Inlägg

Inlägg som Skater93 har skrivit i forumet
Av Skater93
Skrivet av TheGiant:

M16 är ruggit bra och speciellt med "rätt" perks på. Men jag vet inte om jag tycker den är så överdrivet OP.
Anledningen kan vara att så många har kört med den sen början och behärskar vapnet bra.
Alla vapen har sina fördelar. När jag körde upp AUGen till 500 kills hade jag inga större bekymmer att ta M16 folk. I närstrid är famasen överlägsen. På långt håll är scar-l ruggig osv.
Men M16 är ganska grym.
Kul hur det svänger från Bf2 tiden då alla med unlocks var noobs. Nu är man visst noob om man använder standard med få perks...

Småunge gnäll i många fall...
Om nu M16 är så OP varför spelar folk med andra vapen? Bara köra M16 själv...

För att utmana sig själv. Jag brukar ofta spela med t.ex snipers i närstrid och shotguns på långa avstånd med slugs och liknande olågiska kombinationer då en rushrunda med ett bra AR är så enkelt när man spelar mot random personer.

Det kan dock vara jävligt kul att få 30-5 i varenda rushmatch men man tröttnar på det också.

EDIT: Sedan så är det ju så att man kanske inte gillar vapnet och därför väljer något annat.

Av Skater93

M16A3 är absolut inte OP som många säger. Den är däremot väldigt bra och borde nerfas med större spread och lite mer rekyl åt sidorna.

Det jag inte förstår är varför man medvetet gör ett vapen bättre än ett annat.

Av Skater93
Skrivet av Phukkitt:

Njae, förra testet kanske gick så bra att de inte fick ut någon vettig info av det? Så denna gången kanske de har underdimensionerat servrarna en del för att få se vad folk får för felmeddelanden etc.

Om man försämrar spelet med flit så är det väl självklart att det jag sa inte stämmer.

Av Skater93
Skrivet av BesteN:

Det är ju de dom försöker förhindra med stresstesterna :q
Stresstester är ju till för att fixa stabiliteten inte för att folk ska få testa spela, det är betorna till för

Du förstod nog inte vad jag menade. Om ett stresstest är skitbra och inte har ett enda fel så är ju chansen större att spelet är bra än om stresstestet är så dåligt att man inte ens vill spela.

Av Skater93
Skrivet av BesteN:

Hehe man får tänka positivt, ju sämre stresstesten funkar desto fler stresstester blir det

Ju sämre stresstesten är desto större är risken att spelet är dåligt när det släpps.

Av Skater93
Skrivet av DaiNeaA:

Ranger*

Hur går det för folket att komma in? Jag får error 42 och har bara lyckats komma in en gång för att sedan kastas ut.

Jag har kommit in cirka 3 gånger för att sedan kastas ut en minut senare.

Av Skater93
Skrivet av kvicksilverfred:

Kan thief-klassen bli osynlig samt dual wielda pistoler?

Hunter som har pet, eller?

Man kan dock bara vara osynlig i några sekunder, det är ingen WoW-stealth som gäller alltså.

Av Skater93

Civilization V. Det tog lite tid att riktigt komma in i det man när man väl är där så är det riktigt grymt. Det är dock lite enformigt, jag har spelat ungefär 4 matcher på väldigt många timmar styck (säkert 15-20 h) och alla har varit i stort sett likadana.

Av Skater93

Du specificerade inte vilka alternativen var så mitt svar är: universum i alla kända och okända dimensioner.

Av Skater93
Skrivet av spiderwolf:

Men hört att man kan spela beta? hur kan man det^^

Betan är redan slut.

Av Skater93

Jag lyckades knappt få över 60 FPS med nästan allt på lägsta i BWE3 med riggen i min signatur så självklart så är man lite orolig. Dock så är jag ganska säker på att de kommer att fixa optimeringen innan release.

Av Skater93
Skrivet av adfi:

Men hur fungerar det? dom kan väl inte tillåta att hur många som helst kör på samma server?
känns ju skumt om alla rollar samma server när det finns flera ^^

Det finns antagligen en gräns på hur många som kan ha karaktärer på en viss server. Sedan så finns det också en gräns på hur många av dessa som kan spela samtidigt, denna gränsen är ju då mycket mindre då alla som har karaktärer på en specifik server inte kommer att vara online samtidigt.

Exempel:

Vi säger att max 10000 personer som kan skapa karaktärer på en viss server/värld.
Max 2000 av dessa kan spela samtidigt.
Om 2500 personer då loggar in samtidigt så kommer 500 att flyttas till overflow servern och kan då spela medan de står i kö för att komma in på main servern.

Jag vet inte om det fungerar såhär eller inte men baserat på vad jag vet så borde det vara såhär.

Av Skater93
Skrivet av adfi:

Slår vad om att Far Shiverpeaks kommer vara så full att man får sitta i 24 timmars kö.
Läser man på forum så verkar det vara hela norden som vill lira där. :o.
Men guilder är intresserade av gandara också.

Om du syftar på att det skulle vara kö för att komma in i själva spelet så kan du vara lugn för de kommer att ha overflow-servrar om main servern blir full. När det kommer till WvWvW och liknande så vet jag inte om de har någon specialare där också eller om det bara kommer att bli ett vanligt kö-system.

