Inlägg

Inlägg som Skater93 har skrivit i forumet
Av Skater93

Vanilla WoW och servern gick just ner i mitten av ett SM run.

Av Skater93

Vidrigt.

Av Skater93

Klicka på länkarna med mushjulet.

Av Skater93

Helt onödigt. Alla vet att 720p i 30 FPS ger en mer cinematisk upplevelse.

Av Skater93

11/11.

Av Skater93

Man får också tänka på att folk som har haft en bra upplevelse med en butik oftast inte kommer att gå in på Internet och skriva om det. För varje person som klagar så finns det många andra personer som inte klagar.

Man kan alltså inte titta på endast antalet folk som klagar på en butik, titta istället på hur butiken sköter returärenden, reklamationer, kundservice osv. och välj sedan om du vill handla hos butiken utifrån detta.

Av Skater93

Assassin's Creed Black Flag var det första bra Assassin's Creed-spelet sen AC2 så det tycker jag definitivt att du ska prova. Slutet var dock väldigt kasst.

Av Skater93
Skrivet av MarreKarlssson:

vill inte ha något dell skit, helst runt 24-25 tum

Varför tycker du att Dells skärmar är skit?

Av Skater93

Amd eller Intel? Intel.
FavoritSpel? Diablo 2.
Sämsta Spelet? Diablo 3.
Ps4 eller Pc? PC.
Vilken grafikkort? Gigabyte GTX 580.
Hur många FPS föredrar du på dessa spel: 60 FPS oavsett spel.
Minecraft
Battlefield
Favorit Cod? Alternativ 1: (Svar på fråga). Alternativ 2: Vet inte. Alternativ 3: Ingen CoD: WaW.
Vad tycker du om den nya Call of Duty? Skräp.
Vilket Zombie-Spel föredrar du? Inget. Ser dock fram emot DayZ standalone, inte pga. zombies utan pga. PvP'n.
Vad är den viktigaste komponenten på en PC enligt dig? Grafikkortet.

Av Skater93
Skrivet av Extremaz:

det billigaste här är väll att köpa ett till kort för en 2-300 (typ http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=763492#reviews)och sätta in i datorn som "slave" och sedan driva den tredje skärmen med det kortet? Billigast om du inte orkar sälja det du har och köpa ett annat kort som stödjer tre stycken

Blir nog till att leta fram ett gammalt kort som jag har liggandes hemma då. Tack för alla svar.

Av Skater93

3 skärmar på ett GTX 580

Hej!

Jag har ett https://www.inet.se/produkt/5409113/gigabyte-geforce-gtx-580-... och kör nu 2 st skärmar i DVI-portarna.

Kommer det fungera om jag skaffar en tredje skärm och köra i HDMI-porten?
Jag spelar endast på mittenskärmen och kommer endast att använda de andra skärmarna för att ha igång webläsare, musikspelare, etc.

Av Skater93

Hitman: Absolution och Splinter Cell: Blacklist.

De är de senaste spelen i respektive spelserie och är båda två väldigt bra (jag har dock inte hunnit spela klart Splinter Cell än).

Av Skater93

När jag uppgraderade från 21,5" till 27" så märkte jag direkt att det tog längre tid att se saker vid kanterna av skärmen då det tar längre tid att flyta ögonen. Det är dock bara några millisekunder det handlar om och upplevelsen som en stor skärm ger väger helt klart mer än den extra tiden det tar för att se saker runt kanterna på skärmen.

Om du inte tävlar eller liknande så skulle jag helt klart rekommendera en större skärm.

Av Skater93
Skrivet av swegaming:

Vad du menar är att jag är blind och inte ser att bilden är dålig på skärmen???

Det han menar är säkert att han är van att använda en IPS-skärm för 5000+ kr medans din tidigare skärm med stor sannolikhet har en gammal TN-panel med tanke på prisklassen på skärmen du länkade i tråden.

Av Skater93
Skrivet av Dayron:

Jag bytte idag till en ny leverantör (eller bytet skedde idag, beställde för flera månader sedan).

Hur som helst, min tidigare leverantör T3 tog 249 kr för 100/100 och det är väl inte så farligt eftersom dom erbjöd statisk IP-adress något som jag ville ha när jag flyttade in, men eftersom jag inte längre har dom behoven så kollade jag vilka andra alternativ som fanns och hittade då att Bredband2 som också erbjuder 100/100 tar 100 kr mindre i månaden (dock erbjuder dom inte statisk-IP, men har inte längre det behovet) var det bara att slå till, dessutom får jag 50 % rabatt så betalar bara 73 kr dom tre första månaderna.

