Inlägg

Inlägg som Rauf har skrivit i forumet
Av Rauf
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Flammie
Alla säger olika här... Det bevisar väl egentligen bara en sak: Alla kort oavsett tillverkarare klockar olika mycket. Punkt slut.

nä, men däremot skriver många hur mycket just dom har klockat sina kort och inte hur mycket de maximalt kan klocka dem. Det är helt meningslöst att nån skriver att dom klockat minnet till 600MHz, det klarar ju alla kort garanterat.

Av Rauf

ladda ner en bios-editor så kan du själv ställa in vad som ska stå och hur länge det ska stå vid uppstart. Det är förmodligen så att din skärm inte hinner "starta" innan meddelandet försvinner.

Av Rauf

köp en Zalman ZM80-HP Grafikkortskylare. Har ingen fläkt utan använder heat-pipes. Kanske inte så bra om man ska överklocka men tyst!
finns på www.jmedata.se

Av Rauf

Värt mödan att byta till raid?

Jag har sedan innan en Seagate B IV 80 gig och har köpt en ny precis. Har Raid integrerat på mobot och funderar på att använda det. Nu e frågan om prestandan blir så mycket bättre att det e värt mödan att skicka diskarna till seagate och få nya raid-optimerade. Undrar dessutom hur känsliga raidade diskar e för fel, dvs "hur ofta blir det nåt fel så all data går förlorad"
Tacksam för svar!

Av Rauf

har ett noname-kort som jag kör i 215/200 och funderar på att öka...

Av Rauf

Albatron Ti4200P-Turbo är det bästa jag har sett men vet tyvärr inte var man kan få tag på ett sådant.
Recension: http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1226

Av Rauf

nädå

tror jag inte. jag har råkat koppla dem fel så den gröna lyser inte alls på min men den fungerar perfekt ändå