Inlägg

Inlägg som Blewris har skrivit i forumet
Av Blewris
Skrivet av tyvar1:

Här har jag gjort två listor med spel som jag själv är sugen på:)
N3DS
NDS

Såg det, blir fördjävla dyrt det där

Kollat dem och lite recommended listor så jag sitter och kollar reviews/trailers. Alltid skoj att skaffa en ny platform med massvis av spel. Enda jag har spelat på DS/3DS är Link Between Worlds. Köpte det till min lillebror när han fyllde år. Perfekt present, både han och jag tyckte det va skitskoj ^^ Gav honom OoT3D i julas också men det har jag inte hunnit spela än. Värt att vänta nu eftersom han bara har en 2DS.

Av Blewris
Skrivet av tyvar1:

Så vad tyckte ni om nyheterna på nya Nintendo Direct? Något som ni blev sugna på?

Fire Emblem ser väldigt intressant ut. Funderar på att köpa en New 3DS. Ska fixa till en lista med spel man vill ha för att se om det känns värt. Måste dra till media markt eller nått sen också för att testa storlekarna. Gillar XL mer än vanliga för 3DS men nu är ju den vanliga New lite större plus att cover plates och de färgade knapparna är riktigt sjyst.

Av Blewris
Skrivet av Blewris:

Hoppas på Project Zero 5.

Där satt den! Perfekt

Blev lite mer hypad på Yoshi nu när dem sa att det faktiskt fanns lite utmaning i det. Kanske blir en bundle för amiibon

Vad i helvete hände med SMTxFE dock? Behöver en ny trailer där man får se lite mer och helst utan den musiken

Trailern om det är nån som har lyckats missa den

Av Blewris
Skrivet av Hurtigbullen:

Såg förresten att Nintendo kör en Nintendo Direct ikväll. Någon som vågar sig på att spekulera om vad dom kommer med för nyheter?

Hoppas på Project Zero 5.

Av Blewris
Skrivet av Orisons:

Ni kan ju fråga om det är nått ni vill veta.

Vilka spel lirar du mest? Spelar rätt mycket Bayonetta och W101 så man går rätt hårt på knapparna med torture attacks etc. Tänkte om du kan dra en update efter att du använt kontrollern ett tag om du kör lika "krävande" spel. Allt funkar ju om man bara glider runt i Mario Kart och så

Av Blewris
Skrivet av CrazyBlueberry:

Nu klarade jag äntligen av att hitta alla pusselbitar på Donkey Kong Country Returns, har någon lirat det? Jag ska snart börja med Tropical Freeze, hoppas inte det är lika svårt, finns det pusselbitar på det spelet också?

Tropical Freeze är svårare. Pusselbitarna är dock inget problem öht i nått av spelen. Mirror/Hard Mode är det folk brukar se som den svåra delen men där är det mest ett par levlar som man fastnar på. De flest tar man sig igenom ganska snabbt. Den största utmaningen ligger i att få Gold eller Shiny Gold i Time Attacks, där är det perfektion som gäller.

Time Attacks är också det som bäst visar hur bra level designen är. Man flyger igenom banorna och allt är verkligen perfekt utlagt när man får in det rätt.

Av Blewris
Skrivet av Pelleboj:

Det rekommenderas mycket spel här i tråden men jag tror inte det har pratats om några indie-spel. Jag köpte Steam World Dig för några dagar sedan och tycker det är riktigt bra. Har ni några andra spel att tipsa om?

Stealth Inc 2 och Shantae and the Pirate's Curse. Child of Light också fast det är inte indie men det har varit nere på ca 50kr flera gånger så det är värt att hålla koll på tills nästa gång.

Av Blewris
Skrivet av CrazyBlueberry:

Jag funderar starkt på att köpa Bayonetta 2: Special Edition som både innehåller ettan och tvåan, tror ni att de är i begränsat upplaga? Att special edition hos butiker just nu är de sista exemplaren kvar? Och för att avsluta inlägget, vad tycker ni om spelet och är det värt priset?

