Inlägg

Inlägg som in2it har skrivit i forumet
Av in2it

Om man köper win 8 finns det något sätt att bara få tag i nyckeln och göra en installation senare. Jag har läst vad som står och det verkar ju i princip som att du måste installera det på en gång eftersom du måste köra "install.exe" eller nåt. Har jag missat något?

Av in2it

MSN integreras med Skype - MSN dör... nästan

Det här är ju ingen jätte nyhet men jag såg att någon fråga om det i en tråd och tänkte att jag kunde ju paste:a in meddelandet jag fick från MSN teamet.

Meddelande från MSN-teamet:

Important info about your Messenger account‏

Hello,

We are retiring the existing Messenger service globally (except for mainland China where Messenger will continue to be available) and bringing the great features of Messenger and Skype together. Update to Skype and sign in using a Microsoft Account (same as your Messenger ID) and all your Messenger contacts will be at your fingertips. You'll be able to instant message and video chat with them just like before, and also discover new ways of staying in touch with Skype on your mobile and tablet.

Update Now
space
Yours sincerely,
The Messenger Team
space
New to Skype?

Get the latest version of Skype.
Sign in to Skype with your Microsoft Account.

space
Already have Skype?

Update to the latest version of Skype.
Sign in with your Microsoft Account.
Merge your existing Skype account with your Microsoft Account.

space
Here are just a few of the great features that you can use with Skype:

Instant message, video call and call phones from your PC, Mac, Windows Phone, iPhone, iPad, Android mobile, Kindle Fire and other devices
Sharing your screen with friends and family
Video call and instant message with your Facebook friends
Group video call with up to ten friends at once*
And that's just the start - there's so much more to explore on Skype

Update Now
space
So, what's happening between now and the retirement?
Messenger will continue to work as you know it today. If you are signed in with Messenger on your desktop** you will see a banner notification to upgrade. When you click on the banner, an installer window will open with the request to upgrade. This will take you through our installer flow to install Skype and automatically uninstall Messenger.
space
So, what's happening after the retirement?
Messenger users on desktops** will not be able to sign in and will only be able to upgrade to Skype. If you attempt to sign in, a notification will appear, and if you continue, you will be taken through our installer flow to install Skype and automatically uninstall Messenger at the same time.
space
Can I update to Skype on my mobile?
Yes! Skype is available on iPhone, Android and soon on Windows Phone 8. We encourage you to download the latest Skype app on your mobile and then uninstall Messenger. You will be able to sign in to Skype on your iPhone, Android and Windows Phone 8 mobile apps with your Microsoft Account over the next few weeks. If you use another phone with Messenger on it, it will continue to work for a while.
space
Where can I learn more?
For more help on updating to Skype, please visit the Skype Support site.
space
* To get group video chat, you'll need a Skype Premium subscription.
** Newer versions of Messenger will be able to receive the optional upgrade notifications. Older versions will not receive the notifications and you will have to download Skype manually.

Av in2it

Mitt största problem är att jag tycker win7 funkar. Jag har hållt på med datorer i 28 år (är 36) och ärligt talat är jag lite less... Idag är "funkar" ett bra ord. Förr ville jag ha allt som andra inte hade och om dom nu prompt hade samma så var iaf mina prylar klockade högre Ni fattar

Win8 med nya gränssnittet är faktiskt något jag inte ser fram emot, jag gillar mitt skrivbord (visst finns det program för att ändra det, men jag vill inte betala ännu mer för dom). Visst folk kanske tycker jag är en bakåtsträvare men jag hoppas iaf MS drar in en update så man kan välja typ "desktop version" för oss som inte vill ha "Modern UI".

Men samtidigt är det ju nice att ha riktiga licenser... det ska inte vara lätt

Av in2it

Sen hoppas jag att du iaf testat ringa supporten för produkten och frågat dom vad dom tror. Det löser ofta mer problem än vad folk ger dom credit för.

Kan ju faktiskt vara så enkelt att det är något som är fel. Även om jag är lite lur på att personerna som skrivit ovan är något på spåret.

