Inlägg

Inlägg som Rama har skrivit i forumet
Av Rama
Skrivet av Silver:

Fungerar nycklarna från greenmangameing steam?

Läs din fråga igen.

Av Rama
Skrivet av Superlight:

På Greenmangaming med rabattkoden SLICKD-EALS25-OFFEXL.

Same. Om ovanstående inte funkar så använd SAVE20-APRILM-AYDEAL. 5% mindre, men alltid något.

Av Rama

Köpte på greenmangaming med koden SAVE20-APRILM-AYDEAL. 32 pund sammanlagt.

Av Rama

Tre månader sedan senaste uppdateringen. Händer det något, Nisse?

Av Rama

dreamhack är inte farligt jag var där varje dag förra året och lyssnade på rappmusik i min dator #swag

Av Rama

Såå, snart ett år sedan chassit åkte iväg. Vem var det som behöll det i slutet, du eller Dennis? Att ingen av er hade som plan att fullfölja projektet är ju uppenbart.

På allvar dock, vad händer? Bilder!

Av Rama

Jag börjar undra hur TS fortfarande kan få sponsring. Borde ju rubriceras som förskingring snart. Kanske inte ska påbörja en massa projekt utan att veta vad du sysslar med?

Skrivet av godspeed:

Det här är nog det största skämtet bland byggloggar som jag vet här, jag brukar återvända för att se om TS lyckats åstadkomma ett endaste dugg

Istället så tror jag trådskaparen sitter på de sponsrade prylarna och använder själv, och matar med struntprat om bilder osv

Har tagit bort trådbevakningen här från och med idag, jag skäms å det yttersta att någon får såhär mycket fina saker sponsrade och inte har något att komma med efter såhär lång tid, skam och åderlåtning av moddningsscenen där sådana här människor kan göra att sponsring dör från företag då de utnyttjats

Ville bara få det här ur kroppen, det har längtat efter att få komma ut, ångrar djupt att jag vid ett tillfälle stöttade TS när andra var "haters" på honom i en annan tråd
Visar sig tydligt att kritiken varit mer än väl befogad.

Vi kan istället ägna oss åt att beundra folk som försöker med mycket begränsad budget och lägger ner tid och svett på att få ihop något även om det inte är så fancy som mäster TS skapelse här påstås ska bli, se vad andra trådskaparen här åstadkommit på några dagar med handjobb!

http://www.sweclockers.com/forum/143-projektloggar/1355989-sc...

Mjo, lite så.

Av Rama

Bra. Bra. Det ska inte jag.

Av Rama
Skrivet av Lakanman:

Impulsköpte två PS3 spel efter att ha sett en top 10 ps3 video på Youtube. Journey har jag inte spelat så mycket än. Dragon's Crown är mycket roligt. Som ett gammalt beat-um-up på SNES / Sega. Typ Final Fight, Double Dragon eller Streets of Rage fast med många fler rörelser och slag. Sen går man upp i level och kan sätta ut poäng på olika stats beroende på hur du spelar. Sen till det jag tycker är roligast. Man hittar vapen & armor som man byter ut på karaktären. Finns även co-op så man kan spela ihop med kompisar eller över internet med random personer. 1-4 spelare samtidigt.

http://i.imgur.com/C0OaD72.jpg

Idag kom albumet Den Morronen (Transparent Vinyl)

http://i.imgur.com/AQBggzR.jpg

Vackert! Vad tycker du om plattan? Hoppas du ska se honom nu i vår!

Av Rama
Skrivet av Rask0lnikov:

Halloj, nytt jobb, nya möjligheter! Dags att köpa ny dator och då hårdvara inte är mitt starkaste område önskar jag vägledning

Spenderar mycket tid vid datorn. Hyfsat mycket gaming men gör även musik (FL studio), programmerar (med android emulator samtidigt som även den äter en del RAM) och ibland redigerar film/bild (sony vegas/PS). Jag uppskattar fina estetiska aspekter i spel och vill ha en prestanda som tillåter detta. Med musiken in mind har jag även försökt skaffa en tyst dator. Känns som jag ber om allt här men så är nog fallet.

Kundvagn: http://www.inet.se/kundvagn/visa/7721723/2015-02-15

Frågor:

Era första intryck?

1) Med programmering igång, många flikar i internet browsern, streaming och lite extra bös samtidigt, finns det en chans att jag överstiger 16 Gb ram? Värt att köpa mer tycker ni eller bättre att bara ta det i efterhand i så fall?

2) Spelar det någon roll över huvud taget att det är ASUS moderkort och MSI grafikkkort?

3) Med denna setupen, bör jag kanske satsa på en 5400rpm-hårddisk ur ett decibel-perspektiv? Eller är ljudet från hårddisken marginell?

