Inlägg

Inlägg som Skater93 har skrivit i forumet
Av Skater93
Skrivet av furuliden:

Ts, vet du att mer minne inte ger dig mer fps?

Mer minne ger inte en högre FPS, men mer minne kan göra ett man inte får en lägre FPS om minnet skulle ta slut.

Av Skater93

Vilken idiot! Datorspel är inte farliga överhuvudtaget, det är personerna som blir beroende som är "farliga" för att de inte klarar av att prioritera viktiga saker i sitt liv.

Av Skater93

Jag var och köpte ett Qpad MK-85 idag för 1249 kr och jag måste säga att det är värt varenda krona. Om du har råd och gillar röda switchar, köp detta.

Jag orkar inte skriva ner allt jag gillar med tangentbordet nu då det kommer bli en väldigt lång lista så kolla på lite recensioner om du vill veta mer. Sweclockers egna recension tycker jag var väldigt bra på att gå igenom alla funktioner.

Av Skater93

Detta är inget man behöver oroa sig för. Eftersom att efterfrågan på bra spel är så otroligt stor så kommer det med största sannolikhet att utvecklas ett nytt OS för spel om detta går igenom.

Av Skater93

Det allra enklaste vore ju att göra en backup på din gamla HDD och sedan formatera om hela hårddisken. Annars så finns det program som kan slå ihop partitioner så då är det bara att rensa gammla C: och sedan slå ihop den med D:. Mini Tool Partition Wizard har jag för mig har denna funktion.

Av Skater93

Det är något konstigt som har hänt för mig här och jag är nu ute efter ett svar på om något är fel, hur man i såna fall kan fixa det och om detta har hänt för någon annan.

När jag började spelet så spelade jag som Gunzerker men ett par timmar in i spelet så ändrade jag mig och skapade en Assassin istället. Jag har fortfarande kvar min gamla Gunzerker men spelar endast på min Assassin nu. Problemet är att spelet verkar tro att jag fortfarande spelar på min Gunzerker när jag är inne på min Assassin. Anledningen till att jag tror att detta är fallet är för att jag inte har hittat ett enda bra vapen för min klass trots att jag spelat runt 20-25 uppdrag, däremot så hittar jag hela tiden mängder med gröna och blåa shotguns och assault rifles som Gunzerkers brukar använda.

Är detta en bugg eller har detta hänt pga. att all loot är random?

Hur mycket av looten är random förresten, är alla items (inklusive kistor etc.) förutom från uppdrag random?

Av Skater93

Det har nog ingenting med din dator att göra, det har blivit såhär för många andra vid tidigare patcher också. I början när BF3 just släppts så kunde jag spela på high med AA och AO påslaget, sedan dess så har det bara blivit sämre efter varje patch och jag är nu tvungen att spela på medium utan AA och AO för att inte dippa under 60 FPS.

EDIT: Nu har jag ju inte spelat BF3 på någon månad så det kanske är något annat som är fel men baserat på mina tidigare erfarenheter så tror jag att det är själva patchen som försämrade prestandan.

Av Skater93

Om du ska ha flera kort i datorn så kan det vara bättre med en kylare som blåser ut varmluften ur datorn. Om du bara ska ha ett kort så skulle jag köra på Gigabytes version.

Av Skater93

Värdast?

Av Skater93

Blizzard har tidigare sagt att de satsar på att släppa pvp innan årsskiftet men så som det ser ut nu så är det väldigt tveksamt om det kommer att hända.

Oavsett om pvp kommer eller inte så avråder jag dig från att köpa D3.

Av Skater93
Skrivet av Tommenchini:

Är spelet GTR fortfarande bra eller har det blivit gammalt?

Blir spelet automatiskt dåligt bara för att det har blivit gammalt?

Jag spelade RollerCoaster Tycoon både igår och idag och det var grymt roligt även fast det har många år på nacken.

Av Skater93

Det blir höger pekfinger 95% av gångerna när jag skriver. Om höger pekfinger är långt bort efter att jag har skrivit ett ord som slutar med en tangent långt bort från spacebar så använder jag vänster tumme automatiskt utan att tänka på det.

Av Skater93
Skrivet av TiasE:

Precis som D1 och D2 så är det ju grinden efter gear som är själva spelet, känns det som att jobba så är det ju definitivt inte för dig
För mig så ger grinden efter gear en anledning att spela, utan den så är spelet avklarat för länge sen.

Om du såg D2 som en gear grind så gjorde du helt fel.

Av Skater93
Skrivet av SCORPIUS:

När märks det att en har en bättre eller sämre klass?
Vid vilken användning och är det stor skillnad utöver syntetiska test?

Om man använder minneskortet i en mobiltelefon så skulle jag bara tro att det märks när man för över saker till kortet från datorn. När man sedan använder kortet i telefonen så har jag svårt att tro att det är någon märkbar skillnad vid vanlig användning.

Av Skater93

Jag vet att jag har använt VirtualDub + VobSub för länge sedan och att det fungerade utmärkt. Jag kommer dock inte ihåg hur man gör så om du inte lyckas klura ut det själv så finns det många guider som visar hur man gör.

http://www.virtualdub.org/
http://sv.afterdawn.com/programvara/videoprogram/textningsver...

Av Skater93

Det är alltid roligt med såna här annonser. Någon borde starta en tråd där man länkar och samlar annonser på Blocket likt den här.

Av Skater93

Racefactory, CPU kylaren kyler inte CPU'n utan den leder bort värme. Den gör inte CPU'n kallare utan den gör så att CPU'n blir mindre varm. Anledningen till att det inte är vanligt med en sådan produkt du pratar om är för att det är mycket smidigare att ta bort värme än att leda dit kyla.

En sak som jag har tänkt på däremot är om man skulle ställa in datorn i ett kylskåp eller en frys, det känns som ett mycket enklare sätt att tillföra kyla. Eller så kanske man skulle kunna koppla t.ex. en air condition in i datorchassit.

Av Skater93
Skrivet av kallepappskalle:

Ja fast det står ingenting om några förbättringar i bf3 för 690, däremot 680 sli. och det har inte blivit några förbättringar på fpsn heller. och vad är nyare än 690. Alltså jag menar, har man köpt ett grafikkort för 10 papp så förväntar man sig att dom ska förbättra det också ? inte bara strunta i det...

690 är väl ett 680 med 2 st GPU:er så om 680 förbättras med nya drivrutiner så borde väl 690 också göra det?

Av Skater93

Mitt hår blir sådär hela tiden pga. jag sitter med mitt headset på dygnet runt. Det är bara att ta lite vatten på händerna och dra runt i håret ett tag så försvinner det.

Av Skater93

Det är klart man märker skillnad men alla har också olika nivåer för vad de tycker är tillräckligt hög FPS. Jag själv t.ex. klarar inte ens av att droppa ned till 59 FPS utan jag måste ligga över 60 hela tiden.