Inlägg

Inlägg som Interp har skrivit i forumet
Av Interp

Ingen som har fått sin från Inet eller fått något slags besked?

(Beställt SE 2020-06-20)

Av Interp

Nu fick jag veta att jag inte blev utvald. Känns bra att veta att få bekräftat att ens namn var med i dragningen i varje fall.

Av Interp
Skrivet av Ledkung:

Inet hade jag 20 Juni men där är det ju knäpptyst. Tror dom är runt Juni på se versionen som jag beställt men inte helt säker. Så konstigt att dom inte fått något i veckan när nästan alla andra har fått. Webhallen ahr ju rört sig massor det senaste i sina bokningar. På cdon hade jag 20 oktober och skulle få denna veckan.

Samma datum standard edition på inet. inte hört ett knyst.

Av Interp
Skrivet av Fuyiikon:

Hur: Online
Var: Inet
När: 2020-06-25
Modell: Digital
Status: Levererat

Jag fick först ett meddelande på telefonen att det packas. Trodde der inte var sant först! Ringde upp deras kundtjänst som bekräftade det och några timmar senare fick jag mail om att den har gått iväg. Måste ge creed till Inet för bra information kring PS5 ordarna till oss konsumenter samt bra kundbemötade både i mail och telefonkontakt.

Spännande! Jag beställde en standard 5 dagar innan dig. Men förstod det som att digital förhandsbokning släpptes efter standard?

Av Interp
Skrivet av Twicefire:

2020-06-14 Beställde Digital Edition därav ej kunnat boka tidigare än 12/6 på inet så två dagar efter öppning.

Ah okej jag förbokade standard edition 20/6

Av Interp
Skrivet av Twicefire:

Nice fick sms från Inet din order håller på plockas! Stod även på hemsidan status "Plockas" och sedan efter ca 1 timme ändrades den till återigen "okänt leveransdatum" Nice! Kontakta supporten och sa detta har aldrig hänt men dom har ju ej skickat någon såklart.....

Spännande!

Får man fråga när du beställde?

Av Interp
Skrivet av Ricstark:

Inget officiellt från Inet efter 20.e Nov 😐

De har tagit bokningar från April 2019 till några veckor före release (Oktober 2020?), hittils har de täckt bokningar fram till mitten av April 2020. Vissa som valt hämta i butik med senare bokning har dock fått chans på avbokade konsoler eftersom butikerna har egna kösystem för sina lager... I korta drag!

Ne det är det sista jag hört också. Jag har valt att hämta i butik men vore ju härligt att få en fingervisning om jag ska vänta mig den lagom till PS6 lansering eller kunna panga något under detta vinterhalvåret.

Av Interp

Sry för repetition från förra posten men är det någon som hört något om Inet? Jag beställde förvisso så sent som 20 juni 2020 men är nyfiken på om någon alls fått från Inet.

Av Interp

Hur: Online
Var: Inet
När: 2020-06-20
Modell: Disc
Status: ETA Förmodligen 2032

Jag har i princip läst varenda sida i denna tråd och även på några andra forum och kan väl konstatera att Inet som jag förvisso gillar, verkar ha fått en tilldelning på cirka 3,5 st konsoler. Ingen som har beställt via Inet har skrivit att de erhållit någon konsol och inte bara jag som har beställt så sent som i juni.

Av Interp

Supertrevligt

Låter ju supertrevligt, tyvärr är det väldigt svårt att överhuvudtaget logga in på destiny eller PSN överhuvudtaget just nu…

exInterp Lvl 25 Titan

Rätt ny på konsolshooters, innan destiny var den senaste konsolshootern Goldeneye på N64 ^^

Skrivet av swesome:

Tjena!
För er som vill ha fler svensktalande att lira Destiny med:

Joina <Tretton> en nystartad svensk guild för folk som vill köra Raids, Strikes och PvP med likasinnade svensktalande.
Vi clear:ade VoG på normal första gången nu i veckan och kommer fortsätta med regelbundna raids, weeklies osv.

Skriv till PSN: Stenface och berätta lite om dig själv, samt din Destiny erfarenhet.

Hoppas vi ses in-game!

/Swesome AKA Stenface

Av Interp
Skrivet av thli72:

Skall du inte klocka skiten ur CPU + GPU hade jag nog tagit AX860 eller Cooler Master V850

Sen är en CPU kylare bättre än stock kul o ha

Det är så att jag redan har en CPU-kylare, kommer inte exakt ihåg modellnumret men det är förmodligen NH-U12P SE2.

Om den inte passar så skaffar jag en annan CPUkylare. Jag har inte tänkt att direkt överklocka något i dagsläget, men förändras det så är det ju trevligt om möjligheten finns där.

Av Interp

Köpråd Gamingdator ~15K

Hej alla sköna experter!
Min gamla dator har tyvärr klappat ihop och därmed sitter jag och kikar efter en ny.

Jag kommer främst spela BF4, Planetside2, SC2 etc.
Jag kommer bygga själv. Här nedan följer ett förslag jag plockat fram

http://www.inet.se/kundvagn/visa/4468816/2014-01-11

Vad tror ni?

Av Interp

Själv kör man på servern Cobalt som Vanu "exInterp" någon annan som kör där?