Av in2it

Testa också att bara ha i ett minne åt gången... byt minnen och platser också.. så du kan utesluta att det är fel på ett av minnena

Av in2it

Jag måste bara påpeka att default settings för context menus i Winrar har varit att den ej installeras när man installerar Winrar, glömde du kanske att checka i boxen för context menus vid installation?

Av in2it

Vad är det för upplösning på skärmen?

Av in2it

I second that... Har du inte anmält att du har fel så kan ju BBB omöjligt hålla koll på dig. Kunder måste rapportera fel annars hittar dom inte problemen... sure... dom har loggar och grejer, men klaga kan vara bra

Kan ju vara glapp på din sida också. Datorer kan ha konstiga grejer för sig.

Av in2it

Tack för hjälpen... tog lite tid för mig att uppdatera min telefon men tillslut gick det. Nu måste jag bara försöka lista ut vilka apps som är trevliga/roliga/nödvändiga.

Tack för hjälpen

Lullebulle... jag har börjat gå igenom tråden bakifrån... tyvärr började den tråden för rätt längesen och det första jag notera att vissa appar i början av tråden verkar inte ens vara uppdaterade...så jag hoppade till sista sidan och läser framåt... eller bakåt... eller tjaa... nåt

Av in2it

Newbie på smartphones, köpte en Samsung Galaxy S3, now what?

Tjena!

Köpte precis en Samsung Galaxy S3 och har kort sagt aldrig haft en smartphone förut (jag vet, bakåtsträvare, men nu är jag på G framåt ).

Vad jag funderar på nu är... what to do??? Vilka apps är hyfsat nödvändiga? Bland annat har jag läst om "spara ström appar", är det något man behöver eller finns det bra funktioner i S3 som gör det åt en?

Kan man/ska man uppgradera OS:et?

Har ni några bra tips?

Jag vill ha bra funktioner på appar men jag sitter ju inte och super nördar mig med min telefon... shit... svårt att beskriva vad som är vettigt och vad jag vill ha.... Men ni kanske har några ljusa ideer?

Framför allt det här med uppgradering av OS och sånt vore ju rätt nice att höra lite om nu innan man börjar installera saker.

So far har jag reggat ett Samsung konto typ.... (som görs vid start av telefonen).

Har jag missat någon tidigare länk om det här får ni gärna bara hänvisa till den och om det är någon speciell post i någon jätte tråd får ni gärna säga vilken sida posten ligger på eller direktlänka till posten.

Några tips på om man ska köpa minne till S3an och isf vilka minnen har nog bra prestanda för att man inte ska "go crazy" för att minnena är långsamma?

Tack på förhand

EDIT: Kanske skulle nämna att just nu har jag inget fungerande simkort.... Tele2 tyckte 17 dagars väntetid var rimligt när man bytte operatör men behöll numret. Jag har tillgång till trådlöst hemma dock.

Av in2it

upplösningen på kompletts är bara 1366 x 768 ( HD ), själv tycker jag det är för lågt

Av in2it

Om jag inte missminner mig så "Rate:as" USB-minnen från en skala på 1-10 i vilken hastighet dom klarar av. Tyvärr har gränsnittet (USB 2 el 3) mindre med saken att göra. USB 2 är väl en teoretisk hastighet om 480mbit men den "normala" överföringen för ett billigt USB minne är 10MB/s.

Av in2it

Ingen med egen hands on erfarenhet på en HP Pavilion g7-2150

Av in2it

Jag har funderat på det också... men Toshiba gör att det kryper i kroppen på mig Men det är samma som med Fujitsu, gamla meriter spökar fortfarande... dem kanske är jätte bra.

Jag köper inte för köpandets skull direkt... jag ska börja plugga och bör nog ha tillgång till en laptop som jag kan släpa till skolan för grupparbeten och föra anteckningar på.

Jag var inne lite på samma stuk som dig... köpa en sån där billig och kanske köpa en SSD disk till för att få upp farten lite.

Äger du själv en sån dator? Jag tänkte på vad du själv tycker om den? Som sagt tangentbordet är ju jätteviktigt hur det känns.

