Inlägg

Inlägg som McWest har skrivit i forumet
Av McWest

Ad-aWare Pro 6.0

Jag tog de programmet istället och de upptäckte 52 st sånna filer/program/regkeys men de är fortfarande kvar när jag surfar, vad kan de vara då? Jag ska snart ta de program du rekommenderade så vi får se hur de blir annars då?

Av McWest

Vad är detta för nått? HJÄLP!

Jag fattar inget alls, är de ett Virus eller är de bara nått annat skit??? Hela tiden vart jag än har surfat så kommer dom upp, fönster som är nån sorts inloggningsrutor (se bild) som till FTP eller andra inloggningar. Fast dom är till popupservrar, iaf ser "rubriken" elelr namnet på fönstret ut på de viset iaf. Men vad är de? Är de ett virus jag fått eller är de nån "plugin" då som jag råkat klicka ja på somkommer på olika sidor? Jag är jävligt irriterad över domhär fönsterna för dom kommer upp kanske 2-5 stycker från olika servrar hela tiden, så fort jag byter sida, på ALLA sidor jag är på, även til ex som Spray och Lunar til och med som ni ser så de kan ju inet vara dom dom lagt till de...

Hjälp mej så fort sommöjligt!

Sorry, bilden vill einte hänga med för att den var "för stor", är 326kb mer än 10240b?

Av McWest

Vad tycker ni?

Undrar vad nån tycker om min dator, den är lite moddad men inte så den stycker ut för mycke bara så de är rent och snyggt!

Rösta gärna // Mvh Kim

http://galleri.sweclockers.com/galleri_visa.php?chassi_id=753

Av McWest

RunDLL fel

Min dator har nu gansk alänge klagat på att RunDLL.exe gör ett fel hela tiden och jag undrar vad de kan vara för vel eller om de är ett virus? Tacksamm för bra svar! //Kim

Av McWest

Hur många volt?

Jag undrar hur många volt en P4 3GHz tål att bli matad med?!?
Mitt moderkort klarar bara (i BIOS) klarar bara att mata +0.5V tror jag, alltså så den står på 1.60V efter höjning, de är lite! Hur ska jag göra om jag vill ha mer än de?

Av McWest

För mycke?

Hej! Hur mycke kylpasta ska man ha på en grafikprocessor? Ska man ha så man ser processorn igenom den pålagda patstan eller ska man ha ett ogenomskinligt lager?

Av McWest

Hmm...

Vissa tycker jag lagt ner mycke på min dator vad tycker ni?

http://galleri.sweclockers.com/galleri_visa.php?chassi_id=753

Ca 23000kr har jag lagt ner på mitt system, och mer lär de bli om ni kollar längst ner på informationen...

Av McWest

Ja de satt nått kladigt i botten på fläkten och jag antog att de var nått åt de hållet!

Av McWest

De här hände med min dator förr men nu tror jag att de ska vara borta, men om man testar minnena, vad ska man leta efter för fel???

Av McWest

Jag skulle välja...

3!!!

Av McWest

???

Vilken svarta kudde? När jag kollade på orginalfläkten så varde en stålyta med en rund kopparyta i mitten bara, inge lager av kylpasta eller annat...kyler orginalfläkten bätre än min fläkt? Modell se första inlägget?!?

Av McWest

Kylningspastan?

Jag har en Spire QuieTude II som ska kunna kyla en P4 3.2GHz, den låter förskräckligt mycke och går på ca 4000RPM mrn verkar kyla ganska dåligt...eller så är de de att dens kylpasta som satt på inte vartillräcklig, ska jag byta till den medföljande fläkten och ta den kylpastan eller ska jag bara byta ut kylpastan till den medföljande?

Av McWest

Normal temp?

Är 65*C normal arbets temp för en P4 3.0GHz eler är de minfläkt som kyler dåligt???

Av McWest

Om du har så lite pengar så köp en begagnad, en bra ny dator får du inte för 5000...

Av McWest

Stänger fortfarande av sej!

Nu har jag lånat ett 400W nätagg men den stänger fortfarande av sej själv när den vill fast första gången efter 3 timmar. Har testat att ta bort grafikfläkten, ta bort den gamla kylnings pastan och laggt på ny men den stängde just av sej igen. Vet inte om fläkten på grafikkortet verkligen sitter på som den ska eftersom kortet sitter upp och ner, fjädrarna verkar lite klena och fläkten är mycke tung. Så vad ska jag nu göra? Mycke tacksam för tips eller annan hjälp/Kim

Av McWest

Jag har också samma problem men min stänger av sej när den vill, oftast när jag gör nått krävande. Jag har ingen aning vad de kan vara. Inge problem alls heller med tempen eller nått annat/Kim

Av McWest

Nätagg?

Vad kan jag göra åt de då? Jag har inte precis lust att köpa nytt sånt, de borde räcka med dehär på 360W har dom flesta sagt!

Av McWest

Men vad är de då?

Jag har inte en aning om vad felet kan vara, den ger ifrån sej ett blippljud 4sec före den stänger av sej och de har en av mina kompisar sagt att jag ska hitta på i moderkorts manualen eller i hjälpen i XP om vad de kan betyda men jag har inte hitta nått, vad är de för fel??? SOm sagt så kah jag inet göra mycke krävande saker tydligen som att spela, göra musik men jag kan lyssna på Winamp och göra småsaker...hjälp mej! Tack på förhand/Kim

Av McWest

Temp = OK

Nej, de tror jag inte att de beror på...processorn arbetar i 32-35 grader vad jag har sett, vad kan de vara då? Ska jag lyfta bort fläkten och torka av de gamla kylpastan och ta Intels som jag fick med???

Av McWest

Jobbiga problem!

Jag har ett jobbiogt problem med min nyligen inköpta dator! Precis när den vill (jag vet ingen orsak iaf) utan förvarning (nästan iaf, den piper ca 4 sek före) stänger den av sej helt, de händer inte när jag inte gör nått alls med den typ som spela musik med WinAmp men när jag spelar, och håller på med Cubasis/FruitLoops 3. Jag vet inte alls vad de kan vara för nått fel, jag hjar XP Pro. Datorn är ihopbyggd av mej, köpte delarna och lkådan försej och byggde ihop den så den är väl ett "hemmabygge" på sätt och vis. Behöver hjälp snarast, tack på förhand/Kim