Permalänk
Inet

Hej igen!

Vill återigen försöka be er att inte ställa specifika produktfrågor i tråden utan istället för snabbast möjliga svar maila till order@inet.se, eller skicka ett pm, stort tack på förhand!

Stepping på processorer
Tyvärr kan vi inte beställa en specifik stepping på processorer, utan det blir vad det blir även om Intel slutat tillverka äldre stepping så florerar dom länge på marknaden, vad vi däremot kan göra är att kika på lagret vad vi har inne och kontaktar ni bara kundtjänst kan de snudd på "garantera" rätt stepping.

Byggnation av datorer
Tycker det är fel att säga att det är lätt att bygga en dator, allt är lätt om man kan det. Jag skulle aldrig byta avgassytem på min bil men grafikkort kan jag byta! Tänk på att låter ni oss bygga datorn så får ni den testad och med 1-års extra garanti på hela paketet, det borde vara värt endel, för att inte tala om tiden ni sparar.

Dani05
Beklagar att du fått fel stepping, tyvärr kan det gå fel ändå, ber om överseende, pm:a din adress så skickar jag nåt litet som plåster!
Gällande grafikkortet, maila till service@inet.se så får våra tekniker svara på vad det kan vara.

TK-Guru
Vi speglar inga lager, vad som däremot stämmer är att vi använder ett företag som heter Captech som logistikleverantör, de packar och skickar åt oss, samt lagerför stora delar av vårt sortiment, det vill säga vi hyr lagerkapacitet, så kallat "externt lager", finns flera andra större aktörer som jobbar med detta, t.ex. DHL men vi har valt en lokal distributör.

Låter märkligt att det stått Captech som avsändare, maila gärna ordernummer så får jag kika på det.

Tack alla för de fortsatta fina komplimangerna som "Inet rocks", "Älskar er på Inet", "nöjd kund", "trevlig personal", "tummen upp"... det triggar oss att fortsätta hålla servicenivån på topp!

Mvh
Inet

Visa signatur

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Discord
Instagram

Permalänk
Citat:

Ursprungligen inskrivet av TK-Guru
Hej!

ni säger att ni inte speglar några distars lagersaldon, men ibland har jag fått paket från Captech när jag beställt från er. Är det inte så att ni har deras lagerstatus och skickar direkt därifrån?

hur som helst hel nöjd kund : )!

Tom - Gurun!

Inet är väl bara captech's sida mot kunden?

Så som jag har fattat det, så är Captech den största delen av Inet, så med andra handlar ni av captech fast det heter Inet ^^

Både för och nackdelar med bara 1 stor distributör i ryggen.

Permalänk
Medlem

Hej! Jag tycker att ni ska införskaffa Cooler Master CM Storm Scout, tror det är många som är intresserad av det!
mvh christian

Permalänk
Medlem

Hej hopp.

Vet inte om jag har missat något.......

Då jag har långt till närmste utlämningställe för paket och är på Torp i mellanåt så skulle ville se möjligheten att kunne hämta mitt "paket" i butik och evt. betala på plats (givetvis postorderpriser och frakt/avgifts fritt ).

Annars tycker jag servicen har varit god men, med undantag av tekniska frågor som Ni inte kunnat svara på ! (mailat först, hänvisad till butik men, i butik var dom totalt borta.....omöjligt att ge ett svar)

Kämpa på !!

Permalänk
Medlem

Beställde en mus igår eftermiddag, hämtade ut den idag efter jobbet! Bättre än så blir det inte. Bra jobbat och tack så mycket!

Permalänk
Inet

God morgon!

R0ll0k0la
Det där har du allt fått helt om bakfoten Inet är ett helt fristående och privatägt bolag, Captech är bara en av våra leverantörer som vi både köper logistiktjänster och varor från.

Crizp
Borde inte vara några problem, tar det med inköp!

AMAAPAN
Tyvärr har vi ingen möjlighet till utlämning i butikerna, det kostar oss helt enkelt för mycket att hantera den typen av order i butik.

Tar nu en paus från forumet över helgen och vill passa på och önska en riktigt trevlig helg till alla SweClockare!

