Inlägg

Inlägg som Cr0wl3y har skrivit i forumet
Av Cr0wl3y

750:- Möte i Göteborg

Av Cr0wl3y

Precis sålt dem, ska avsluta annonsen nu. Sorry

Av Cr0wl3y

Grafikkort sökes 1000 -1500 SEK

Hej,

Söker ett grafikkort i prisklassen 1000-1500 SEK. Bygger en dator till mitt kusinbarn vars nuvarande dator har rasat så det är lite brådis.

Enbart upphämtning/möte i Göteborg så snart som möjligt.

Pma om ni har något av intresse i ovan prisklass.

Hälsningar
Daniel

Läs hela annonsen här

Av Cr0wl3y

@Varg:
Drar tillbaks mitt bud, fick tag på ett annat snabbare, hade bråttom. Sorry.

Av Cr0wl3y

1400 SEK möte i Göteborg

Av Cr0wl3y

Kingston HyperX SODIMM DDR4 16gb 2133MHz

Kingston HyperX Impact SODIMM
16GB 2133MHz DDR4 (2x8)

Helt nya i oöppnad förpackning.

https://www.dustinhome.se/product/5010915807/hyperx-impact?ss...

Läs hela annonsen här

Av Cr0wl3y

7/10 men logik/chansning på 2....

Av Cr0wl3y
Skrivet av reverend benny:

Läs länkarna som Söderberg postade så ser du att vi tjänade på att gå in och rädda bankerna.
Det var nyheter även för mig, levde i samma tro du som.

Fast det var det ingen som visste när det gjordes? Vi kunde lika gärna förlorat hela klabbet.....

Av Cr0wl3y

@MadMantiz:
Drog ett mail till teamspeak för ett par år sedan och frågade om man kunde få en 500 slots server licens, fick frågan tillbaka om det var för kommersiellt bruk, svarade att det var till ett gaming Community och vips så fick jag licenskod dagen efter

Av Cr0wl3y

Har varit Nordea kund i flera år och tyckt att det fungerat bra. Bankerna gör rekordvinster och har blivit räddade av skattebetalarna flera gånger. Nu vill de inte visa någon solidaritet alls. Det gör mig förbannad. Så pass förbannad att jag funderar på att byta bank. Som tur är så är både mina pensioner och bolån flyttbara. Hoppas de olika fackförbunden med pengar i Nordea flyttar på dem. Samt att de uppmanar sina medlemmar att bojkotta Nordea. Det behövs ett starkt svar annars så tänker de andra bankerna att det var ju fiffigt. Funkar ju bra för Nordea....

Av Cr0wl3y

Har använt denna sidan för instrumentala videos till min dotter när hon övat på sångprojekt i skolan. Nu får jag leta upp något annat. Testat några varianter men inte fått lika bra ljud på filerna.

Av Cr0wl3y
Skrivet av VresiBerba:

"Lyckas hitta till" tolkar jag som att man inte ens behöver vara registrerad här överhuvudtaget för att ha hört talas om Greattech.

Googla Greattech så på första sidan har du trådar både från Sweclockers och Flashback mm.....

Av Cr0wl3y

@VresiBerba:
Då kan du inte ofta vara på sweclockers, finns några legendariska trådar om dem. Antar att han googlat sig till Sweclockers, de flesta som handlar från mindre kända online butiker brukar väl iaf göra någon typ av research innan köp för 21k.......

Av Cr0wl3y

Förbluffande att folk lyckas hitta till Sweclockers men inte lyckas undvika att handla hos GT........

Av Cr0wl3y

Användare: @Slaneby
Typ av affär: Jag köpte
Tillvägagångssätt: Swish + frakt
Produkt: Externt ljudkort Alva Nanoface

Positivt:
- Snabba svar.
- Snabb frakt
- Smidig affär.
- välpaketerat

Negativt:
- Enda negativa är att i inga av mina köp på Sweclockers så rengör folk sina grejer innan de skickar dem. Samma med denna, dock med tanke på produkten så räckte det med en fuktig trasa och 5 min torkande.

