Inlägg

Inlägg som Jerban har skrivit i forumet
Av Jerban

Installera windows

Hej.

Nu har min dator blivit hel konstig så nu ska jag installera om windows för första gången (har alltid fått hjälp förut).

Jag stoppar i windows skivan och väljer att boota från skiva. Så långt vet jag. Men sen undrar jag hur man gör med moderkortsdrivrutinerna efter det?

Av Jerban

Frontuttag

Hej.

Just nu använde jag det integrerade ljudkortet på mitt ASUS M2N SLI-Deluxe, ljudkortet heter SoundMAX High Definition Audio.

Men jag vill köpa ett externt ljudkort och samtidigt kunna använda uttagen för ljud och mic i fronten.

Alltså jag köper ett ljudkort och i det kopplar jag in mitt 5.1 ljud (uttagen på baksidan) och sen vill jag kunna koppla frontuttagen till det externa ljudkortet så jag kan använda både bakre uttagen och frontuttagen på det externa jag vill köpa. Går det att göra så?

Förstår ni vad jag menar överhuvudtaget?:)

Om det inte går att göra så finns det någon annan lösning till att få uttag där bak och i fronten på ett externt ljudkort?

Av Jerban

Inget ljud

Hej.

Jag får inget ljud när jag kollar på filmer i firefox eller IE, t.ex på youtube. Men ljudet funkar som det ska på alla andra ställen förutom i webbläsarna.

Vad kan felet vara?

EDIT: Ljudet funkar i headsetet i webbläsarna men får inget ljud i högtalarna

Av Jerban

Microfon funkar ej

Hej.

Jag har ett 5.1 ljudsystem som jag har inkopplat i moderkortets ljudingångar på baksidan av datorn.
Och när jag ska använda mitt headset så kopplar jag in det på framsidan på datorn i moderkortets ingångar. Och då slutar ju såklart mitt 5.1 ljud att fungera precis som det ska, och ljudet kommer ut ur hörlurarna, MEN microfonen sprakar bara. Och då får jag starta om datorn för att micen ska funka som den ska.

Vad fan är det för fel? Såhär var det inte på min gamla dator:S
Tacksam för hjälp.

Av Jerban

Grönaktig bild

Hej.

Har ett jävligt störande problem. Min skärm blir grön lite då och då. Och jag menar inte helt grön utan allting blir grönaktigt, men det brukar bli normalfärgat om jag skakar lite på datorn. Men nu helt plötsligt så hjälper inte ens det, det är grönaktigt hela tiden. Jag har beställt en ny dator som kommer komma om ca 2 veckor men orkar inte med det gröna tills dess.

Så vad tror ni felet kan vara? Och vad kan jag göra åt det?

Obs. felet är inte på den dator jag har på min signatur.

Av Jerban

THE QUICK BROWN FOX JUMPS OVER THE LAZY DOGS

Logitech G15

Av Jerban

Skärm

Tjena.

Ska köpa en ny skärm nu men vet inte vilken jag ska ha. Det ska vara en 19", inte WS, och den ska vara bra för spel. Alltså inte en massa "ghostning" eller vad det kallas. Priset får ligga runt 2-3 tusen... max 4000.

Så är det någom som har ett tips?

Av Jerban

Passar minnena?

Hej!

Min dator är inte den bästa som finns precis så tänkte köpa nya minnen till den, men eftersom jag är lite färsking så vet jag inte riktigt om dom passar.

Här är mitt moderkort: http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=235&l1=3...

Här är minnena jag har tänkt köpa i så fall: http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator_new/PartsInfo.as...

Så min fråga är, passar dom eller inte?

Tacksam för svar