Mvh
Inet

Visa signatur

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Discord
Instagram

Permalänk
Medlem

Oj ursäkta kanske fick det att låta som att det bara är att koppla in en sladd när man bygger en dator och sen är det klart.
Alla har ju olika svårt för olika saker sen gör det ju inte saken lättare heller om man inte gjort det innan. Man vill ju inte heller förstöra nåt på sin nyköpta dator som kostar 1000tals kronor när man sätter ihop den inte det roligast precis.
Men själv så tyckte jag ju att det inte var så svårt att bygga ihop den. Men sen är ju jag en person som alltid tyckt att det varit kul/roligt att bygga ihop saker å sådant vare sig det är Lego eller bygga ihop en dator.
Har ju hållit på med datorer å så lite innan men inte som nu grejer för 1000tals kronor.

Förlåt om jag fick det på något sätt att låta som att det är dålig eller något sådant att låta er bygga datorn.
Självklart är det riktigt bra att få datorn byggd hos er. Som du sa ni bygger den, testar den och allt. Vet ju själv att det alltid är nån form av små problem eller nåt annat som dyker upp med datorer som tar tid.
Så det är också riktigt bra att man kan spara tid på det.

Sedan tycker jag ju också som alla andra här att ni har riktigt bra priser, eran personal är trevlig osv.
Har ju läst bara bra om er sen är det väl bara jag som hade en himlans otur men är nog inte så konstigt med den turen jag har.

Hade en fråga nu.
Har ni möjligtvis tänkt börja ta in EVGA produkter i ert sortiment?
Läst att dom ska göra riktigt bra grejer. Läste att registrerar man sig på deras sida inom 30 dagar efter köpt produkt kan man få Lifetime Warranty
och att släpper dom en ny produkt inom 90 dagar så kan man få det nya och bara betala mellan skillnaden. (Vet inte riktigt hur detta fungerar eller om det stämmer bara läst lite snabbt om det.)
Hade ju först tänkt mig köpa ett evga grafikkort fast ni sålde ju inte det.
Så det fick bli ett Gigabyte.

Sen en sak som jag tycker skulle vara bra är om ni kunde sätta någon form av plombering på alla produkter. Så att man verkligen vet att produkten inte har blivit öppnad tidigare eller så. Säger detta eftersom när jag handlade mig mina saker hos er Moderkort, Grafikkort, Minnen, CPU, Datorlåda (resten använde jag mig av min gammal dator) så hade inte moderkortet eller grafikkortet någon plombering medans resten hade det.
Jag blev direkt misstänksam och kollade igenom moderkortet och grafikkortet. Kollade på internet om nåt fattas eller så men allt verkade vara ok. Detta skulle ju vara bra så man slipper ora sig om produkten varit öppnad tidigare eller inte.
(Detta var ju min första dator nu så jag vet inte hur det är med plomberingar)

Ursäkta om det blev bökigt eller konstigt skrivet nu men nåt hände så jag fick skriva om allt...

MvH
//Dani

Permalänk
Avstängd
Citat:

Ursprungligen inskrivet av inet.se
Stockholmare kan vi leva med, webhallenkunder också... men bådeoch! Nån måtta får det väl vara?
Du har helt rätt i dina synpunkter och det är faktiskt något vi håller på och jobbar med bakom kulisserna, vi kommer så småningom ha vad vi kallar "filterfunktion" där man t.ex. ska kunna välja bort låt säga hårddiskar med mindre än 16MB cache och under 500GB och sedan sortera efter tillverkare eller kapacitet, lite åt prisjakthållet men mindre avancerat.

Som jag nämnt tidigare ska vi titta på en lite bättre lösning för att kunna erbjuda er SweClockare fraktfritt utan att alla andra kan åka "snålskjuts"

Samma sak gäller varukorgen, vi jobbar på en lösning här, hoppas ha den klar innan årsskiftet.

Hoppas få se dig som kund hos oss snart! Såg förresten att solen skiner i Sthlm också, ha en fortsatt skön dag i solen!

Gött!

(Skrev jag rätt, nu? Heter det så?)

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MartenKL
Gött!

(Skrev jag rätt, nu? Heter det så?)

Korrekt!

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av MartenKL
Gött!

(Skrev jag rätt, nu? Heter det så?)

Ska man vara hundra procent så är det "Gôtt"

Visa signatur

Desktop - Intel i7 6700K | Asus Z170-A | 32 GB Corsair DDR4 | RX 6700 XT w/ Arch Linux
Laptop - Thinkpad X1 Carbon Gen. 4 w/ Arch Linux
NAS - Ryzen Pro 3400G @ 35W | 64GB ECC | 32 TB HDD w/ TrueNAS Core

Permalänk

Lägger ni snart upp windows 7 på sidan ? Det finns redan att boka på flera hemsidor.

