Utsidan forts.

Större delen av takpartiet på 932 HAF är perforerat. Här hittar vi också den sista 230-millimetersfläkten. Observera också skruvhålen som möjliggör installation av tre stycken 120-millimetersfläktar här.

På takpartiets främre del hittar vi ett försänkt område som har till syfte att fungera som förvaringsutrymme. Framför detta område har tillverkaren valt att placera startknapp och omstartsknapp.

Under förvaringsplatsen, som täcks utav en matta av gummi hittar vi ett hål ner i chassit. Detta har till syfte att underlätta vid påfyllning av vatten i en potentiell vattenkylning.

När vi vänder på chassit ser vi att det finns utrymme att installera ytterligare en eller två 120-millimetersfläktar i golvet. Hur många som får plats beror på hur långt nätaggregat som används och om detta monteras på den här platsen eller inte.

Fötterna som sitter monterade på chassit vid leverans är av god kvalitet. Själva kontaktytan med underlaget är tillverkad av ett skumgummiliknande material. Varje fot är fäst med en skruv vilket gör det enkelt att plocka bort dem. Detta är nödvändigt exempelvis om de medföljande hjulen ska kunna monteras.