Inlägg

Inlägg som RMDZ har skrivit i forumet
Av RMDZ

Youtube
SweC
Reddit
Inet
Tradera

Räknas Steam?

Av RMDZ

Får väl bidra med mitt då...

IP: corecraft.no-ip.info

Saker på servern (finns mycke mer):
Paintball
Creative Plots
Wilderness
Factions pvp
VIP förmåner

Vi jobbar även ständigt för att hålla servern ''Idiotfri''

Av RMDZ
Skrivet av timson:

Ehm, vet itne exakt vad den heter. Men det var deras värsting modell för Xbox för något år sen. Fortfarande det bästa headsetet jag haft på huvdet, känns knappt att man har det på sig. Men när jag skulle köpa ett för PC hade TB inget bra system för PC utan att köpa massa adaptrar och grejer.

Kommer inte ihåg exakt, men heter det inte Turtle beach x41 eller x31?

Av RMDZ
Av RMDZ

Ingen mekanisk hårddisk?

Av RMDZ

AMD 8530 är nog den som har mest lik prestanda.

Av RMDZ

Du kan säkerheteskopiera, sedan återställ, sedan lägg in säkerhetskopian i telefonen

Av RMDZ

Pröva lite enkla facebook spel,som t.ex. candy crush saga. Se bara till så att han inte spammar folk med spelförfrågningar

Av RMDZ

Jag kan rekommendera ett CM Storm Quickfire TK om du vill ha ett med blå switchar.
Om du vill ha ett mekaniskt tangentbord men är osäker på vilka switchar du vill ha så kan jag rekommenera att du åker in till t.ex Media Markt och kollar där, de brukar alltid ha ett Razer blackwidow och nått Qpad utställt.

Av RMDZ

Need for speed: World?
Blacklight Retrobution?

Av RMDZ
Skrivet av sskludde:

Hejsan hoppsan! Nu står jag inför ett litet dilemma här, jag har egentligen tänket att "äsch jag skaffar ett nytt tangentbord när mitt G15 går i bitar" men bara för några månader sedan så var jag rätt så inne på att köpa tangentbord med mekaniska brytare, i detta fallet bruna brytare. Problemet bakom det hela var väl egentligen de dyra priserna som ledde till att jag struntade i det, 1000+ kronor känns något dyrt för mig som student, även om jag sparar en hel del. Det som är grejen är att idag startade Razer en kampanj där man får 50% rabatt på allt i deras sortiment på tillbehör. Då kollade jag snabbt upp Razer BlackWidow Ultimate Stealth 2013 vilket jag nu får för ca 750kr inkl frakt, det som är grejen är väl att dessa använder sig av blåa brytare. Jag spelar rätt så mycket samtidigt som jag programmerar en hel del då jag läser det i mitt program vilket jag är intresserad utav, så vissa veckor kan jag sitta 2 timmar varje dag och programmera beroende på vad vi har projekt osv.

Det jag undrar är vad ni tycker jag borde göra? Några tips? Tyvärr så har jag inte direkt någon tillgång till att testa olika brytare, det ända jag gjort är att småklickat lite på polarens tangentbord med blåa brytare vilket faktiskt känns helt okej. Det som kan vara hindret är ljudet, är det verkligen så högt som jag har uppfattat det, dvs jättehögt? Det kan trots allt bli rätt så långa nätter ibland, till 5 kanske och detta är samtidigt som resten personerna i huset sover, jag vill liksom inte att de ska vakna utav klickljuden.

Om du är intresserad of bruna brytare så kan jag rekommendera detta http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=768800 , använder ett sådant fast med blå brytare .

Av RMDZ
Skrivet av Filip1727:

Förklara lite är du snäll vad flaskar vad osv? vi kan säga att jag överklockar dom lite med

Med flaskhals menar jag något sänker systemets potentiella prestanda för att den kompontenten inte ''pallar trycket'', i ditt fall blir det grafikkorten.
Såvitt jag vet så får man inte mer minne av att överklocka dem?

Av RMDZ
Skrivet av Lasergurka:

Dumt svar, visst kommer det ge mer prestanda, men precis som du säger är det bättre att lägga pengarna på ett helt nytt grafikkort då grafikminnet begränsar

Sa aldrig att det inte kommer ge mer prestanda, försökte bara förklara att det inte riktigt finns någon mening med det

Av RMDZ
Skrivet av Danfoss:

Hej! Vilket är det bästa gratis antivirus programmet? Är det cärt att köpa Norton?

Tycker att du borde testa Malwarebytes pro, kommer med en 30 dagars trial och imo tycker jag att det är det bästa. Har aldrig varit ett fan av Avast.

Av RMDZ
Skrivet av Filip1727:

så prestandan blir bätte? Om jag har 2 radeon 6870 säger vi och jag bara skulle koppla in det översta i en skärm skulle jag få bättre prestanda då?

Nej, med radeon 6870 , är det ingen poäng, det låga grafikminnet kommer att flaska ganska mycket + eventuell microstuttering :/

Av RMDZ

Black Ops 2
Oerhört obalanserat och tråkigt spel. Man kan aldrig var säker på att man kan vinna en eldstrid. Det nya token systemet är det värsta i CoD historien sedan martydom. Alla bra perks är borta (Sleight of hand etc.). Banorna är dåligt gjorda. Zombie banorna är antingen skitstora eller pyttesmå.
Shockcharges + Bouncing bettys är det hemskaste som finns.
Hitman
Väldigt drygt, irriterande och allmänt tråkigt spel.
Most Wanted
Bilkörningen e hemskt tråkigt och enkel, finns ingen riktig poäng med spelet, inte särskilt många race.
Det värsta av allt är att man ''jackar'' bilar, d.v.s att man aldrig riktigt får känslan av att ''äga'' en bil.
En annan hemsk sak är att tuningen är helt borta.

Ett spel som överraskade enligt mig var Sleeping Dogs , synd bara att det var så kort

Av RMDZ

Vad jag har hört så är det bruna brytare som är som blåa fast utan klickljudet, röda är som svarta fast lättare. Vill du ha ett bra tangentbord med blåa brytare så kan jag rekommendera detta : http://www.komplett.se/k/ki.aspx?sku=768803
Ett tips är ju att åka in till t.ex ett media markt och pröva tangentbord där, de brukar alltid ha ett blackwidow och något qpad med röda brytare

Av RMDZ

Mw3 för att dom tog bort Combat Training och Wager matches.

Off Topic:: När vi ändå snackar om cod, är Black Ops 2 nått att ha?

Av RMDZ

Counter Strike Source vägrar fungera

Hej Sweclockers, jag har ett problem.
Det är nämligen så att mitt Counter Strike Source vägrar att fungera, när jag startar det så kommer Valve introt men sen slutar spelet att svara. Det funkade prima för några dagar sen.
Jag har försökt med att ominstallera Steam och Counter strike source, jag har även försökt med att byta namn på filen: Clientregistery.blob , men det har inte heller funkat. Specs i sign. om det skulle behövas

Av RMDZ

Sleeping Dogs är som GTA fast i Hong Kong. Man är en undercover polis som ska ta ner triaderna. Sleeping Dogs är ett riktigt bra spel IMO.