Permalänk

Jag önskar fler moderkort till sockel 1156 , gärna msi moderkort

Visa signatur

Intel i5 @ 2,66Ghz | Noctua NH-D14 | 4gb corsair 1600mhz | Asus P7P55D-E PRO | Antec p182 | Corsair 550w |Asus 6950 2gb upplåsta shaders, ASUS 5770 V2|Samsung SpinPoint F3 1 TB |Benq BL2400PT | LG 42PQ6500 | Steelseries Siberia v1 |Asus Xonar DX |Creative EP-630 | AKG K601 | Dynavoice F-6 EX 5.0 |Canton Reference 9.2 DC | Atacama Nexus 6| Onkyo 607

Permalänk
Medlem

Köpte min förra dator från ett "billigt" företag först, visst sparade jag in lite på grejerna, men fick det senare, och med usel service och RMA-hantering.

Köpte min senaste på Inet och de få extra pengarna jag spenderade är mycket väl spenderade, fortsätt med bra service!

Som entusiast skulle jag gärna vilja se vilken stepping på processorer direkt på hemsidan, detta blir lite mer pilligt men sparar er å andra sidan mycket tid på folk som ringer kundtjänst och undrar vilken det är, eller folk som fick en äldre stepping och vill returnera den.

Visa signatur

i5 2500k @ 4.5GHz med H70 push-pull | P67 Sabertooth | 8GB Corsair 1600MHz CL9 | GTX 670 SLI | Obsidian 800D | Corsair AX850

Permalänk
Medlem

Saknar EVGA i erat sortiment

Permalänk
Inet

Vilken härlig måndag, tillbaka till verkligheten efter en skön helg med sol och lite segling (bra med lite omväxling ) Hoppas även ni SweClockare haft en bra helg!

Dani05
Tack för dina synpunkter, vad gäller EVGA så känner vi inte att de har något unikt eller efterfrågas tillräckligt mycket för vi ska ta in dom i sortimentet, vi jobbar idag med Leadtek, Sparkle, Gigabyte, PowerColor & XFX och kommer inom kort att börja sälja även ASUS, tycker det är en väldigt bra uppställning tillverkare av grafikkort som borde täcka de flestas behov.
Vad gäller plombering så har vi ingen möjlighet att själva plombera våra artiklar, du ska som kund förutsätta att få nya produkter från oss, alla återköp och liknande säljer vi separat ut i en av våra butiker i en fyndhörna för att inte riskera att de går ut som nya.

Tobz0r
Vad jag förstått får Windows7 inte listas före den 22e oktober, men ser att det börjat dyka upp lite överallt så vi kommer säkerligen också att börja lista Windows 7 för beställning inom kort.

Jooelhoglund
Vad är det för fel på Asus och Gigabyte? Dom är ju riktigt bra! Skämt å sido, moderkort är väldigt känsligt, här måste man verkligen välja med försiktighet. MSI är en gammal erkänd tillverkare som är på tillbakatåg i Sverige så inte omöjligt att du kommer se det hos oss framöver, vi har precis börjat sälja deras bärbara datorer.

iNfragiq
Tack för de fina orden! Vad gäller stepping har jag berört det tidigare och grundproblemet är att vi inte själva vet vad vi får och det kommer sändningar från flera håll samtidigt och ibland med blandad stepping.
Hör ni av er till kundtjänst kan de alltid kika vad som finns inne just nu.

H.Bengtsson
Se svaret till Dani05.

Ha en fortsatt skön vecka!
Gôtt mos!:)

Mvh
Inet.se

Visa signatur

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Discord
Instagram

Permalänk

Håller med om att jag vill se EVGA, de tillsammans med foxconn samt även ASUS ibland gör ju det riktigt extrema moderkorten. Skulle gärna se fler EVGA samt foxconn brädor.

Visa signatur

"If you are really extreme, you never let informed facts or the scientific method hold you back from your journey to the wrong answer." (jayhall0315)
Celeron 352 @ 7822.8mhz 50k Vantage 40k 3Dmark06

Permalänk
Medlem

Riktigt bra butik, snabb leverans, bra service. Har beställt ca 4 kompletta datorsystem från er har aldrig varit något krångel eller dylikt!