Slutbetyg: 5/5

Tack för snabb och smidig affär

Av Cr0wl3y

Har suttit i en linkande situation med oansvariga syskon. Min erfarenhet är att man inte hjälper dem genom att alltid lösa ut dem. De måste lära sig stå på egna ben. Det är enda sättet för dem att ta sig vidare på ett hållbart sätt. Jag höll på och hjälpa mina syskon alldeles för länge, det bara förlängde pinan och hjälpte inget i längden. Med facit i hand så skulle jag ha brutit mitt stöd tidigare. När man har egna barn och familj så har man sitt stora ansvar gentemot dem. De måste gå före. Jag tror att det är viktigt att man sätter ner foten och säger vad man tycker, tyvärr gillar de inte alltid att höra det.....

Av Cr0wl3y

Ärligt talat det går väl inte att förlora denna? Kan man visa att ens bildskärm inte kan ta emot TV signaler, bevisa när den är köpt osv så är väl detta en done deal, eller har jag missat något?

Sen kan jag inte förstå varför inte TS anmälde kontrollanten. Borde göras.

Av Cr0wl3y

Hugger gärna Alva Nanoface för 450.

Av Cr0wl3y
Skrivet av GuuFi:

De får väl sätta vilket riktpris som helst, betyder inte att det kommer vara slutpris.

Det är ett rekommenderat pris från tillverkaren, ett pris där man räknat med att alla i ledet gör vinst, så här fungerar alla branscher där tillverkning och distributörer är inblandade.

Tillgång och efterfrågan... Och giriga mellanhänder.

Har inte sagt någonstans att de inte får det. Vad jag menar är att AMD hade en bra chans att ta sig in på marknaden igen men tror att de till viss del har sumpat det och gjort iaf minst sagt svårare för sig. Som vissa hävdat att t ex AMD inte kan påverka ÅF slutpriser är strunt. givetvis kan de det till viss del. Att det blir stor efterfrågan i början på en vara som inte finns tillräckligt mycket av och på det viset blir dyrare gynnar inte AMD alls. Jag tror att tillverkningen blev mycket dyrare än AMD räknat med och som det är just nu så är de inte med i matchen när det gäller prestanda/krona. Oavsett om mycket är ryktesspridning (vilket också blir för att AMD inte kan tala ur skägget) gynnare inte dem då det ändå i slutändan handlar om vad konsumenterna tycker.

Tillgång och efterfrågan... Och giriga mellanhänder kommer att kosta AMD i det här fallet.

Av Cr0wl3y
Skrivet av Flopper:

5090kr är rätt pris.
billigt i förhållande till 1080

Hade hoppats på att AMD skulle bli ett vettigt alternativ då det behövs konkurens men inga Vega 64 kommer att kosta 5090 så om det är ett relevant pris eller inte kvittar fullständigt. AMD fuckade upp det, gick ut till recesenter med ett riktpris som inte kommer att hålla. Det kommer snarare att ligga runt 7k och då är det inte värt det. Att sen säga att man riktar sig till gamers och inte miners och sen släppa drivare specefikt för att höja prestandan för miners är bullshit. Med en tillverkare av HBM (samsung för tillfället) och en djävligt dyr tillverkningskostnad så kommer det här kortet aldrig bli ett stort alternativ för den vanliga publiken. Kommer köpas av miners och fanboys. AMD skulle ha övergett HBM, tror att kortet blev betydligt dyrare i tillverkning än AMD hade räknat med. Tittar man på pris/prestanda så var det Vega 56 som såg intressantast ut vid pappers lansering men jag undrar om det fortfarande kommer vara det när priserna sätter sig........... Får hoppas att det kommer något vettigare med nästa modell och att det inte dröjer x antal år.