Jo, innan byte gick igenom så testade jag igår T3:s hastighet med hjälp av Speedtest.net och fick detta resultatet:
http://www.speedtest.net/result/2039053248.png

Sedan så kollade jag vad Bredband2 fick nu efter bytet:
http://www.speedtest.net/result/2040520129.png

Snacka om utklassning i både Upload, Download och Ping, speciellt bra känns att Pingen är så pass mycket lägre då jag spelar rätt mycket online.

T3 hade dessutom en sjukt seg support, kunde inte erbjuda autogiro eller e-faktura och tog 25 kr för e-post-faktura!
Med andra ord kommer jag sänka mina bredbandskostander med 202 kr dom kommande tre månaderna och få ett bättre bredband!

Tro inte att det kommer att bli bättre med Bredband2. Det tog mig många månader för att få Bredband2 att förstå att det faktiskt inte var fel på min Internetkabel eller min dator, och det tog mig 3 samtal om dagen i en och en halv månad innan dom skickade ut en tekniker för att reparera det som var trasigt. Notera att jag inte överdriver överhuvudtaget, det är snarare så att jag underdriver.

EDIT: När det väl fungerar så fungerar det dock väldigt bra med fina hastigheter och bra ping.

Av Skater93

Grattis!

Av Skater93
Skrivet av jOnÄTÄn:

http://www.toxashop.se/raid-by-radar-silverfisk-300-ml Använder själv den mot silverfiskar spindlar osv som finns i källaren. Man kan spraya på ett ställe i några sekunder så ska krypen försvinna. Men bäst fungerar det om du kan träffa skiten. Se dock till att vädra efter användning, men det bör inte vara några problem eftersom du ska använda den utomhus.

Såg att de även hade en som kallades insektsspray http://www.toxashop.se/raid-by-radar-insektsspray-300-ml-1 vet ej vilken som är bäst mot spindlar, den första vet jag iaf dödar vilket är det viktiga.

Skrivet av screamin-daemon:

Jag kör med denna: http://www.toxashop.se/radar-dos-mot-krypande-insekter
Går att köpa på K--rauta, City-gross och lite överallt.

Fungerar alldeles utmärkt och behöver bara spruta runt 3 ggr. på en sommar. Härligt att slippa alla jävla spindlar och skit som trillar ner i huvudet när går hemifrån. (är inte araknofob men så jävla kul är det inte med e spindel i håret).

Då blir det till att köpa en sån där spray då.

Tack för tipsen!

Av Skater93

Bli av med spindel utanpå huset

Hej!

Varje morgon när jag vaknar så har jag ett stort spindelnät som täcker utsidan av mitt fönster och varje morgon så måste jag gå ut och ta bort nätet innan jag kan öppna fönstret. Detta har hållit på i ungefär en vecka nu och det börjar bli riktigt irriterande. Det verkar som att spindeln väver nätet på natten eftersom att jag aldrig har sett den och eftersom att mitt fönster är nätfritt under hela dagen efter att jag har tagit bort nätet på morgonen.

Jag har som sagt aldrig sett spindeln och har därför inte kunnat döda den så nu letar jag efter något medel eller något som jag kan applicera vid fönstret så att jag kan bli av med spindeln utan att behöva sitta och vakta hela natten.

Är det någon som vet hur jag kan bli av med spindeln?

Av Skater93
Skrivet av Sasnadan:

Så Cm är vad jag ska söka på,. Vad står CM för, och ja jag menade nog Wizards För mycket D2 ^^

CM står för Critical Mass vilket är en passive som wizards har. CM builds går ut på att använda spells som gör många hits väldigt fort (många använder Energy Twister) så att du kan crita så många gånger som möjligt för att proca CM. Eftersom att du kommer att proca CM väldigt mycket så kan du därför spamma andra spells som vanligtvis har en cooldown och du kan då göra väldigt mycket dmg och permafreeza mobs med Frost Nova.

Av Skater93
Skrivet av devhdc:

Zero innehåller förvisso inte socker direkt, men om jag inte minns fel så är det en massa ämnen som agerar som sötande, vilket i praktiken, såvitt ett kretskort bryr sig, blir ungefär samma sak .. Kladdig helt enkelt, och eftersom det kladdar så kan det hända att sötningmedlet skapar bryggor mellan olika lödningar, och därmed kortslutning.

Jag rekommenderar att du inhandlar Isopropylalkohol på apoteket, eller nån annanstans, så rent som möjligt.

Sen fuktar du en gamma tandborste i alkoholen och skrubbar rent hela PCB'n (kretskortet) om du kan komma åt det, och sen låter det ligga omonterat och torka i minst 8 timmar.

Det fungerade!

Tack så otroligt mycket!