Inlägg

Inlägg som Megagurra har skrivit i forumet
Av Megagurra

Han låter som en riktigt dålig vinnare, hahahahahaha. På pappret så är tyvärr kortet inte så imponerande. Kanske för 4-5k hade det varit det.

Hoppades på mer helt ärligt. Men Navi är mest spännande. Speciellt för att det är en stor chans att det sitter i de kommande konsolerna.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Megagurra

Trist om man är ultrafanboy och verkligen vill ha det senaste från ens favoritmärke, men måste betala extra för en funktion som inte ens stöds i Sverige.

Av Megagurra

Svårt att bestämma mig mellan ett 1070 ti eller ett 2060 just nu. Kan få tag på ett 1070ti för 3000kr. Och spelet jag har tänkt lira är just Anthem i 3440x1440, 21:9 (Hoppas det har native support!)

Hur pass mycket kantutjämning behövs i denna upplösning för att spelen inte ska ha horribelt med jaggies, någon med erfarenhet? Hur mycket påverkar 1440 upplösningen rent kantmässigt?
Kan det vara värt att investera i 2060 för några tusen kronor extra för att få bättre prestanda med just kantutjämning och stöd för Ray Tracing i Metro Exodus, som ingen vet om ett 2060 kommer palla skyffla heller?

Rent spontant så känns det som en dålig deal. Oftast räcker FXAA då jag prioriterar kraften på andra grafiska saker än snygga kanter. Och 2060 landar väl på minst 4000:- när det släpps?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Megagurra

Kolla gamernexus video om DLSS så får ni se vad det gör!

https://youtu.be/Jpd5j5W1NZw

Skickades från m.sweclockers.com

Av Megagurra

Köpte detta på Steams mellandags-rea för ynka 170kr. Spelet verkar ha minst en major uppdatering varje månad och jag har väldigt bra inställning till det efter 6h spelande trots att det är Early Access. Varmt rekommenderat, upp till 4 players online, solo funkar också!

https://store.steampowered.com/app/548430/Deep_Rock_Galactic/

Av Megagurra
Skrivet av jpahlstrom:

Jag skulle vilja ha atmos även i Netflix appen på Nvidia Shield. Ifall ni också vill det så skriv upp er på denna

https://www.change.org/p/nvidia-dolby-atmos-support-on-the-ne...

Signat!

Är rätt trött på djungeln av olika format och allt. Hela atmos grejen är strypt av hdmi-arc standarden och olika tjänster kompabilitet.

Blev en halvdan Sonos 5.0 surround så länge som kanske kan flytta in is sovrummet tills man kan skaffa en äkta anläggning.

Hur njuter man av DA idag förutom 4k-bluray och bluray spelare med förstärkare/DA redo soundbar?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Megagurra

Lägger också ett bud på 3000kr + frakt för ett kort!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Megagurra

Nvidia shield
Router
Touring-kort
Ratt, pedal, växellåda + Playseat ps4/pc
Antingen VR till PC eller PS4, tänkte prova på att skaffa en sim-rigg.

Har precis varit en vecka i New York där jag plockade hem en Sonos Beam och 2 st Play:1s + Google Home Mini osv i resväskan (Blev ej kollad i tullen som tur var) och spenderar just nu en vecka i Tyskland fram tills jul , så plånboken är rätt ledsen.

OffTopic:
@Cr381v3 Måste passa på att rekommendera oleds, äger två par. B6 och C7. Inbränningar är absolut ingen myt men det är knappast en dealbreaker. Absolut att du kan få problem om du kollar SVT 8 timmar om dagen i ett år på högsta ljusstyrkan, men det går att få bort med tvns egna inbränningsprogram. Har provat budget och medium Samsungs och har alltid lämnat tillbaka de tvapparaterna.

Men det här letterbox-snacket stämmer ej. Allt som är svart är en avstängd pixel och kan då omöjligt brännas in. Dom erbjuder bra HDR och alla olika HDR format. Låg inputlag, snabbast operativsystem på marknaden, 120hz (1080p) en bra tredjeparty Plex app kallad Xplay och grym färgåtergivning med kalibrering (även direkt ur kartong).