4) Vet inte riktigt vad man bör kolla efter på hårddiskarna och interminnen, duger dem? Kom gärna med alternativ.

5) Dual wieldar just nu skärmarna: http://www.acer.co.uk/ac/en/GB/content/model/UM.HW3EE.005
https://www.komplett.se/product/599919
Kommer dessa bromsa full potential från grafikkort eller så?

6) Har samma chassi fast R3 på min nuvarande dator. Kanske fel tråd att fråga i, men tycker ni jag bör använda det och sälja delarna separat - eller sälja hela burken som den är? (Ingen jätteimponerande burk).

Tackar och bockar för all input jag kan få!

Givetvis ska du ha ett fint Brott och Straff-tema på ditt chassi. Hoppas du fattar den referensen iom ditt namn.

Av Rama

Moral och etik är ju något helt individuellt. Klagar de på det säger du bara att du helt saknar det. All is fine!

Av Rama

Snabb update: Körde som sagt ComboFix och MBAM innan, fick några resultat och tog bort dessa. Kör ESET atm och har fått fler resultat och är inte klar ännu. Kanske löser det hela, hoppas det.

Av Rama
Skrivet av ggwp:

När du söker var? Är Windows Search tjänsten igång då?
Win+R
services.msc

Det var på. Inaktiverade och aktiverade, men funkar inte. Det är alltså sökrutan i startmenyn som inte ger några resultat alls.

Av Rama

Har försökt återställa, den bästa jag hade var ca 12h innan jag installerade viruset, men det funkade inte (stod att mitt antivirus kanske orsakat det, provade då att inaktivera det, men det gick inte heller). Problemet är att jag inte ens kan söka efter mina program. Typ Paint, det dyker inte upp när jag söker.

Av Rama

Ursäkta. Kör W7 64-bit. Exempel på hur det ser ut:

http://i.imgur.com/jZrOp13.png?1

Ser i princip ut likadant under alla mappar. Känns som att skiten jag fick in i datorn har avinstallerat alla program på något vis, men kan fortfarande starta e.g Skype och Steam. :S Windows säger dessutom åt mig att aktivera Windows Security Center, men när jag försöker står det att det inte går. Har försökt aktivera det via Tjänster i Administrationsverktyg, men där dyker det inte upp i listan.

Av Rama

Får ej upp program i sökmenyn.

Hej Swec!

Laddade igår ned ett program (EpicBot) och fick då diverse skit installerat på datorn, bl.a en browser hijacker vid namn omiga. Just omiga och den adware som följde med tror jag är borta nu, sedan jag raderat min Firefoxprofil och skapat en ny (det försvann inte trots flera scans med MalwareBytes och Combofix), men nu är problemet att jag inte kan söka efter program i Startmenyn. Oavsett om det är förinstallerade program som Paint, eller spel, så dyker de helt enkelt inte upp, får bara upp filer och mappar som resultat.

Någon som vet en fix på det här?

Av Rama

Har börjat köra igen, spelar under JW Reagan som member. Adda gärna så kan vi köra lite!

Av Rama
Skrivet av NJB Mods:

Det är Sauron i ett utav sina olika skeden

Har för mig att detta var i 2nd age men vågar inte riktigt säga exakt när.

Ska man vara sådan så ändrades Saurons hjälm inte nämnvärt (om alls) sedan hans makt överfördes till ringen och hans fysiska kropp upplöstes. Under andra tidsåldern, då belägringen av Barad-dûr och slaget vid Mt. Doom ägde rum (som man f.ö också får se i första filmen) ser Sauron ut på exakt samma sätt som han gör i den bortklippta scenen av sista filmen då Aragorn slåss mot honom.

Summa summarum: Saurons rustning ser likadan ut genom hela trilogin, inte heller nämns det i någon av böckerna (el. Silmarillion el. Ringens värld) att den skulle ha ändrats. Någon får gärna rätta mig om jag har fel.

Men nu gick jag OffTopic.

Av Rama
Skrivet av Northbane:

Beror väl på vad produkten kostar, kostar något 100kr så är ju 2% inte så mycket att hänga i granen, men eftersom det nu rör sig om ett ord. pris på ca 20900kr så blir det ju ändå en liten slant. Kanske inte gör att nån spontanhandlar den kameran, men var någon ändå på jakt efter just den så varför inte?

Sen har ju Mediamarkt världens sämsta garantivillkor där tillverkaren erbjuder 2-3 år så har MM endast 1 års garanti i många fall, skamligt.

Absolut, men oavsett hur mycket pengar det blev i sammanhanget (drygt 400) så ska det jävligt mycket till för att 2% ska falla under "väsentlig prissänkning". Men vad vet jag.

Av Rama

2% rea känns inte direkt som en väsentlig prissänkning.