Inlägg

Inlägg som Blewris har skrivit i forumet
Av Blewris
  • Far Cry 3: Blood Dragon

  • Tomb Raider, det från 2013

  • Portal 1 och 2

  • Batman Arkham serien

  • Wolfenstein The New Order som nån över skrev, tyckte också att det hade en riktigt bra story (förvånansvärt nog).

  • South Park: The Stick of Truth, funkar bäst om du är ett South Park fan.

  • Rayman Legends om du gillar 2D plattforms spel. Det går att rösta på i community's choice på steam just nu. Det kommer att ha 75% rea och kosta €7,5 om det vinner röstningen som slutar om 25 minuter.

Om du tycker Infinite är lite för läskigt så lär du hålla dig borta från det första Bioshock iaf. Dock så borde du spela det innan DLCs för Infinite om det är något du kan tänka dig när du är klar med main-spelet.

Av Blewris

Kollade också nyligen efter Wii men verkar ha försvunnit överallt. Enligt Game's hemsida säljer dem begagnade från 595kr men antar att det inte finns speciellt många. Kan ju titta förbi närmaste Game och se om dem har det.

Det har av nån anledning bytts ut med Wii Mini som du kan köpa som billigast på siba för 900kr. Som ett standard wii fast den kan inte ansluta till internet och går så vitt jag vet inte heller att modda.

Av Blewris
Skrivet av Riwdo:

Det räcker att du köper spelet innan erbjudandet löper ut och registrerar det på denna sida: http://www.nintendo.se/arkivet/promotions/mk8p?view=Standard

Koden skickas ut till dig i Augusti så det blir ju bra tajming i samband med Wii u köpet :).

Perfekt

Av Blewris

Nån som kan förklara lite snabbt hur koden för extra spelet man får från Mario Kart 8 fungerar? Jag kommer nämligen ha pengar i slutet av Augusti för att köpa ett Wii U men då missar jag den här kampanjen. Jag har tillräckligt med pengar för att köpa Mario Kart nu direkt så är koden man får nått man måste registrera direkt i eShopen på Wii U't eller kan man spara den?

Av Blewris
Skrivet av AndreaX:

ingår vet jag inte riktigt om man kan kalla det. iaf inte här om man får tro trailern.

"included with SE" eller nått om jag nu tolkade den rätt.)

Det ingår bara om du köper det på skiva.

"Bayonetta comes packed in with the purchase of every retail packaged version of Bayonetta 2."
http://e3.nintendo.com/games/wiiu/bayonetta/

Av Blewris

Nej det går inte, riktigt tråkigt faktiskt. Förhoppningsvis patchar dem och ändrar det i framtiden.

Av Blewris
Skrivet av Cooling23:

Vad är skillnaden förutom grafiken på WWHD?

Många små ändringar här och där för att göra spelet smidigare, t.ex. att animationerna när du använder wind wakern har kortats ner vilket är skönt. Gamepaden används som karta och inventory så du behöver aldrig ta upp menyn på TVn, väldigt smidigt att byta items.

Och som rippmaster skrev så har de kortat ner triforce questet, var riktigt segt förut. Men den största ändringen är Fast sailing. När du aktiverar det seglar du typ dubbelt så snabbt och vinden ändrar riktning med båten så du slipper stanna och dra fram wind wakern helatiden.

De har också lagt till "Hero Mode" om man vill ha mer utmaning. Man tar dubbelt i skada och det droppas inte hjärtan från krukor eller gräs.

Av Blewris
Skrivet av hwasser:

Och det här är ju varför det går dåligt för Nintendo. Alla dom här gamla spelen som Donkey Kong, Zelda, Super Mario osv revolutionerade sig genré när dom kom, Mario spelen var state-of-the-art platformspel, färgglada, enkla att förstå och enkla att styra, Donkey Kong hade färdig-renderade 3D-modeller vilket gjorde att spelet var skitsnyggt för sin tid, Zelda var en av dom spelen som sparkade igång real-time action-RPG på riktigt och lade grund för spel som Diablo.

Nu har över 20 år gått, utvecklingen har drivit spelen vidare, och det Nintendo krämar ut är Mario Kart 8, ett nytt Super Mario Bros, ett nytt Donkey Kong. Det är som att Playstations främsta konsol-exklusivaspel skulle vara Tekken 7 och Metal Gear Solid 5. Tiderna förändras med det gör inte Nintendo, vad dom behöver är en ny serie som kan bli en ny Donkey Kong/Mario/Zelda, något nytt och revolutionerande.

Det går ju dåligt för att de INTE har släppt dem spelen. Visst det har kommit ett Donkey Kong nu men Wii U har vart ute i över 1,5 år och det har fortfarande inte släppts ett Mario Kart, Smash Bros eller ett nytt Zelda (räknar inte Wind Waker HD) vilket är dem spel som drar mest folk. Förstår inte varför Nintendo är förvånade att det säljs dåligt.

OnT: Det här hade jag helt missat, ser riktigt sjyst ut. Får hålla bättre koll nästa år.

Av Blewris

Låter dunder, hoppas det går hyffsat snabbt bara. Kan spela absolut högst en timme sen kraschar det varje gång jag deploy'ar tills jag startat om datorn.

Av Blewris

Det hade jag helt missat, tackar.

Av Blewris

Speldator för 12k

Tjenare!

Hade tänkt köpa en ny dator med skärm och tangentbord för max 12000. Har kollat runt på forumet de senaste dagarna för att få lite koll på vad man ska ha och det här är vad jag dragit ihop:

http://www.inet.se/kundvagn/visa/2858861/ny-dator

Tacksam för synpunkter om eventuella ändringar innan jag köper den. Spelar mest wow men vill kunna lira crysis 3 med höga inställningar när det kommer.

Kan gå ner till en 22" skärm från ett annat märke. Sett en del klagomål om döda pixlar på BenQ skärmar.