Inlägg

Inlägg som Blewris har skrivit i forumet
Av Blewris

Bara två veckor kvar

Av Blewris

@tyvar1: Det sades va från Sega's twitter och är helt klart fake. Sonic i bilden är tagen från artwork till Sonic Lost World's Zelda DLC

http://askyourmumgaming.com/wp-content/uploads/2014/04/139593657...

Av Blewris

@anon5930: Verkar som att all DLC finns tillgänglig iaf

@tyvar1: Rätt säker på att Sonic bilden va fake.

Av Blewris

Nytt från Devil's Third. Tyvärr så ser melee combaten ut precis som förra året. Förväntade mig mycket bättre eftersom dem kallar det för "hybrid combat" och spelet är av Itagaki. Ser ut som att det är samma attacker varje gång med en finisher inslängd, kunde ha vart lite mer likt Ninja Gaiden i alla fall

Av Blewris

Hyrule Warriors kommer till 3DS. Verkar inte vara N3DS exklusiv heller men det kommer nog löna sig rejält om man har en.

Av Blewris

Tycker ni PS4 ägare får skärpa er lite. Hur kan ingen ha postat om Ratchet & Clank?

Trailer

Gameplay Preview

Av Blewris

@tyvar1: Lite udda att det inte kommer till Wii U. Visst alla spel finns ju redan men det gör de väl på 3DS också?

Av Blewris
Skrivet av Rouge of Darkness:

så du menar att det inte bara är att byta enhet?

har ett par titlar på minneskortet kommer de inte gå att ladda ner på nya även om jag kör med samma konto?

funderade nämligen på att sälja min gammla xl och skaffa den nya men behålla kontot.

Man får kontakta Nintendo så fixar dem det om din konsol dör eller blir stulen. Men om du ska uppgradera är det bäst att köra en systemöverföring.

Av Blewris
Skrivet av anon5930:

Känslan jag själv får är att spelet faktiskt är så bra som många (alla?) tycker det är.

Det blir ordentligt segt i sista halvan vilket förstör för många. Men det hjälper om man vet att det kommer.

Av Blewris

@nexto: Borde nog kolla upp spelen innan du köper systemet så du vet att det finns saker du vill ha. Men iaf.

Legend of Zelda: A Link Between Worlds, Ocarina of Time 3D och Majora's Mask 3D
SMT IV (endast eShop)
SMT Devil Summoner - Soul Hackers
SMT Devil Survivor Overclocked
Bravely Default
Fire Emblem Awakening
Monster Hunter 4 Ultimate
Kirby's Triple Deluxe
Star Fox 64 3D
Luigi's Mansion 2
Donkey Kong Country Returns 3D (emulera Wii versionen istället om du har möjlighet)
Phoenix Wright Ace Attorney Trilogy (endast eShop)

Av Blewris

@Neon: Det är ju ett multiplayer spel. Singleplayer var väl okej men körde endast igenom det för vapen och gear till online. Tyckte sista bossen va riktigt sjyst dock

Nu har det kommit lite bilder från Fast Racing NEO:
http://www.nintendolife.com/news/2015/06/fast_racing_neo_deta...

Av Blewris

@spikfavoriten: Det släpps 26 juni

Av Blewris

@MugiMugi: Värre kan man ju knappast påstå att det blir. Kommande för 2015 har vi Yoshi, Xenoblade X, Devil's Third, Project Zero 5, Mario Maker (hoppas det får nån sjyst 30th anniversary edition), Rodea the Sky Soldier och Star Fox. Fast Racing NEO ska visas i sommar som också är planerat för 2015 så vitt jag vet.

Retro och Next Level har båda jobbat på spel ett bra tag nu och eftersom Iwata har sagt att det kommer spel det här året som inte har visats än så är det nog dem studiorna det kommer från.

Nån som kör Splatoon? Bra mycket roligare än vad jag förväntade mig.

Av Blewris
Skrivet av Neon:

När det gäller längden så verkar New Super Mario Bros ligga i paritet med tidigare versioner, d.v.s runt 82 nivåer medan ex Super Mario Bros 3 hade ca 90 nivåer. Antar att man var bra mycket sämre när man var mindre för det kändes som en hel evighet att ta sig igenom.

Däremot har man spelat Super Mario 64 och Super Mario Galaxy på senare år och de precis som Zelda spelen känns ganska långa i jämförelse.

Det är möjligt att vissa spel är tänka att vara relativt korta men då kanske det borde reflekteras lite i priset som ex Toad.