Till alla som köper produkter och ej packar upp dom förens ni får ett bättre pris. Ni kan fortfarande använda grejerna i väntan, pga öppet köp. Bruten förpackning förändrar absolut ingenting när det kommer till återköpet. Har garanterat returnerat över 20 produkter 2018, allt mellan 2000-30000kr utan problem.

Av Megagurra

Sjukt drygt när dom kör smygreor som har riktigt bra priser. Typ SSDn någon prata om för 600kr? Det missar man helt om man inte sitter och uppdaterar hela veckan innan Fredagen. Fuck hela week-grejen med flash sales...

Av Megagurra

Vad hände med 2080 rean hos Intel? Sålde dom slut direkt?

Av Megagurra
Av Megagurra

Köpte en på sommarrean i år. Unboxa och titta på den. Ställde den på hyllan. Aldrig använd. Tanken var från början att ta den till min flickvän då vi är särbos, så man kan få sitt spelfix även om man är där. Men det har inte blivit av än. Den var inte så dyr och tanken av att jag kan, tillfredsställer mig rätt mycket ändå!

Skickades från m.sweclockers.com

Av Megagurra

Jag måste tyvärr erkänna att jag är en riktig sucker för BF. Jag är den personen butikskedjor vill ha.

På onsdag flyger jag ner till NYC och ska shoppa loss där med min flickvän. Har sparat pengar sedan i sommar och åker med så tom väska som möjligt för att kunna ta med mig så mycket jag kan hem. Känns som att amerikanarna har lite mer vettiga reor jämfört med Sveriges, men återstår att se.

I min telefon har jag Prisjakt öppet i webbläsaren och tabbar med bland annat; Elgiganten, Webhallen, Inet, Sweclockers etc. Kommer även följa Swecs BF-portal och även försöka hitta liknande trådar på andra sidor. (Tips mottages gärna!)

Saker att köpa/hålla koll på: Grafikkort, Sonos, Google home mini, 1440p Ultrawide, SSD, Vinter-skor/jacka. PSN-kort, 8port switch, Galaxy watch, One plus 6t, Sneakers, Kläder, Heminredning, Porslin, Spel, PS4 kontroll, Sovrums-TV (40-50tum), Ethernet-kablar.

Vad behöver jag av det här? - INGET.
Men prylar är kul och jag tror många på SweC håller med.

Skickades från m.sweclockers.com

Av Megagurra

SJWs har skadat det här spelet för hårt. Det är F.U.B.A.R. Cuckfield 5 bör det nu mera kallas för.

Av Megagurra
Skrivet av Travhäst:

HBO Nordic är väl ändå ingen biograf?

HBO är den sämsta skiten. Dåligt gränssnitt som flyter värdelöst. Och att inte visa en av världens mest populära serier i 4k, är som att be om att få tekniken att stanna anno 2007...

Av Megagurra

Är ett fan av Arvid Nordquist Mellanrost/Franskrost, men efter att ha köpt en Pressiado på rea utan att insett att det var presskaffe, provat det med min press. Så är det nya favoriten, starkt kaffe är bra kaffe!

Av Megagurra

Komplett menade på att mitt kort var skickat och jag skall kunna spåra det genom postnord-appen, får se om det dyker upp något imorgon eller om personen i chatten var okompetent och spotta ut något nonsens.

Trodde man kunde förvänta sig kortet på release-dagen om man var med i första batchen så att säga?

Av Megagurra

Är detta fortfarande utav intresse? Har ett ASUS 560 DCII och ett Gigabyte 670!

Av Megagurra

Kommer ni även börja köra test i lite verkligare inställningar? Dvs upplösningar över 720+1080p?

Skickades från m.sweclockers.com

Av Megagurra
Skrivet av lhugo:

Så du kände att du var tvungen att göra ett inlägg för att tala om för oss andra här på Sweclockers att du har mycket pengar? Detta är ditt tredje inlägg och i inlägg nummer så skrev du att din övre gräns var 6000 kr för ett grafikkort. Hur skall du ha det?

Vilka orkar ens hålla koll på användares namn och vad dom skriver? Wow

Skickades från m.sweclockers.com