Inlägg

Inlägg som Dookan har skrivit i forumet
Av Dookan

Jag lånar tråden lite då de känns onödigt att göra ny tråd för att ställa en enkelt fråga till er mer kunnande då jag inte ha koll på datorgrejer längre.

Jag har en Corsair HX520w som nätagg i min burk som dog för ngra månder sen o misstänker att nätagget som inte orkar med längre då de starta upp o klara av o sen när win loggan ska komma dör den. så tro att den e slut ha haft den rätt länge o kört med datorn länge! så tänkte höra vilket är en bra passande ersättare till denna modell? Köpte ett nätagg på MediaMarkt men den skiten fungera in på min burk då den här pinkontakterna som sak in på moderkortet är för få. jävla piss asså, så jag undra vad som kan vara en bra ersättare för HX520w

Av Dookan

Tjenare!

Jag har litet problem då jag köpte xbox360 trådlösa nätverksadaptern o jag har problem med att hitta min router när jag söker efter den jag hittar inte den bara andras, jag vet min SSID,WPA och vilken kanal men jag hitta in min router jag kan ansluta till, är de ngn inställning jag måste göra på routern?

tacksam för svar

Hälsningar

Av Dookan

köpt 360 just nu med 60 gb hdd, ingår Guldmedlemskp?

Av Dookan

Tänkte ju på denna som släppts på 60GB mot den förra på 20GB... Vilket är de mest värt att köpa egentligen ? ett helt nytt för 2400 kr o köpa till massa lr köpa beg få 20gb hdd ev xtra handkontroll + ngt spel till för ca samma pris..

Kan man lagra in köpta spel i hdd lr bara de man tankar hem från xbox live marketplace?

Av Dookan

Är de bättre att köpa den versionen som kommit nu än att köpa ett begagnat som är 6-12 månader gammalt?

Av Dookan

Tjena..

Behöver råd o tips ang 360, jag e gansak så sugen på att köpa ett exemplar, men frågan är nu när denna nya versionen som kommt ut.. innebär detta att HDMI funktionen är mkt bättre än den föregående som var på 20GB? Så jag inte bli förvirrad så finns de både Hdmi och component utgång på denna nya versionen?

Dooks

Av Dookan

lånar tråden lite, tänkte fråga jag ha stoppat in stickan i usb porten o fixat drivrutinerna o allt de. men jag kommer fortfarande inte åt internet vad är de för fel ?

Av Dookan

Dvdspelaren läser inte av skivan i bootläge

Tjena!

Ha ett litet problem sitter med Xp just nu, tänkte installera Vista, stoppade in Vista skivan i läsaren och startade om datorn, men den ville inte läsas av!

Har varit inne i Bios och ändrat så den ska läsa av från läsaren, sparat inställningarna och starta om igen, sen kommer de upp en text press any key to boot from CD/DVD, tryckt på de flesta tänkbara tangenter men jag kommer fortfarande in i Xp, Vad är de som är felet?

MVH Dookie

Av Dookan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av FouR
De 2Gb ingår

Är de samma sak då med de andra 4,8 o 16 ?? så man inte behöver köpa till .. lite osäker bara.. står ju inte i informationen när man läser.

Av Dookan

En fråga, om man köper Zen Creative 2GB, ingår minneskortet på 2gb lr måste man köpa minnet separat?

Av Dookan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av onormalt
tack dookan!

Funkade ?

Citat:

Ursprungligen inskrivet av raxor
Äntligen klarat alla setlåtar på medium (5 stjärnor)... satte Raining Blood igår^^

Köpt spelet?

Av Dookan
Citat:

Ursprungligen inskrivet av onormalt
Ni som spelar online på pc, hur skrev ni in cd nyckeln? typ 2342134-12334 eller bara 234213412334 dvs utan bindesstreck?

skriv in den som den visar, gjorde jag om jag minns rätt, men du märker om de är fel lr inte, den kommer säga ifrån, men skriv som sagt som de visar.

Av Dookan

Några fler som köpt GH3 till PC? har problem att spela online :S varför vet jag inte. För ett tag sen fungerade bara ibland att spela online (när nya patchen kom) Sen har vi bytt ut vårat modem oxå, för de andra pajade, kan vara att med den nya att de inte fungerar ??

Kollade på Ipconfig så står de DNS-suffix domain_not_set_invalid ska de stå så?

Av Dookan

Ni som har till pc, har ni lyckats tanka hem ngra låtar lr hur fungerar de ?

Av Dookan

Köpte precis guitar hero 3 med gitarr till pc men har kunnat lira online ett par gånger bara, sen vill den inte logga in på online nätet :S varför ? ngn som liknande problem ?

Av Dookan

Någon som vet om de blir fler lr mindre wow-spelare i världen ? För wow är väl idag de största online spelet med flest spelare? wow kommer leva många många år till. det är ju typ, oo vilket bra sköld, de måste jag ha, sen fortsätter man, så hittar man ett svärd o fortsätter o blir sporrad genom att hitta bättre saker hela tiden,

Av Dookan

Krabbar o sejjer! sluta tjafsa nu, ni har läst nyheterna, G92 kärnorna finns inte.. sluta klaga

Av Dookan

Tycker ni att fläkten låter mkt på GT kortet? Det måste jag säga att den inte gör, den ända jag hör i min låda är Chassifläktarna som snurrar på low, har Stock chassifläktar från Antec P182 lådan, hör inte graffefläkten så den är tyst för min del, idle ligger jag på 50 C och load ungefär 70 C

Av Dookan

Jag skulle säga en DS4a funkar bra vad tycker ni andra ? jag är inte high-tech inom området, men jag tkre ds4an, 8800gt o prollen är bra

Av Dookan

Sugen själv på köpa en gamepad frågan är om man ska ha en sladdlös lr med sladd