Det är inte en begränsad upplaga.

Fruktansvärt bra spel. Har sammanlagt ca 150 timmar spelat och har inga planer på att sluta snart. Knappt låst upp nått känns det som. Kolla in Wonderful 101 också om du vill ha mer action, gillar det mer än Bayo faktiskt.

Skrivet av Gelantious:

tror det bara är i USA som dom säljer enbart Bayonetta 2

I USA kan du inte köpa separat, man får me första spelet i fodralet. I EU måste du köpa Special Edition för att få båda

Skrivet av TwiceFire:

Kunde inte låtta bli köpte Dony kong http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=1997677

Också grymt bra måste ta och avsluta Time Attacks nångång

Av Blewris
Skrivet av Wizook:

Ah jo jag missförstod, men Wii u verkar leverera ut konsol och handhåll konsol känsla? Ska kanske testa Wii u igen innan jag köper.

Förutom att du inte kan springa runt me gamepaden då. För övrigt är Pro kontrollern väldigt skön för de flesta spelen. Enda jag använder gamepaden till är WWHD

Av Blewris

Ne Nintendo är lagom efter på den biten

Av Blewris

Dom har inte sagt nått om GC spel. Kan ju emulera det annars om du har en ok dator

Av Blewris

Bara för Dark Moon? Känns bra onödigt

Av Blewris

Får göra så. Kommer säkert finnas begagnade billiga 3DS inom nått år när folk börjar byta till N3DS

Av Blewris

Ja det är ju separata system. Enda spelet som finns på båda förutom indies är Smash.

Av Blewris
Skrivet av Wizook:

Kan jag inte köpa in ett 32gb usb och formatera om det? Wonderful 101 såg bra ut, bayonetta 2 verkar också rätt kul, DKC tropical har jag kollat lite på och de verkar rätt suveränt också. men har du inte spelat lugi dark moon eller yoshi wolly? i så fall hur tyckte du om det??

Jo det kan du. Dark Moon är ett 3DS spel och jag har ingen 3DS och Yoshi har inte släppts än. Inget release date heller tyvärr men det kommer i år iaf

Av Blewris

Väldigt nöjd med min, perfekt som extra konsol för PC. Så var tanken först iaf men med bristen på bra PC titlar så har jag använt Wii U't bra mycket mer.

Av de du nämnde så är WWHD, SM3DW och MK8 väldigt bra. WWHD har fps drops vid explosioner vilket kan vara störande men spelar ingen större roll överlag.

Mina favoriter är Wonderful 101, Bayonetta 1&2 och DKC Tropical Freeze. Rekommenderar allihop starkt. W101 kan va svårt att komma in i så en guide kan vara nödvändig. Om du som så många andra inte vet vad W101 är (fruktansvärd marknadsföring) så kolla in Directors Edition trailer på youtube.

Och om du ska köpa en vit Wii U så måste du ha nån extern lagring. OS etc tar drygt 5 GB så man har absolut inget kvar efter ett par save files.

Av Blewris
Av Blewris

Behöver ju inte vara open world. Linjära spel med alternativa vägar och liknande är riktigt bra. Bioshock och Arkham Asylum till exempel.

Av Blewris
Skrivet av Ynkrygg:

Jag är inte det minsta intresserad av spelet, jag ser bara inte problemet.
Det är ju precis sånt här man har recensioner till.

1 Läs på och titta på klipp
2 välj om du vill köpa
3 se svaret på punkt 2

ändå besviken ? ta med det i beräkningen nästa gång du köper spel.

precis som med allt annat

Okej, ursäkta. Trodde du menade för det här spelet. Varit mycket gnäll om längden men det visade sig vara ett av de minsta problemen det har.

Av Blewris

Ålder: 24
Plattform: PC, Wii U
Favoritspel: Platformers, FPS, Character Action

Spelas just nu
PC: Shovel Knight, Apotheon och Wings of Vi
Wii U: Hoppar mellan Bayonetta 1&2 och The Wonderful 101. Fruktansvärt roligt och massor av content