Av Skater93

Det låter riktigt trevligt med en guild för endast Sweclockers-folk. Jag har redan förköpt spelet och kommer med största sannolikhet att spela på Far Shiverpeaks som alla andra så jag är gärna med i guilden när spelet startar.

EDIT: Jag tycker dock inte om idén om att ens användarnamn på hemsidan ska vara samma som sin main i spelet. För att lösa detta så skulle varje användare kunna få ställa in en profil på hemsidan där man kan skriva in namnen på sina karaktärer. Eller så kan man få lägga en kommentar med sin karaktärs namn när man går med i ett event på hemsidan.

PS. Jag har inte kollat runt på sidan så mycket ännu så jag vet inte om du redan kanske har dessa funktioner.

Av Skater93

Glöm inte att lägga till "@Warmup" i slutet av ditt namn så att folk förstår att du faktiskt är bättre än vad du verkar.

Om du vill ha ett bra namn så får du det inte av att fråga andra. Perfektionist som jag är så lägger jag ofta flera timmar på att hitta ett bra namn till mina karaktärer i spel och det borde du också göra då resultat blir mycket bättre än om du frågar några random personer på Internet.

Av Skater93

Det visade sig att det som höjer och sänker volymen är loudness equalization. Genom att avinstallera Corsairs drivare och köra med Windows 7s inbyggda drivare från Microsoft så fick jag mycket bättre ljudkvalité, surroundprecisionen blev enormt mycket bättre och loudness equalization försvann.

Nu har jag dock två andra problem, jag behöver en "system wide" equalizer vilket inte verkar finnas och vapenljudet från mitt eget vapen i Bf3 hörs högre i en högra luren än den vänstra, i CSS så hörs vapenljuden lika högt i båda. Om jag sätter på"Enhanced stereo mix" i Bf3 så fixar sig vapenljuden men då försämras surroundljudet.

Jag kan leva med att vapenljuden är lite fel i Bf3 men det jag verkligen behöver nu är en så kallad system wide equalizer. Om någon vet ett sådant program och kan dela med sig så är jag oerhört tacksam.

Av Skater93

Ljudet höjs och sänks automatiskt - Corsair Vengeance 2000

Hej!

Då jag nyligen fick problem med mitt Logitech G930 så har jag pratat med 2 st olika kundtjänster i två veckor och åkt in till butiken där de köptes 2 gånger för att byta headset och sedan reklamera då det nya inte heller fungerade. Då bestämde jag mig helt enkelt för att köpa ett helt nytt headset istället, ett Corsair Vengeance 2000. Självklart så får jag då också stora problem med detta headset och jag känner nu att jag bara vill kasta ut skiten genom fönstret och tända eld på det.

Så, när jag har fått det ur vägen så ska jag förklara vad det är för problem jag har med headsetet. Det år så att ljudvolymen ändras efter vilket ljud som spelas upp. Om jag t.ex spelar upp en låt så sänks ljudet varje gång ett basljud spelas upp och sedan höjs ljudet varje gång ett ljud med en högre frekvens spelas upp. Tänk dig att det är någon som sitter och drar upp och ner i volymkontrollen varannan sekund. Detta är så extremt frustrerande att jag inte kan använda headsetet överhuvudtaget då det skulle sluta med att jag bryter av det på mitten.

Själva ljudkvalitén och surroundprecisionen när det kommer till t.ex FPS spel är också grymt dålig jämfört med mitt tidigare G930 vilket också är riktigt tråkigt men detta får jag ta tag i när jag har löst ovanstående problem.

Om det är någon som har en lösning till detta så skulle jag verkligen uppskatta det!

Av Skater93

Denna metod kallas för Martingale-metoden och den fungerar inte.

Först och främst så är det inte 50% röda och 50% svarta nummer eftersom att det finns en grön nolla, redan här så spricker det.

Om ett roulettbord har ett tak för hur höga insatser man får lägga så spricker det också.

Metoden fungerar inte heller om du inte har oändligt med pengar och tid.

Varför fungerar det då inte pga. ovanstående anledningar?

Tillslut så kommer du att förlora tillräckligt många gånger i rad så att du når taket för insatserna, dina pengar tar slut, eller att du inte kan spela längre pga. tid. De okunniga som tjänar några hundringar genom att använda denna metod kommer att säga att metoden fungerar när de egentligen bara hade tur.

Om det fanns ett sätt för att tjäna pengar genom att spela så skulle det inte finnas några casinon och spelbolag kvar. Huset vinner alltid.

Av Skater93

Winamp
Steam
MSI Afterburner
uTorrent
Nod32
Fraps (för att kunna se sin FPS + ta screenshots i spel, jag använder inte inspelningsfunktionen så ofta)
Chrome
HW Monitor
Adobe Photoshop CS5
Imgburn

Registry Mechanic från PC Tools är också ett väldigt trevligt program som jag inte skulle klara mig utan, men det är nog inte ett måste.

EDIT: Notepad och Kalkylatorn är ju självklart program man måste ha också.

Av Skater93

Jag har inget riktigt favoritspel för tillfället men om det lilla som jag hann spela av GW2 BWE3 räknas så säger jag GW2. Det enda jag spelar för tillfället är BF3, inte mitt favoritspel men helt klart den bästa shootern jag har spelat. Mitt favoritspel genom tiderna (inte bara just nu) är Diablo 2, jag är säkert suttit i över 1000 timmar med det spelet.