Inlägg

Inlägg som Bf3Guy har skrivit i forumet
Av Bf3Guy

kör på 2st 7970 istället , då kan du köpa ett till sen när du har råd

Av Bf3Guy

För att vara dryg , ja

Av Bf3Guy

speldator för bf3 12k

Tjo! ska köpa ny speldator och den ska användas till bf3 , detta är vad jag har slängt ihop http://www.inet.se/kundvagn/visa/3080385/2013-03-09
själv tycker jag att det ser bra ut , men vill såklart kolla med er experter först. det jag är mest osäker på är med operativsystemet , måste man köpa ett eller funkar det lika bra med någon typ fusk sak , vet att morsans kollega har en sådan. kommer sladdarna från nätagget vara tillräckligt långa för att dras bakom nätagget ? vad är det för skillnad på h100 och h100i ? låter fläktarna på grafikkortet mycket eller är de så tysta som recensionerna säger ? vad kan jag göra för att datorn ska bli bättre / billigare utan att göra prestandan sämre ? släng gärna ihop en egen kundvagn som är bättre för 12k ! vill dock gärna ha haf x chassit. tack på förhand !

Av Bf3Guy

skulle inte vilja säga att nvida är bättre än amd , 7970 presterar snäppet bättre än 680 i bf3 och har 3gb videominne medans 680 bara har 2gb videominne och 7970 är även ca 1.000 kr billigare så lyssna inte på alla fanboys , köp amd !

Av Bf3Guy

jo , det har jag men jag tycker inte att jag har fått svar.

Av Bf3Guy

Hjälp med speldator 12k

Hej ! det är så att jag ska köpa ny speldator och jag ska mest spela bf3 på datorn. jag har en budget på ca. 12k det jag har kommit fram till är http://www.inet.se/kundvagn/visa/3057954/2013-03-03 ( ja , jag vet att det är ca 1,5k över min budget ) jag skapar denna tråd för att få reda på hur jag kan göra paketet billigare fast med ungefär samma komponenter. det som skall finnas med i datorn är :
Haf x 942 chassit
(helst en i7 processor därför att det är framtidssäkert )
en processorkylare som inte täcker hela moderkortet , valde därför h60
ett av dem bästa grafikkorten ( 7970 eller 680 )
ett modulärt nätagg , valde evga för att det är fullt modulärt och har guld certifiering.
minst 8gb ram , men jag valde 16 eftersom att det är en väldigt tråkig sak att behöva uppgradera.
ett bra moderkort , gärna rött/svart har även kollat på http://www.inet.se/produkt/1902226/asrock-fatal1ty-z77-perfor... men gene verkar bättre , är snyggare. undrar även om det är viktigt att ha ett riktigt operativsystem eller om det funkar lika bra med en piratkopia. så gör gärna en lista på hur jag kan göra det billigare , undrar även om det är ett bra alternativ att köpa från olika butiker , tack på förhand !

Av Bf3Guy

bara så du vet , vi säger att det kostar 8k på amazon , då får du betala skatt och tull och allt sånt med. så det blir inte billigare i slutändan utan det blir ungefär samma pris som i sverige. skulle rekommendera dig att köpa från en svensk butik ifall att någonting går sönder.

Av Bf3Guy
Av Bf3Guy

själv hade jag tagit en gamingmus , då de är väldigt sköna

Av Bf3Guy

hade gärna betalat för svt OM de NÅGON GÅNG KUNDE VISA NÅGOT INTRESSANT

Av Bf3Guy
Skrivet av hazzemannen:

Hej, skulle behöva lite hjälp då jag söker en ny setup för spel maskinen. Haft nuvarande setup i ca 8 år och numera är det som att trycka i sirap på knapparna.
backup datorn är en laptop "Asus Zenbook uv500" och den har underbara platta knappar. Känns som att var jag än kollar numera så är det 2 cm höga knappar som gäller. Detta funkar ej för mig öht att spela på.

Tacksam för ett par linkar. budget upp mot 1000 pixilades.

tack på förhand

hände samma sak med mitt , ta nåt vasst och peta in under tangenterna så att de poppar upp , sen rengör du dem så bli tangentbordet som nytt

Av Bf3Guy

haha aa , jag ska köpa helt nytt , men det är just det att med intel moderkorten så kan jag lätt byta upp mig till en i7 3770k om jag vill , men med amd finns det inget att byta till

Av Bf3Guy

i5 3570k vs amd 8350

Hej ! jag ska köpa processor till min nya dator , jag spelar bara bf3. jag ska inte hålla på med bildredigering. men det känns fel att välja i5 3570k eftersom att jag har i5 2500k nu , så det blir att köpa det man redan har liksom. och samtidigt så känns 8350 framtidssäkert eftersom den har 8 trådar , ifall att det kommer spel som använder 8 trådar. eller så kan jag ju välja i7 3770k men då måste jag ju dra ner på grafikkortet t.ex och det vill jag inte , så i5 3570k eller 8350 ? sedan så blir i5 3570k billigare eftersom att jag inte hittar ngt snyggt moderkort runt tusenlappen.

