Inlägg

Inlägg som FudgieCars har skrivit i forumet
Av FudgieCars

Du kan också ändra hur kvalitiv realtime renderingen ska vara precis över videon. Då kan du välja mellan best, good, draft och någon till (kommer inte ihåg namnet). Det kommer även komma upp fler alternativ som bestämmer upplösningen, full, half och quarter. Half brukar fungera bra om man redigerar 1080p materiel (man redigerar då i 540p).

Mixtra lite och använd det som fungerar bäst för dig och din hårdvara.

Av FudgieCars
Skrivet av Vivaldi:

Sant, det ser ut vara mer eller mindre gigantiskt ...

Känner med att 2x8 är ett bra val för framtiden i och med att om jag SKULLE behöva uppgradera är det bara att köpa 2st nya RAM.

Vad rekommenderar ni för övrigt, att jag behåller mina gamla och kombar de med de nya 16GB till sammanlagt 20GB, eller kommer detta snarare bli negativt då de mindre RAM får uppmärksamhet från moderkortet istället för de större ?

Enligt Fractal så klarar chassit processorkylare som är 170mm höga, Phanteks är 171mm. Jag använder samma kylare i ett Arc r2 som ska klara kylare upp till 180mm men jag tycker det ser ut som det är lite mer än 1cm tills det tar stopp.

http://i.imgur.com/jPfvoaz.jpg

Som du kan se så sticker fläktarna upp över kylflänsarna. Om jag inte minns fel så går det även att montera dem lite lägra.

Av FudgieCars

Det låter som du avbröt överföringen av filmen till minnet för tidigt och fick då inte över hela filmen. Alltså, vissa delar av filmen är ej tillgänglig.

Av FudgieCars

Vad har du för nätaggregat? Har du möjlighet att testa med ett annat?

Av FudgieCars

Belastas alla komponenter som de ska?

Av FudgieCars
Skrivet av omg296:

sen har jag en fråga till er alla, hur bra kommer detta kyla? ska jag köpa lite "tjockare" radiator? Ska kyla min CPU (I5 2500k)

Om du kan så tycker jag definitivt att du ska satsa på en tjockare radiator. Hur bra det kyler beror också på vad du har för fläktar.

Av FudgieCars

Det verkar som du inte har tillräckligt med nipplar. 45 och 90:orna kräver varsin "extra nippel". Det är alltså en <G1/4> <45 eller 90 graders böj> <G1/4>.

Edit: = : o utan mellanrum

Av FudgieCars

Jag kan inte riktigt komma på något bättre än Minecraft + mods. Det finns mods som gör att måste dricka vatten för att inte dö av törst och säkert många fler som gör det svårare att överleva. Vet inte riktigt hur bra de fungerar i multiplayer.

Annars kan ni prova att överleva på svåraste svårighetsgraden i civ

Av FudgieCars

Om den använder sig av USB 2 kan det nog ta ett tag att ladda all data. Men det beror också på vilket spel du planerar att spela.

Av FudgieCars

Hur blir det om man bor en bit från servern då? För att det här ska bli någorlunda bra så måste antingen Nvidia bekosta massor av servrar eller försöka övertyga alla som använder tjänsten att flytta nära servrarna.

Videon fungerar inte för mig så jag ser inte riktigt exakt vad som renderas av 'molnet'. Om det är bara är ljuseffekter som får en viss fördröjning så lär det inte vara så förödande.

Av FudgieCars

Prova också med en annan dator.

Av FudgieCars

Såga ut något hål så du får lite luftgenomströmning så lär det inte vara något problem.

Av FudgieCars

Har du skruvat bort dem två plastbitarna som håller i backplaten?

Av FudgieCars

Annars finns det också Time Machine (heter det så?). Nackdelen är väl att du behöver kånka runt på en extern hårddisk men du får säkerhetskopiering på köpet.

Av FudgieCars

Du behöver ett nätaggregat också. Jag skulle välja det här http://www.inet.se/produkt/6911391/corsair-cx-430w-80-bronze-...

Edit: Jag skulle personligen skippat dvd-läsaren. Om du behöver en så kan du alltid köpa till en senare.

Av FudgieCars

Annars kan du beställa dem nu så får du dem när lagret fylls på.

Av FudgieCars

Angående pump så är VPP655 ett mycket bra val. Glöm inte att köpa en top också.

Av FudgieCars

Det kanske fungerar väldigt bra för filer <1-2GB men kanske inte lika bra om man skulle ha en fil på 20GB.

Edit: När jag läser det som FANTEN länkade verkar det mer som det var mest program och OS som cache:ades.

Av FudgieCars
Skrivet av Doofyboy:

Vad menas med Modulärt? (är inte jätte grym med datorer mer än "standard")

Kan du själv välja vilka kablar som är anslutna till ditt nätaggregat?

Skickades från m.sweclockers.com

Av FudgieCars

Jag får en känsla av att det är nätaggregatet. Är det modulärt?