Inlägg

Inlägg som Blewris har skrivit i forumet
Av Blewris

@ghostfenix: Ja men det blir på låga inställningar, man får tweaka runt lite.

Av Blewris

@BrottOchStraff: Nja. Just med Tomb Raider så var TressFX helt nytt men det har varit öppet sen dess.

Av Blewris

Jämförelse mellan preview utgåvan och efter dag 1 patch. Skuggor, draw distance med mera.
http://www.pcgameshardware.de/commoncfm/comparison/indexb2.cf...

Full artikel: http://www.pcgameshardware.de/The-Witcher-3-PC-237266/Special...

Tyckte den här slidern var intressant också
http://www.pcgameshardware.de/commoncfm/comparison/indexb2.cf...

Jämförelse mellan presets. Tar ett tag att ladda varje så ta det lugnt en stund efter du valt en ny
http://www.pcgameshardware.de/commoncfm/comparison/clickSwitc...

Av Blewris
Skrivet av Robster1986:

Bra optimerat om det inte är så stor skillnad ju då kan alla njuta av ungefär samma grafik.

Du skämtar hoppas jag.

Av Blewris

@Dennisen: De har sagt att übersampling ska läggas till senare vilket jag själv skiter fullständigt i men förhoppningsvis läggs det till mer saker. Annars kanske det kommer i den oundvikliga Enhanced Edition.

Men, men. Behövde uppgradera grafikkortet oavsett så nu får ja me det här på köpet. Spelet verkar ju bra iaf

Av Blewris

Wooo! Nån annan som köpt det eller finns det nått kommande spel ni väntar på?

http://i.imgur.com/nHeGdKH.jpg

Av Blewris
Skrivet av Jonny Myran:

Fast nu handlar det inte om så kallade bullshots, utan om en trailer som sades vara från spelet men som nu visar sig vara ofantligt mycket snyggare än den färdiga produkten. I Ubisofts fall så visade man upp riktigt gameplay som man sedan fulade ner till releasen, till synes för att inte skämma ut konsolerna eftersom moddare lyckades "låsa" upp de avaktiverade inställningar som gjorde spelet så snyggt som det var i det uppvisade gameplayet.
Och jo, de nya bilderna från The Witcher 3 är från Ultra på PC eftersom det var den versionen alla förhandstittar gjordes med.

Hur man än vrider och vänder på det så har en "downgrade" garanterat genomförts, och det är riktigt jävla dåligt eftersom CDPR förnekar att detta skulle ha hänt, trots att jämförelserna är mer än uppenbara.

Det händer med trailers helatiden också. I princip allting som är i announcement trailers är bullshit och ska aldrig ses som verklighet. Väldigt dåligt att de inte erkänner sånt. Vill inte att det ska bli som med Watch_Dogs när Ubisoft fortsatte neka att de sänkt grafiken medan det fanns klara bevis på det. Bilderna som länkades på sida 4 i tråden verkar vara hur spelet faktiskt ser ut. Alla de där jämnförelse-bilderna ser ut att vara tagna från nått rötet youtube-klipp.

Skrivet av Buio:

Några bilder i 4K dök upp idag. Den sista bilden verkar vara vintervargar med Nvidia Hairworks päls.

http://wpc.4d7d.edgecastcdn.net/004D7D/media/THE%20WITCHER%20...

Dem såg ju dock rakt av fördjävliga ut. Undrar om de började designas som får men ändrades hastigt till vargar senare.

Av Blewris
Skrivet av anon5930:

Själv försöker jag spela igenom Majoras Mask fortfarande. Kommit av mig lite och börjat komma igång med Paper Mario: Sticker Star som jag fyndade hos Komplett nyligen. Sedan fick jag hem Professor Layton: Miracle Mask ihop med Bayonetta 2: Special Edition nu i början av veckan.

För tillfället ser jag nog inte fram emot en enda utannonserad 3DS-titel. Jag hade gärna sett något mer klassiskt JRPG (åter)lanserades till 3DS. Final Fantasy VI hade varit trevligt, eller kanske en 3DS-uppdatering av Chrono Trigger-portningen till DS. Å andra sidan har jag fortfarande inte skaffat Bravely Default. De flesta nyare JRPG-titlar brukar inte falla mig i smaken men det spelet har något speciellt får jag nog säga.

Bayonetta är dunder, stark tvåa på min topplista av Wii U spel.

Bravely Default har jag kört ca 10 timmar och det är riktigt bra hittills. Hoppas Second släpps utanför Japan.

Av Blewris
Skrivet av tyvar1:

Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2: Record Breaker

Fick hem första för nån dag sen. Inte testat än dock för jag tänkte köra klart SMT IV först. Fick hem MonHun 4 bland annat också (köper för många spel), testade demot och det va bra skoj så beställde det direkt. Men det blir nog att vänta lite med det med.

Måste försöka ta mig igenom ett spel i taget annars kommer jag aldrig bli klar om jag fortsätter köpa spel i den här farten. Inte troligt dock för nu har jag det mesta jag tyckt sett intressant ut.

Sen kommer Code Name STEAM nästa fredag också. Sålt ruskigt dåligt i USA så man får hoppas det går okej i resten av världen.

Av Blewris
Skrivet av Neon:

Hej,

Jag har sen tidigare ett vanligt Wii(chippat) med 2 Wii Remotes(utan motion plus). Nu har jag även fått tag på ett Wii U och där ingår då endast den stora kontrollen med skärm så frågan är om jag behöver köpa något för 2 spelare?

