Inlägg

Inlägg som Henk har skrivit i forumet
Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av PMJ
Jag har använt Acronis Diskdirector i Vista och det har funkat bra.
http://www.acronis.com/homecomputing/products/diskdirector/

Det funka fint. Tack!

Av Henk

Ändra C: Vista

Finns det något sätt att göra C: större i Vista. Har försökt med Diskhantering som följer med i systemet men går tyvärr inte få den större. Finns det något sätt att göra det utan installera om allt?

Av Henk

Frusit en gång för mig med nu PS3 versionen. Om man tänker efter är spelet jävligt simpelt uppbyggt. Med ett snyggt överdrag känns det som. För man gör samma saker om och om igen. Storyn kan jag inte säga så mycket om inte kommit så långt än.

Av Henk

Tycker spelet är som splinter cell men sämre variation. Har dock en fråga. Spelade igenom första uppdraget att döda han vapen ansvarig. Men försökte döda han på något spektakulert sätt typ hoppa från ett tak men fick det aldrig att funka eller går det inte??? Någon som gjort det eller har alla bara gått upp bakifrån och tryckt kniven i halsen på han?

Mitt har aldrig hängt sig spelat ett tag gjorde allt man kunde innan jag död huvud personen.

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av kr0owe
Henk: Antar att du gör en Nollir flip och sen snurrar gubben, isåfall är det fel. Det finns ett trick i trickboken som heter Nollie 360 flip, gjorde själv det misstaget först.

Aha får kolla upp det då. Tack

Av Henk

Har ett litet problem här. Är på ett uppdrag där man ska göra detta.

"Get tech with nollie 360 flip from top of the stair. Set to first hubba and grind down it. If p-rod is happy, plan b is happy"

Jag har gjort nollie 360 flip och grinda ner för hubban. Men jag får bara görn bock för grinden. Någon som haft samma problem på detta uppdrag?

Av Henk

PES08 PS3 Probelm.

Nej nu börjar jag bli trött! När jag startar spelet och går in i Network i spelet. Det börjar söka kontakt, efter en stund kommer detta medelande upp.

Unable to transmit using UDP Port 5730. You may connect directly to the internet or adjust your connection device i.e. router settings etc. Assign DMZ, Port mapping, configure NAT TABLE and other router setting to the PS3 system. Induvidual products may use unique terminology.

Någon som kan hjälpa mig? Har öppnat port 5730 på routern. Har testat att dra det direkt från modemet. Konstiga är att PSN Store och internet fungerar. Även SKATE känner av det. Det är bara denna skiten som inte vill funka.

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av appoc2013
Tänkte testa att lira nu igen, men minns inte alls vad jag höll på med sist jag lirade eller vad jag ska göra...

Har bara lirat ca 2h. står det någonstans vart man ska? ser att jag har en Hunt, är det bara att göra den så kommer man vidare eller är det mer som en "side-event"? Vad ska jag följa för att komma vidare?

Nja den första hunten måste göras för att komma vidare. Sedan är det fritt. Jag tycker spelet är kul spelat i ca 5h enda jag gillar är schack brädet där man utvecklar sina gubbar det suger styggt!

Av Henk

Få igång ny 360 kontroll

Hur får jag kontakt med min nya kontroll när jag håller i knappen så blinkar den bara blir aldrig fast sken i den. Har även prövat hålla i den längst fram så det börjar snurra runt mitten knappen men det slutar att den blinkar bara igen. Måste man göra något speciellt?

Av Henk

vilken är bäst och är inte första länken samma som följer med i premium

Av Henk

Bästa bilden till 360

Jag undrar om man ska köpa någon extra kabel till 360 för att få bästa bilden. Jag andvänder standard kabeln till min HDTV och kör 1080p det går inte få bättre eller?

Av Henk

Jag hade redan en inloggning innan jag skaffa live där jag har massa poäng går det föra över dom till live kontot eller? Spela massa campagin ex när jag inte hade live.

Av Henk

En fråga till lite offtopic dock. Hur laddar jag ner patchar till spel måste man ha cd i eller vart går man på marketplace?

Av Henk

Koppla in Live på 360

En enkel fråga är det bara vanlig nätvärks kabel mellan 360 och routern så funkar det sen om man köpt live då givetvis.

Av Henk

oki ska testa det. för testat lite mer nu det är skit segt under själva spelandet när den laddar landskapet då det i vanliga fall bara hackar till lite bokstavligen fryser bilden ett tag helt ospelbart i stort sett.

Ska man hålla in A starta utan cd i ?

Verkar som det var det problemet tack för hjälpen. 360 var mycket när blocket

Av Henk

Xbox 360 Oblivion

Har ett lite konstigt problem. När jag startade en ny gubbe så hackar nästan spelet fram ex när jag väljer meny saker tar det några sek innan det kommer upp. Mycket irriterande och vet inte varför det händer. För konsollen och spelet är inte äldre än 1 månad och skivan är inte repig eller lortig. Någon som haft samma problem.

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av appojken
en gång råkade jag hälla lim i min gamecube

Bra svar på hans fråg!

Hade typ samma problem med min PS2 då lämna jag bara tillbaks den och fick en ny.

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av arky
http://www.1up.com/do/feature?cId=3145154

Hahaha den sidan var nice.

Tyckte någon skrev att inte MS ska tjäna på varje sålt spel utan för varje såld enhet. Tänk på att en konsoll ska leva i ca 5-6år ungerfär och du köper förhoppningsvis bara en konsoll sen massa spel under tiden...

Av Henk

Men det är ju spelen alla konsoler ska tjäna sina pengar på men det verkar ju vara lika dött på den fronten som i premium fabriken tyvärr...

Av Henk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Mothman
Än så länge har MS bara haft en produktions facilitet. Men 2 till är på väg, och i juli kommer man kunna köpa 360 som vanligt utan att behöva lägga ner extra tid på att hitta ett ställe som ha den.

I JULI!!! Bra jobbat MS. För om man ska tro Sony släpps PS3 om ca3-4 månader men är nog tveksam till det eftersom man inte kunnat visa upp ett spelbart spel än...