. n bli till att köpa spelet och designa kartor till det.

Hoppas att CryTek blir som företaget i Terminator och börjar producera försvars-system på riktigt, jag vill ha en sån här Crysis-dräkt i garderoben hemma! Detta är game-design och grafik til the next level!

9.9/10 får demot av mig, utan överdrift.

A.I.n känns inte riktigt helt hemma, lirar på HARD (inte svåraste) men jag antar att den kommer vara bättre i spelet + att då lirar man ju på svåraste som man gjorde i Far Cry. Skulle tro att alla strategier inte är inlagda i AIn ännu, men de verkar pathade helt ok, de följer efter dig precis överallt men känns inte direkt som nordkoreanska specialstyrkor i deras taktiska beteende. Funktionerna i dräkten är suveräna, men det är lite halvotydligt vad som är dräktens energi och din egen hälsa... eller hänger det ihop på nåt sätt... man är så stressad när man spelar så man skiter typ i det i alla fall.
Fysiken är tja, finns inga ord...
=P

Av Natty

Nyrostad: Jag ser att du förmodligen uppdaterat din dator sen sist du spelade bf42.. med 2gb ram, ett x1950XTX och en Operton 2.8 kan du med lätthet lira Forgotten Hope med max på all grafik - jag lovar dig att du kommer tro det är ett annat spel än bf42..

Ladda ner och kolla själv: www.fhmod.org

Finns massor av servers i Europa.

Av Natty
Citat:

Ursprungligen inskrivet av killawife
När man läser om spelet så verkar det komma ut både för Bf1942 och för Bf2? Stämmer detta?

Verkar kul annars. Är det mer eller mindre arkadigt än bf2?

Forgotten Hope till bf42 har funnits ca 3år. Det är ett helt annorlunda spel än bf42, testa och jag lovar att du kommer bli frälst (om du gillar realism och historisk anknytning till spelen..dessutom är FH konfat för att generera bättre teamplay än bf42.. dessutom är det 3x så stort som bf42 med 200 fordon, 5000 objekt etcetc..)

Svaret är: ladda idag.

FH2 är till Bf2 motorn och är det största och mest avancerade mod-projekt till något spel hitills.. är under utveckling och släpps förmodligen innan jul.

På lördag kommer en uppdatering till FH för bf42 med 25 nya kartor samt nya vapen, fordon och t.o.m nytt land: Holländska trupper.