Något som jag dock saknar är EVGA som jag ser att många andra också gör! Hoppas få se dom hos er i framtiden!

Keep up the good work!

Permalänk
Medlem

Ni listar många AM2-moderkort som AM3. AM3-moderkort har DDR3 och inte DDR2 som AM2 har. Skulle vara bra om ni kunde fixa detta.

Visa signatur

Asus Prime X470-pro | AMD Ryzen 7 2700X | Corsair H115i | MSI GTX 1070 Gaming X | G.Skill Ripjaws 32 GB 3200 MHz | Samsung 970 EVO 1TB | Corsair RM750x v2 | Fractal Design Define S

Permalänk

En del produkter skulle behöva mer info . Tex https://www.inet.se/datorkomponenter/kylning---moddning/therm... står inget om vilka socklar den passar på.

Permalänk
Inet

Till er som efterfrågar EVGA, jag är väldigt nyfiken på vad som lockar med just EVGA? Har inte direkt sett att de vunnit några tester eller liknande och de har ju inte heller haft några större volymer i Sverige senaste åren. Vad skiljer t.ex. EVGA från XFX enligt er?

Maxelish
Uppriktigt tråkigt att höra att du inte är nöjd med våra tekniker, tyvärr släpps det alldeldes för mycket nya produkter i den här branschen inte är 100% "färdiga" utan kräver biosuppdateringen eller liknande för att fungera fullt ut eller vara 100% kompatibla, givetvis är vår målsättning att ha koll på detta men ibland är det snudd på omöjligt med tanke på antal artiklar vi för och hur ofta det kommer nya modeller, och då önskar ändå flera SweClockare att vi ska ta in ännu fler.
Detta är en av orsakerna till att vi försöker hålla nere antalet tillverkare och fokusera på t.ex. Gigabyte på moderkort som håller riktigt hög kvalité och får vi problem med något så hjälper de oss snabbt. Att våra tekniker skulle dragit sönder skruvar låter inte rimligt, ingen "straffar" teknikerna om de har sönder något och behöver plocka nytt från lagret, snarare tvärtom har de sönder något och inte löser det åt kunden skulle de få en "tillsägelse". För mig låter det som du haft väldigt otur med kompatibilitet överlag, samma gäller minnena, ska man vara 110% säker ska du köpa minnen hos Applestore men det är inte så många som vill med tanke på hur mkt betalat det tar...

Jag hoppas du kan ha överseende med det inträffade och ge oss en chans till vid någongång i framtiden.

Michaelo
Tack för synpunkten, detta ska vara fixat nu, vi har lagt en separat kategori med AM3 DDR3.

Mvh
Inet

Visa signatur

Frågor? info@inet.se | 031-65 27 00 | Facebook | Discord
Instagram

Permalänk
Medlem

Ni har inga planer på att ta in DFI moderkort? För jag och asus går inte jämt ihop, bara strul osv med dom när man överklockar eller ens rör bios.

Annars så är det den bästa affären på nätet, speciellt era sweclockers erbjudanden ni har ibland.

Visa signatur

PC1: Ryzen 7 2700X / Noctua NH-D15 / GTX 1080 / 16GB 3200MHz DDR4 / Win 10 / Asus Rog Strix X470-F / 500GB SSD / Define C
PC2: i7 7700k / Cryorig C7 / GTX 1060 6GB / 32GB 3200MHz DDR4 / Win 10 / Asus Strix Z270F / 500GB SSD / In-Win 904
PC3: i5 3570k / Be Quiet pure rock / GTX 960 / 8GB 1600MHz DDR3 / Win 10 / ASRock P67 Extreme4 / 80GB SSD / AeroCool Shard TG

Permalänk
Medlem

hehe, jo jag märker att du inte lyckas så bra med klockningen

jag testade just klocka till 3.6 och provade också 3.4 men det är fan svårare att komma dit än till 4.0 för mig.. det är helt enkelt inte fel på bios eller märke på moderkortet,, det är fel på våran kunskap eller att vi helt enkelt inte har pillat nog mycket i inställningarna..

en E8500 ska gå att klocka minst till 3.8 med en TRUE så mycket kan jag säga.