Det som ser mest intressant är Pro kontrollen men den ska tydligen inte fungera till alla spel? Hur fungerar gamla Wii remote till Wii U?

De spel jag siktar på är
- Mario Kart 8
- Super Mario 3D World
- Donkey kong Country : Tropical Freeze
- Super Mario Bros U med Luigi
- Kirby and the rainbow paintbrush
- Pikeman 3

Wiimote+nunchuk går att använda till alla där utom Kirby och samma för Wii U Pro.
Kirby kräver Gamepaden eftersom du spelar med touch controls.

Rekommenderar dock starkt en Pro. Speciellt för Tropical Freeze av spelen du nämnde. Om man kör det med wiimote måste man sitta och skaka hela tiden för att rulla medan man gör det med ett knapptryck istället på Pro. Den är också bra mycket skönare för de andra spelen.

Sidenote:
Bästa sättet att spela Pikmin på är att ha Gamepaden stående på sidan som karta och köra med Wiimote+nunchuk.

Av Blewris
Skrivet av BrottOchStraff:

Beställ från UK ? Är inga problem med tull osv från UK. Blir ca 320KR med dagens valutakurs.

http://www.gameseek.co.uk/pd/VideoGamesf6j4m0gvab/Kirby-and-t...

Sjyst, tackar. Det är ju dock riktigt jävla dumt att det blir mycket billigare att beställa det från England inklusive frakt.

Av Blewris

Hoppas priset på Kirby sänks i butiker. $40 i USA och 450kr minimum här? Helt värdeöst speciellt eftersom det just nu ligger på 369kr i eShopen

Av Blewris

Om folk har missat det så kommer Legend of Kay Anniversary HD till Wii U nu i sommar.

http://www.ign.com/articles/2015/04/23/legend-of-kay-annivers...

Imorgon öppnas också kickstartern för Playtonic Games spirituella uppföljare till Banjo-Kazooie som heter Yooka-Laylee. Det görs av folk från gamla Retro Studios som gjorde Banjo-Kazooie och Donkey Kong Country. Musik görs av David Wise och Grant Kirkhope vilket onekligen kommer bli dunder.

Kickstartern är till för att kunna lägga in extra saker i spelet och porta det till Xbone, PS4 och Wii U. Har inga tvivel på att det kommer nå den nivån, folk är rätt hypade.

http://www.playtonicgames.com/games/yooka-laylee/

Av Blewris
Skrivet av CrazyBlueberry:

Tack! Men jag tycker det är konstigt att de inte nämnde "online" i videon. Hoppas bara på att online är en stor del i spelet och inte bara en extra funktion.

För att directen var värdelös. Bara ihopskrapat från de ordentliga som varit för Japan. Kommer bli mer detaljerat senare men här har du tills dess

Online delen börjar vid 14min om du inte vill se om mechs

Av Blewris

Där kom den. Perfekt

Av Blewris
Skrivet av tyvar1:

Monster Hunter Stories

Ser trevligt ut. Gillar inte vanliga MH men det där kan bli skoj, beroende på vad det är förstås

Av Blewris

Gillar inte ändringarna eller artisterna RB4 ser bättre ut men inte så man springer ut och köper en PS4 eller Xbone. Får hoppas man blir hype närmare release

Av Blewris
Skrivet av tyvar1:

Sådärja. Äntligen äger man ett NN3DS!

Najs. Blir nog en vanlig för mig också. Har spelat lite på ett 2DS och hade inga problem med skärmstorleken så tror den lilla ökningen blir perfekt. Tänkte köra på den andra Zelda cover platen dock.

Av Blewris
Skrivet av Pelleboj:

Trodde aldrig tiden skulle komma men har funderingar på en 3DS. Mycket för att jag är intresserad av att sitta ute och spela i sommar, använde Wii U för att spela några VC titlar på paden förra sommaren men täckningen är ju inget vidare.

Funderar på att försöka få tag på en begagnad 3DS XL eller är det dumsnålt? Vad har den nya varianten som den gamla inte har? Förbättrad 3D är jag inte intresserad av och den där "c-stickan" känns väl inte direkt nödvändig.

Kan en 3DS vara "bannad" från e-shop? Finns det någon lista på vilka VC-titlar som finns på 3DS? Vill spela Metroid Zero Missions t.ex.

Uj vad frågor jag ställer, bäst att hålla tillbaka lite nu.

C-sticken är sjyst för kamera kontroll men annars gör den väl inte speciellt mycket. Om du inte bryr dig om 3Dn heller så är den enda skillnaden att den är kraftfullare vilket drar ner på loadtimes och håller stabilare fps. Sen kommer den väl att få ett par exklusiva titlar också, den är ju precis som DSi va till DS.

Är inte helt säker på hur det funkar men jag tror att det är NNID't som blir bannat bara.

Titlar: http://www.nintendo.co.uk/Search/Search-299117.html?q=&faf=GA...

Du får gå in på Game Systems och klicka ur "Nintendo 3DS Game Card" och klicka i nått under Virtual Console istället. Gick inte att länka direkt. GBA finns inte att köpa på 3DS så Zero Mission får du ta på Wii U istället.

Nån som har spelat Shinobi förresten? Ser skoj ut och kostar bara ca en hundring.

Av Blewris
Skrivet av Oneone:

LITE rushat? vi kommer ju ihåg vad som hände med bf4 och då körde de alfa och beta innan lansering...

Tänkte samma sak. Man fick ju knappt se nånting från spelet senast. Kommer vänta ett bra tag innan jag köper det här.