Förövrigt, att spela om spelat och hämta hem alla mynt och stjärnor lär iallafall jag tröttna på ganska snabbt. Det är storyn i variationen som iallafall jag spelar spelen för (inte för storyn i New Super Mario är så imponerande men ändå).

Delvis för att man är bättre men de är svårare spel även om du kör dem nu. Designen på de här spelen har ändrats. Du spenderar extra tid i varje level för att hitta mynt/stjärnor (inte meningen att man ska köra om allt för att ta dem) sen låser du upp bonus levlarna vart efter så de är öppna direkt efter kampanjen. Och efter har du olika sorters challenge modes etc. för de som vill fortsätta.

De här spelen är längre och har mycket större levlar med mer saker i dem än de gamla. Med tanke på att du säger att du skulle tröttna snabbt på att köra om banor för mynt så tvivlar jag starkt på att du skulle uppskatta om NSMBU hade så lite liv som i SMB3 och tvingade dig att köra om hela världen varje gång du fick game over. Det här är en mycket bättre design.

Captain Toad är billigt för att det inte har något mer att erbjuda efter de små böckerna medan de andra har fler saker att göra även om de kanske inte är för dig.

Av Blewris
Av Blewris
Skrivet av StuntmanMike:

Har du någongång haft en skön mus, vilken isåfall?

Microsoft Intellimouse Explorer 3.0. Bäst i alla test.

Hade den i ca 7 år och nu beställde jag en ny efter att min Deathadder börjat krångla redan efter 2 år.

Av Blewris

Förresten är det nån annan som tänkt köra Splatoon? Var skeptisk först för det verkar ha så oerhört lite content men kom på att jag hade några poäng på spelbutiken så jag köpte det för 350kr. Kändes mer acceptabelt och ser fram emot helgen

Av Blewris

@Neon: Ja Peach Castle är sista main världen i NSMBU. Du har en extra värld där du låser upp en bana för varje tidigare värld du plockat alla Star Coins i. Main kampanjer i SMB har aldrig varit långa alls men nu har man challenge mode grejen också om man vill fortsätta spela.

Tyckte NSMBU var klart bäst av NSMB spelen (har inte kört Luigi U än) men det är ändå rätt mediokert jämfört med Rayman och Tropical Freeze. De två är dock inte heller långa såvida du inte går för att klara alla banor etc. Att bara klara igenom main kampanjen i 2d platformsspel har aldrig gett många timmar.

Ja Captain Toad är ett kort spel. Man har vetat att det var ett mindre spel sen innan det släpptes, därför det kostar mindre än Nintendos standard 500kr. De gjorde samma sak med det nya Kirby.

3D World är värt att skaffa, tog mig ungeför 24h speltid att klara alla banor. Då måste du dock plocka alla gröna stjärnor, stämplar och guldflaggor för att ta dig vidare till den sista banan. Pikmin 3 är för övrigt väldigt kort men samma sak där att du har challenge maps och så för att förlänga det.

Majoriteten av de bra spelen du får på Wii U är korta om du inte går för att låsa upp fler saker så det är helt upp till dig vad du får ut av dem. Jag har t.ex. 97 timmar i Tropical Freeze som jag fått ihop av att plocka alla collectibles och klara ut Hard Mode samt en del Time Attacks medan många andra klagar på att dem "klarade ut det" efter 10 timmar.

Nu verkar du inte riktigt vara intresserad av Bayonetta eller Wonderful 101 fast man vet aldrig, du kanske har kört Bayo på ditt 360? De har annars oerhört mycket replayability men då ska man verkligen gilla sånna spel och kunna ta en ordentlig utmaning.

Av Blewris

Sjyst intro. Men vi ses om ett par dagar då

Av Blewris
Skrivet av napahlm:

Det var billigt. Men det går ju inte att förladda...
Då får det nog vara. Tar nog hellre en fysisk kopia så man kan installera det från skivorna. Det går ju garanterat snabbare än att dra hem 40 gig från nätet. Jag är nog inte den enda som vill ha access till den servern imorgon. Det lär bli kö.

Om du vill va lite sneaky så kan du använda en proxy/vpn och sätta IP från Ukraina och köpa det direkt på gog för ca $20 (beroende på rea för tidigare spel). Är lite udda i deras policy för det står ingenting direkt om konsekvenserna. Bara att det är olika priser beroende på region och att det skulle vara bussigt om man inte utnyttjade det.

Kan tänka mig att de har lite svårt med bans då man lika gärna kan skicka runt exe-filen till varandra utan problem.