Inet får gärna ta in fler märken på moderkort men det är nog inte nog hög efterfrågan på dem så =(

Visa signatur

||> FD Define C <> Corsair RM 650x v2 <> Asus Prime x470 Pro <> AMD Ryzen-7 3800x <> Samsung 970 EVO m.2 500GB + Samsung 860 EVO 1TB <> Kingston Fury Renegade 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz CL 16 <> Msi RTX 4070 Super OC <> Asus AC86 <|| Skärm: AOC AG271QG 1440p ips G-synk

Permalänk
Medlem

Jo alltså jag har kört 3.8ghz utan problem förut, ska börja klocka i helgen lite igen men saken är den att med Asus och BARA Asus moderkorten så muppar det. För när jag slår på datorn, oavsett om bios är resetat eller ej så går datorn igång typ 5s, stänger av sig, sen går den igång och startar som den ska. Den startar aldrig direkt som den gjorde när allting var nytt, då kunde jag även ha klockat och den startade direkt. Men nu krävs som sagt nästan en speciell start procedur för att allt ska gå normalt. Just därför jag aldrig igen tänker ha Asus moderkort. Var precis så med mitt asus p5be-plus och E6600 jag hade innan.

Visa signatur

PC1: Ryzen 7 2700X / Noctua NH-D15 / GTX 1080 / 16GB 3200MHz DDR4 / Win 10 / Asus Rog Strix X470-F / 500GB SSD / Define C
PC2: i7 7700k / Cryorig C7 / GTX 1060 6GB / 32GB 3200MHz DDR4 / Win 10 / Asus Strix Z270F / 500GB SSD / In-Win 904
PC3: i5 3570k / Be Quiet pure rock / GTX 960 / 8GB 1600MHz DDR3 / Win 10 / ASRock P67 Extreme4 / 80GB SSD / AeroCool Shard TG

Permalänk
Medlem

Hej!

Jag undrar ifall ni kommer att ta in några fler alternativ till 1156 kylare. Såg att Artic cooling Hade släppt Freezer Pro 7 Rev.2 för socket 1156. Eftersom jag har tyckt det har funkat bra med Freezer pro på min nuvarande dator och att den är så smidig att montera så hade jag gärna önskat att införskaffa en till min core i5.

Visa signatur

Core i5 750 @ 3,01 GHz, Asus P7P55D, 2x2 GB Corsair XMS 1333MHz, Asus GTX 260 896 MB, Intel X25-M 80 GB, WD Black 640 GB, Corsair HX520W, Lian Li PC-7FW

Permalänk
Medlem

¤Plombering.
Ok tyckte bara att det var märkligt (kanske inte är märkligt är ju första datorn jag köpt mig nu så.) Sedan har man också läst om folk som fått från (andra butiker) produkter som verkar varit använda därför fick ju detta mig att bli lite misstänksam.

¤EVGA.
Ok sover med ett öga öppet nu men svarar lite snabbt innan jag lägger mig.
Säkert någon som kan svara på detta bättre osv sen.

Vad det är som lockar till EVGA. Jo för mig är det väl saker som deras support, step-up, verkar göra bra saker, av det jag läst så verkar alla i stor sätt vara nöjda med deras grafikkort ialla fall.
Vet inte hur EVGAs support, step-up program och allt funkar i sverige men får kolla lite mer på det någon som kanske redan vet annars?
Har ju tänkt kanske uppgradera till dx11 kort så just nu lutar det mot EVGA annars så funderar jag ju också på leadtek,xfx och bfg.

Hitta detta på ett forum lite gammalt (06-05-06, 06:31 PM) men förklarar lite skillnader mellan xfx och verkar stämma.

Vad jag läste på nåt forum för ett tag sen så verkar det fortfarande som att klockar du xfx kort så upphör garantin.

http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=71269

1) Lifetime Warrenty
From XFX: “Proper Usage” is defined as normal wear and tear. Should the Product be modified or damaged as the result of overclocking, tampering, alteration, misuse, abuse, power supply, power application, or repair by other than XFX the warranty is VOID. http://www.xfxforce.com/web/support/...rationId=11979
From eVGA: There is no physical damage to the PCB, GPU/chipset, or components. We will repair or replace the defective parts free of charge (no refunds). http://www.evga.com/support/lifetime/default.asp

You can overclock, add watercooling, add new aircooling... as long as you don't physically damage the card, you are covered by eVGA. You overclock by 1MHz and the XFX warranty is gone. So much for lifetime! This is especially important with the G71 GPUs where 25% core OC and 30% memory OC is common.