Av Bf3Guy

bump.

Av Bf3Guy

jag visste inte att det var emot reglerna att skriva om piratkopiering , så jag ber om ursäkt för det och jag ska genast ta bort det

Av Bf3Guy

Ny speldator budget 12k

Hej ! jag ska köpa ny speldator och datorn ska främst användas till battlefield 3. jag vill kunna spela battlefield 3 på high/ultra utan att det laggar. detta är vad jag har slängt ihop http://www.inet.se/kundvagn/visa/3036883/2013-02-26 är dock lite osäker på nätagget. eftersom att chassit jag har valt är väldigt stor så är jag osäker på om sladdarna från nätagget är tillräckligt långa för att kunna dras bakom moderkortet , jag vill absolut inte dra dem framför moderkortet! är det någon som vet om sladdarna kommer att räcka ? om inte , länka gärna till de förlängningar jag behöver , de ska vara sleevade i svart.
har även tittat på tangentbord och mus. vet att detta kanske inte är rätt tråd för det , men jag passar på när jag väl gör ett inlägg! tangentbordet jag har tittat på är http://www.inet.se/produkt/6101824/cooler-master-storm-quick-.... är detta ett bra tangentbord ?
Musen jag har tittar på är en corsair m65 http://www.inet.se/produkt/6101830/corsair-vengeance-m65-gami... , är det någon som vet om den är bra ?

Frågor:

det verkar vara ganska krångligt att starta en dator första gången , med bios och windows och alla drivrutiner och jag har även hört talas om någon " omformation" vad är det för något ?

kommer sladdarna från nätagget vara tillräckligt långa för att dra bakom moderkortet ?

spelar det någon roll om jag köper vissa komponenter från komplett , för att vissa komponenter är billigare där eller kommer det bara bli problem om nåt går sönder ?

Av Bf3Guy
Skrivet av Wirely:

Hej alla! Jag vill inte förstöra denna tråden men jag vet inte hur man skapar en tråd!
Jag har själv budget på 12k! Jag har läst säkert 30-40 trådar om datorer!
Men nu tänker jag ganska snart köpa speldator! Hade tänkt mig denna!: http://www.inet.se/kundvagn/visa/3036727/2013-02-26
Men jag undrar om det finns bättre val eller ifall komponenterna passar ihop! Ni får gärna ge tips.
Jag är inte så bra på komponenter. Men jag hoppas att mit ihopbygg är framtids säkert och kan maxa BF3.
Jag hade tänkt spela: LoL, BF3, BF4, BO2 och många andra spel i framtiden!
Kommer inet att bygga ihop datorn och installera windows med detta paketet?
Jag vill verkligen inte förstöra denna tråden men jag hade behövt hjälp med detta!
MvH Wirely! (Tacksam för hjälp!!)

moderkortet du har valt är gjort för en intel processor , du har valt en amd processor ! skulle rekomendera dig att köpa denna processorn istället http://www.inet.se/produkt/5310020/intel-core-i5-3570k-3-4ghz... välj 8gb ram istället för 16 , 8 räcker mer än väl till spel men om du ska hålla på med videoredigering så kan 16 gb vara bra. om du bara ska spela skulle jag rekommendera de här minnena http://www.inet.se/produkt/5315229/corsair-8gb-2x4096mb-cl9-1.... tycker att det är en väldigt dålig dator , då du kan få en mycket bättre för 12k ! här har du en fin dator för ca 12k http://www.inet.se/kundvagn/visa/3036883/2013-02-26 den har ett guld certifierat nätagg ( betyder att det är testat och fått ett väldigt bra betyg ) det är även modulärt vilket innebär att du bara behöver använda de sladdar du vill , så du kan ta bort de sladdarna du inte vill ha. det är även ett väldigt bra chassi , det har ett väldigt bra luftflöde (HAF) High Air Flow. och den har ett av världens bästa grafikkort !

Av Bf3Guy
Skrivet av sm0ky:

Min lilla trevliga hörna då.

http://i.imgur.com/UWCBeIv.jpg

ser ut att vara en riktigt nice hörna ! vad är det för tangentbord och mus på bilden ?

Av Bf3Guy
Skrivet av Reyintaz:

Ja det är ett riktigt bra tangentbord vad jag också hört, kan inte kommentera mer om det.

Personligne har jag ett Ducky Shine2 som fungerar väldigt bra. De kommer i massa olika uppsättningar, kanske är något du vill kolla in?
http://www.inet.se/sok/shine2

De verkar vara grymt bra , dock lite över min prisklass

Av Bf3Guy

helt ensam om detta , men jag spelade Runescape :/