Inlägg

Inlägg som FudgieCars har skrivit i forumet
Av FudgieCars

Om du inte har något av dem och du ska köpa så är Windows 8 billigare än 7. Mycket av det som folk klagade på när 8 kom ut har/kommer bli tillrättat när 8.1 kommer ut.

Av FudgieCars

M249, cobra, suppressor och bipod.

Hyfsat bra närstrid med många kulor i magasinet och om man ser någon på långt håll kan lägga sig ner och använda stödjebenen. Med ljuddämparen kan man vara lite extra sneaky men man gör lite mindre skada.

Av FudgieCars
Skrivet av LimpSTAR:

Ja precis.. Båda gångerna va med oc

Prova att köra utan OC en eller flera gånger.

Av FudgieCars
Skrivet av LimpSTAR:

Första gången ja körde heaven, slutade det fungera, andra försöket gick det fel fritt..

Men det var väl med OC?

Av FudgieCars

Prova att klocka ner kortet en aning och så kör du en runda Heaven/BF3

Får du några artefakter eller grafikbuggar när du kör Heaven?

Av FudgieCars

Prova att klocka ner ditt 680 lite, jag tror inte det kommer i max load i BO2.

Edit: eller har du stresstestat ditt 680 i t.ex. Heaven också?

Av FudgieCars

Haha, fotnoten gjorde min dag!

Av FudgieCars
Skrivet av SweSparky:

"Knappt har Battlefield 3 hunnit fylla två år innan det är dags för den stora uppföljaren."

Första meningen säger allt.. Jag är så jävla besviken.. Hade varit OK och kallade de BF3.5.. Men 4.. Jag blir bara irriterad.. Ska jag köpa samma spel jag redan äger? med nya maps för 600-700kr? Fuck you EA!

Om du redan äger samma spel så behöver du inte köpa samma spel igen. Varför tror du att folk lägger när 600-700kr? Såklart är det för att de vill ha ett spel som de tycker är värt 600-700kr. Det är så det funkar och många tycker inte om det. Problemet, tror jag, är att folk som köper spel är rejält bortskämda och kan då betala för en dator/konsol och spel. Och många (framförallt unga) vet inte hur man hanterar pengar på rätt sätt. De kan betala för ett spel för pengar som deras mamma och pappa har tjänat ihop.

Av FudgieCars

Det finns några teorier som svävar ute på nätet. De senaste åren så har det inträffat på en torsdag och förra året (2012) startade rean på den tolfte, så i år kanske den startar den trettonde eftersom det är 2013

Av FudgieCars
Skrivet av Filip1727:

Det var 7950 och 660 ti jag funderade på Men det känns som att 660ti är så mainstream alla tar det utan anledning. Men är det så bra då? Är dom så lika? För om jag får en slots extra rum för luft kanske det är bättre?

Saken med 660ti är att den har bra renderingstider i SLI jämfört med 7950 i Crossfire men AMD ska släppa nya drivrutiner 31 juli som ska reda ut problemet. Så det är lite av en gamble att satsa på 7950 Crossfire just nu.

Angående en 3 slots kylare så tror jag inte att du tjänar så mycket på det eftersom det översta kortet kommer få det svårt att andas. Om du har en 2 slots kylare så har kortet ett extra slot med luft så att säga

Av FudgieCars
Skrivet av Filip1727:

Det är det jag planerar Ska nog ha ett 7950 sen ett till. Vill inte lägga över 2500. Tänkte asus kortet med 3 slots. Anledningen till att jag fråga var för att se om det blev lite luft till kylaren. Men ni har inget bättre förslag på 2 kort undre 2500 st?

Jag kör med ett asus 660ti (tar 2 slots) som jag köpte för 2300kr. Mycket nöjd med prestandan och ljudnivån. Den presterar ungefär lika som ett 7950, det beror lite på vilket spel man spelar. Om du spelar mycket BF3 så presterar Nvidia överlag lite bättre än AMD. Jag skulle vänta på att antingen 7950:t eller 660ti:t kommer på rea och köpa ett eller två.

Edit: GTX 760 lanserar imorgon (tror jag) då dnart så kommer nog 660ti gå ner lite i pris för att det är mening att den ska ersätta 660ti, eller så var det 670, jag kommer inte riktigt ihåg.

Av FudgieCars
Skrivet av Filip1727:

Jag mena första så det går alltså inte ha kort slot kort? Det måste va 2 slots imellan?

Jag gick in på asrocks hemsida och kollade på moderkortet som du har i din signatur. Det ser ut som du får plats med två stycken 3 slots kort i SLI/Crossfire

Av FudgieCars
Skrivet av Filip1727:

Så man kan inte sätt upp ett 2 slotar under?

Det beror på hur man räknar.

Är det <kort> <slot> <kort> så går det inte, men om det är <kort> <slot> <slot> <kort> så går det.

Av FudgieCars
Skrivet av Jenka27:

Hur pass svårt är det att delida sin processor? Någon som testat? Är det värt det?

Jag har bara sätt på youtube när folk har öppnat processorn med ett rakblad. Det ser inte så svårt ut men om det går fel så förlorar man nästan 2000kr eller mer och kanske skadar fingret på kuppen.

Video när en person dissekerar en Ivy Bridge processor

Av FudgieCars

Här är egentligen samma dator fast med en AMD processor och ett GTX 670 istället för 660ti.

Av FudgieCars
Skrivet av NordicSaint:

Har även ett nytt tangentbord ett Gigabyte Aivia och nu med lite eftertanke känns det nog mer som om det skulle vara de som ballar ur med mute funktionen på det.

Prova med ett annat tangentbord.

Av FudgieCars

Jag skulle gått på 2 st 7970 för att man får mindre kort i burken vilket förmodligen bidrar till mindre värmeutveckling, energiförbrukning och någorlunda mindre oväsen. Och så kan drivrutinerna vara lite jobbigare om man har fler än två kort. Det kan hända så att spel och Windows kraschar eller så vill spelet inte fungera med Crossfire, så bara ett kort används. Jag vet att det ofta är problem med fyra kort men inte helt hundra på hur det är när man bara har tre (någon annan får gärna fylla i).

En annan sak som också hänger med drivrutiner är att Crossfire och SLI inte skalar så bra med tre eller fyra kort.

Av FudgieCars

Jag sitter medsamma moderkort och vart lite orolig nu. Kan du beskriva ditt problem lite mer. Enligt HW Monitor så är alla temperaturer klart godkända för mig. Kör en 1055t i 3,9 GHz, 1.35 V om jag inte missminner mig.

Av FudgieCars
Skrivet av HurMycket:

Ivy Bridge och Haswell finns inte till LGA 2011, och menar du Ivy Bridge-E så vet vi inte eftersom den inte släppts än.

Vad dum jag är... Dags att gå och lägga sig

Av FudgieCars

Så lagret av kylpastan blir för tjockt så det isolerar, eller har jag fattat fel? Jag är lite dåligt insatt i ivy bridge/haswell serien men gäller det här även 2011?