Av Interp

Jag har spelat skivor i 7 år all möjlig musik men med fokus på house, techno och minimal techno. Sitter nu på 2x CDJ 800mk2 och en DJM 800. Dock ska dem säljas av nu för att köra mac istället. Angående seten och setup och så, så vill jag säga att det är nog bra att börja lära sig lira cd eller vinyl, dator får du nog mer nytta av när du aktivt producerar och vill köra ordentliga liveset. Men det är bra för känslan att få prova på the "real deal". Apropå att göra set, så är det lite olika för alla, en del kan förbereda sig väldigt mycket men jag gillar inte det för då tappar man känslan ute på klubben. Seten bör vara runt en timme det är det vanligaste, alternativt lika många minuter som en vanlig audiocd.

Om några år när du har spelat massa musik och lekt runt så kommer du tycka att den musik du spelade för några år sen låter som tuggummipop Det är tyvärr en yrkesskada som DJ allt kommersiellt är i stort sett skit och allt som du typ gillat en gång i tiden förvandlas på NRJ och utav Swedish House Mafia till någon form av legodunk som man får krupp på. Man blir bara mer extrem helt enkelt och man tycker illa om folk som blir för kommersiella. Ta Bob Sinclair, David Guetta, Swedish House Mafia tänk att alla dessa gjorde hyfsat skaplig musik en gång i tiden

Det kan man inte tro idag. Här har vi Tiesto när han säger sanningens ord
http://www.youtube.com/watch?v=6Ov0YMMc3nY

Av Interp

Jag tänkte sälja av mina gamla dj prylar och tänkte köpa mig en mac och köra Ableton och Traktor istället, den kommer användas på klubbar och så, så den ska ju tas med en del och bör vara klara dessa program utan problem. Vad ska jag ta då Air eller Pro?

Av Interp
Skrivet av eXim:

har du testat att tabort router helvetet ?

Hmm jag använder ingen router annat än det MODEM som jag har fått från BBB(ZyXEL P-2601HN-F1) och det är utbytt en gång för att säkerställa om det var skälet. Den 4G router jag har är själva mottagaren i sig och man stoppar ett simkort direkt i den, så där har jag inget direkt alternativ hehe.

Av Interp

Jag har nu testat att dra en helt ny kabel med helt nytt telefonjack, resultatet? Ingen skillnad alls faktiskt, nu har jag gjort det jag kunnat så nu får nog BBB och Skanova titta lite närmare på vad det kan vara...

Av Interp
Skrivet av persson_orka:

Du kommer väl inte in i plinten i källaren? dom brukar vara låsta, hur har du då tänkt dig sätta ett jack där?

Jag hade ju inte skrivit att jag skulle kunna göra det om det vore låst, den sitter helt öppet och jag känner fastighetsägaren så det är lugnt. Det är ju som en stor villa som blivit lägenhetshus typ. Jag bor på första våningen så jag kan lugnt dra en testkabel genom trapphuset till och med om det skulle vara så. Här kan man tänka fritt

Av Interp
Skrivet av frostfield:

Du kan inte få comhem då? En del har tyvärr riktigt dåliga erfarenheter med dem, men generellt sett tycker jag att dom var bra. Har till och med lite långsammare download nu när jag bahnhof 100/100 via fiber.

Tyvärr inte, har haft Comhem innan på en annan adress och varit mycket nöjd.

Skrivet av persson_orka:

varför felanmäler du inte bara? Det är FRI(gratis) service fram till "förstajacket" (där kabeln kommer in i lägenheten). Om nu kabeln är dålig så får dom byta ut den. Har dom ens skickat ut nån tekniker som har kollat på det? Teknikern kan mäta in vart felet är och sen får dom åtgärda det.

Det är felanmält och har varit det sen några dagar efter inkoppling, tre tekniker har varit här. Detta är liksom inget vanligt lägenhetshus heller, det är som en stor villa med 4 lgh. Vet inte om de har skyldighet fram till första jacket i detta fallet.

Av Interp
Skrivet av Betty (Kung Pow):

Har också strax över 30 i ping för det mesta. Så kunde vara värre.
Blir dock fiber inom några år då det dras bara några km bort med.

Prova att sätta dig i källaren med 1m kabel och se vad som händer?
Har du mycket brus i telefonen kanske?
Kan vara att isoleringen är skadad nånstans, t.o.m. att det sitter knasigt i nåt uttag så de sitter för nära med trådarna.
Kan också vara induktion eller elektrostörningar, lite beroende på vad som kan finnas.

Angående 4g-lagget. Inte verkligen.
Det vanliga, så bra mottagning som möjligt, fri sikt helst och ingen annan utrustning i närheten.
gärna extra antenn om det finns till den. så man kommer bort från wlanet.

Som jag har förstått det har jag extrem packetloss. Jag ska ta och springa till Clasohlson och se om jag får till några bra kablar till telefon. Jag prövar 4G som nödlösning, och den har god signalstyrka står vid ett fönster för att inga väggar ska kunna störa, ingen annan utrustning är nära, jag har också nätverkskabel från routern in till min dator, relativt kort sådan också. Så jag har gjort allt jag kunnat där. Det märkliga är att ms ändå är så låg med 4G och ändå orsakar stuttering... Är det så att hastigheten på anslutningen fluktuerar för mycket? Att den går upp och ned för snabbt och att man kanske skulle kunna sätta den på en lägre hastighet och kanske få den att bli mer stabil?