2) Step-Up Program: http://www.evga.com/stepup/default.asp?switch=2
Within 90 days of your purchase, you are allowed to exchange your card once for another model as long as you pay the price difference. I got my 7800GT and two months later... the 7900s came out. I spent $12 on S&H and 1 week without a video card, I got a 30-50% graphical improvement. (FYI, You are not allowed to step-up to specific special edition cards... but there are only 3 of these)

3) Customer Service: 24hr tech support based in CA, not Taiwan, India, or elsewhere. Active message boards... offical eVGA techs and reps patrol the board as well. Customer service that is willing to call YOU to resolve your problems. An eVGA tech once even offered to drop off a replacement card to a local member.

(BFG har ju också något sånt som evga step-up men erbjuder dock 100dagar istället för 90.)

Permalänk
Medlem

Inte nog med det så fick jag Cryostasis direkt för nedladdning, samt 3dmark Vantage cd-key osvosv när jag köpte mitt Evga! Aldrig riktigt fått uppleva förut. Klockar som en gudrun också för den delen... Jag tycker då iaf att efter såna grejer att det känns värt att köpa deras produkter. Samt evga är väl aktiva inom klockningsteam osv om jag inte har tappat närminnet

Visa signatur

Quadro användare inom CAD/CAM med fokus CAM.
Personligt OC rekord: 5.41GHz @ i7 2600K --- http://valid.canardpc.com/2kkg6k

Permalänk
Medlem
Citat:

Ursprungligen inskrivet av timpO
Inte nog med det så fick jag Cryostasis direkt för nedladdning, samt 3dmark Vantage cd-key osvosv när jag köpte mitt Evga! Aldrig riktigt fått uppleva förut. Klockar som en gudrun också för den delen... Jag tycker då iaf att efter såna grejer att det känns värt att köpa deras produkter. Samt evga är väl aktiva inom klockningsteam osv om jag inte har tappat närminnet

Följer ju inte detta med klocknings tävlingar osv så jätte mycket men stod ju här om att Team EVGA vann första tävlingen i Formula One Overclocking Competition.
http://www.sweclockers.com/nyhet/9810-team_evga_vinner_forsta...

Permalänk
Medlem

Evga äger orben i alla segment.... vaddå inget speciellt med evga..... Har ni provat deras produkter ?
Finns inga produkter från evga som inte kan jämföras i stockutförande, MEN alla doms komponenter är gjorda för att klockas stenhårt och ändå behålla sin garanti !
Sedan finns inte mycket som kan klockas så långt och villigt som evga produkterna.
Jag är ju renodlad enusiast och bygger och säljer entusiastsystem i privat regi här i Norge, och har verkligen provat det mesta personligen.
Jag skriver och testar en del för några norska pappersblaskor också, genom det har jag fått kontakter så jag har tillgång till produkter som är svåra i sverige, men en sak är säker, evga classified serien säljer som varmt vetebröd, vart som helst...
Evga:s lage i tyskland står tomt för jämnan, dom hinner inte förse marknaden så fort som det går åt... Du kan få numret direkt til lagret om du vill av mig och fråga om det är sant !
Mycket dumt att överse det märket på era egna synpunkter om det, Precis som ni överser den norska köpkraften på nordby, med vetskapen om att ingenstans i sverige omsätts så mycket pengar och ni pratar fyrstad som om kunderna och pengarna finns där eller i Stockholm.....
Well it`s your call.
Jag vet att ni är duktiga, men gör inte samma fel som försvaret gjorde med Jas och satsa på fel grej, det kostade dom mer än vad det smakade att överse vilka som är potensiella köpare och vilken teknologi som står på trapporna att bli stor och äger framtiden. Evga släppte nyss det första kortet i världen med äkta 4xsli .. dom är inga efterapare dom skapar ny teknologi.

Permalänk
Medlem

Hej Inet!

Jag har inte handlat av er tidigare, då jag inte behövt något fram tills nu. Frågan lyder; har ni fått någon information om när ni kommer få in/börja sälja Radeon HD5870? De lanseras ju den 23'e här i Europa, det kanske dock bara rör sig om en papperslansering, eller är det då återförsäljarna kommer ha de i lager?

Om så är fallet, har ni fått några prisuppgifter?

Tack på förhand! Ser fram emot att köpa mitt kort från er med fri frakt

Permalänk

Har alla bärbara datorer OS installerat? I såna fall, vilket? Tack på förhand