Inlägg

Inlägg som Blewris har skrivit i forumet
Av Blewris

Rayman Legends, fast det är couch co-op

Av Blewris
Skrivet av Bonzajen:

Jag är rejält sugen på Mario Kart 7 (senaste?)

Senaste handhållna. MK8 är till Wii U.

Av Blewris

Lite tidigt nu så inga nyheter om lokaliseringar men iaf, SMT:IV - Final

http://www.siliconera.com/2015/10/05/shin-megami-tensei-iv-fi...

Av Blewris

@tyvar1: Hemsk dub. Glad att man kan köra på japanska.

Av Blewris
Skrivet av tyvar1:

Så otroligt taggad inför detta spel!
https://www.youtube.com/watch?v=OtpVfTrfncg

Samma här. Tänkte även spela Eternal Darkness innan så det blir en sjyst Halloween

Skrivet av RealPower:

Hej!
Pappa har tänkt köpa ett Wii U till brorsan på hans födelsedag (20:e). Han fyller 9. Men jag undrar om det verkligen är värt det med tanke på att konsolen inte ser ut att vara i fokus längre. Dock finns det ju många bra spel till den som kommer inskaffas. Hela familjen kommer nog spela tillsammans ibland på fredag/lördag kvällarna. Vad tycker ni? Är det värt att vänta tills NX komemr ut, isåfall när kommer NX släppas? Vi har funderat lite på PS4/XB1 men kommit fram till att Wii U har mycket barnvänligare spel som är bättre för familjen att spela tillsammans. Om det är något annat spel som inte finns så kan det köpas till datorn och streamas till TV:n i vardagsrummet. Så antingen är ett Wii U ett perfekt komplement till datorn och en riktigt rolig sak att sitta tillsammans med på helgkvällarna, eller så är det en döende konsol som ej är värd att köpa i nuläget. Vad tycker ni?

Mvh

Låter som ett bra val. Mario Kart, Smash och SM3DW är guld för 2-4 personer. Sen har du ett gäng för två spelare också. Mycket sant att det inte finns så många spel framåt men jag tycker det har känts så mest helatiden förutom förra året. Men det har ändå ett gäng riktigt bra spel som inte finns någon annanstans. Personligen tycker jag det är ett väldigt bra kompliment till PC.

Och om ni ska ha ett singleplayer spel till honom så är LoZ Wind Waker HD ett måste.

NX vet vi inte ens vad det är än. Nintendo har endast sagt att de jobbar på ett nytt system och att projektet heter NX. Allt annat är rykten.

Av Blewris

@anon5930: Samus i Varia Suit inte ZSS

Av Blewris
Skrivet av olivia.m:

um, gula hunden

Isabelle

Skrivet av MugiMugi:

Nu är det förvisso plastfigurer, av billigt PVC material och många av dom ganska så dåligt målade samt väldigt många figurer med fula kanter o.s.v

Jupp men vissa är sjysta. Har Samus och gillar den skarpt. Går ju inte att jämföra med figma men väldigt fin för priset.

Av Blewris

@anon5930: De sa igen vid E3 att det kommer till Wii U. Tror att det blir som med TP till GC/Wii

Av Blewris

@joehow: Blev också förvånad att det spelet hade det men finns andra som har väldigt mycket värre. Man får ha 3D på hyffsat lågt. Tror de enda jag kört med max 3D utan några problem är Super Mario 3D Land och delvis Kirby Triple Deluxe.

Av Blewris
Skrivet av joehow:

hmmm jag har en ny N3DS, men imorse (blott 2a gången jag startat den) när jag körde så upplevde jag 3d-effekten som väldigt ostabil. Då och då gick bilden "isär" i flera eller hur jag ska uttrycka det, och det berodde inte på att jag vred konsolen eller något, utan hade samma betraktningsvinkel hela tiden. Är detta ett vanligt problem? Har jag ett måndagsexemplar?

Kallas för ghosting och är tyvärr inget man kan göra mycket för att undvika. Det är de som gjort spelet som inte haft 3D egenskaperna i någon större omtanke. Många spel man får det i.

http://en-americas-support.nintendo.com/app/answers/detail/a_...

Av Blewris

Ser fram emot Project Zero 5. Fast Racing Neo ser grymt bra ut också även om det bara är en mindre titel. Xenoblade har jag inget större intresse för just nu men det kanske ändrar sig.

Av Blewris

Kolla på andra spel som finns till konsollerna (både släppta och framtida) och kör på den du tycker har mest intressanta titlar. Även om du mest vill ha en för NHL så kommer det knappast bli det enda spelet du köper i slutändan.

Av Blewris

@biorrith: Ah, jag hade 2 classic så två fick använda wii motes. Men vi körde med nunchuck så man slapp vicka iaf.

Pro Controller är riktigt värt. Splatoon behöver man dock Gamepaden till.

Kan även starkt rekommendera DKC Tropical Freeze. Hade skrivit med det när jag rekommendeade Bayo 1&2 och Wonderful 101 men jag antog att någon annan redan gjort det.

Av Blewris
Skrivet av biorrith:

@Json_81: Jag tror jag ska införskaffa mig en sån där Pro Controller, den verkar riktigt nice. Synd att dom inte hade det till Wii, då hade dom nog konkurrerat mer med 360 och PS3.

Finns Classic controller till Wii, synd att du inte kollade upp det förut. Gjorde Mario Kart Wii till ett helt annat spel, fördjävla bra.

"då hade dom nog konkurrerat mer med 360 och PS3" Wii sålde dock bra mycket mer än de två.

Av Blewris
Skrivet av biorrith:

@anders190: som sagt jag gillar inte spel som spelas med wii-mote och nunchuk alls. Det går fett bort. Ska kolla in Bayonetta dock.

Bundlen är ett måste, får inte missa första spelet. Wonderful 101 är värt att kolla upp också.

Och om du gillar NSMBU så köp Ligi U när du är klar med det. Klockren DLC

Av Blewris

Givet köp

Av Blewris

@CrazyBlueberry: På Wii U't

Av Blewris
Skrivet av TraxMate:

Är det någon som vet om det går att få N64 spel att köras i fullskärm? Jag har en 4:3 tjock tv men N64 spel verkar tro jag har en widescreen tv för spelen blir en liten fyrkant i mitten istället för att fylla ut skärmen. Det här problemet har jag inte med SNES och Wii spel...

Gå in i video settings och ändra till 16:9. Av nån anledning så får man borders när man kör 4:3.

Av Blewris
Skrivet av ArcticFire:

Har endast Pokémonspel till min 3DS XL så jag hoppas på ett Pokémon Z snart
Finns bara osäkra rykten, men med undantag för B2W2 så brukar ju Gamefreak inte göra något överraskande.

Yo-kai Watch är ju på g så du får väl testa det i brist på Pokémon. Oerhört populärt i Japan så det är säkert skoj.

Av Blewris

@tyvar1: Ja juste den har jag redan bokad. Lär vara samma som ändras till Limited. Priset höjs väl antagligen också.