AMD-E450 antar jag är nog för att se alla typer av högupplöst film på utan att det hackar något?

Av in2it

Jag måste säga att jag är lite orolig över Fujitsu... nu är det längesen jag hållt på med någon men jag tyckte att den var så seg hela burken och att dom hade varit och låst och haft sig i BIOS. Nu kan det ju ha ändrats förstås.

Tack för tipset iaf

Av in2it
Skrivet av vexxan:

Glömde du skicka scroll? Har fortf. inte fått något e-mail

/Fredric

Ibland kan du få gå in på ditt konto och kika under SoR och kika efter mottagna scroller. Vet inte varför dom dyker upp där på en gång även fast e-mailen verkar fastna.

Av in2it

Ingen alls som äger en sån här laptop och har något att säga om den eller något av det andra jag skriver om i tråden?

Av in2it

HP Pavilion g7-2150 någon som har erfarenhet av denna laptop?

Tjena!

Jag har suttit och väntat på att köpa dator eftersom jag börjar skolan nu (typ om en vecka). Jag har ingen panik att köpa dator men visst vore det bra om jag hade haft en.

Nu hittade jag den här för 5990:- och det ska vara med intels nya 3rd gen cpu vilket hade varit nice, dock inget krav. http://www.inwarehouse.se/k/ki.aspx?sku=753125#extra

Jag sitter ju i samma mystiska sits som de flesta gör som köper dator. Egentligen har jag ju en rätt bra dator (se signatur) för att spela spel på.... men av någon anledning så blir man ju lite skum i knoppen när man håller på med datorer (jag vet iaf om det )..... "kan vara bra att ha". På sätt och vis förstår jag att det kanske vore vettigare att köpa en laptop för 4000:- och slänga in en SSD i den. 99% av tiden, minst, kommer ju gå till att surfa, skriva word, mejla och MÖJLIGEN tanka från nätet och se film... eller ni vet, SVT Play förstås Mina krav är ju egentligen rätt låga men visst hade det varit lite nice med en lite bättre dator men som student skiter man ju inte pengar direkt (även om jag har sparat undan för det här köpet redan).

Så.... vilka argument har vi för och emot ett köp av den här datorn? Egentligen tänkte jag mest posta "Är det någon som känner till den här modellen är det något att ha eller skrot?"

Jag VILL ha 17" (möjligen 16"), jag har normalt öppet 10+ flikar i Firefox och de program jag vill köra men jag är ju ingen hardcore user. Det blir ju inga grafikprogram med renderingar och sånt. Sure, spela WoW hade ju varit nice men är väl egentligen inget krav och jag klarar mig rätt fint på lägre inställningar på grafiken. Jag vill INTE ha en Mac. 1600 x 900 är lägsta upplösningen jag kan tänka mig, HDMI.

Tror ni den är bra... en sak som jag tycker är viktigt är hur tangentbordet känns och att det är hyfsat med plats för tangenterna. Jag har inga fröken fingrar så det är ju bra om det inte skulle vara så pressat mellan tangenterna. Läste någon review om "tangentbords ö" eller något sånt där man pressat ihop tangenterna lite mer än nödvändigt, "floating island" kallas det tydligen, http://extreme.idg.se/2.1030/1.462006/asus-k75de-prisvard-sta...

Input uppskattas och jag har egentligen ingen budget 4-8000:- jag har bara lite svårt att motivera mig med att köpa en dyrare eftersom jag nog egentligen bara köper lull-lull som jag inte behöver... "Men..."

In short... snälla sweclockers users... säg nå smart

Av in2it

Utan att du skriver ditt b-net konto så kan då ingen skicka något iaf...

Av in2it
Skrivet av joshoa:

Hej killar o grls!
Kan man få scroll flera gånger? för jag kan inte ta emot flera.

// joshoa

Lättast är ju om du läser vad som gäller på Blizzards hemsida eu.battle.net. Men tanken är ju att du "bara" ska få uppgraderat konto till Cataclysm och att du får testa i 7 dagar. Det är ju inte ett sätt att få gratis speltid.