Inlägg

Inlägg som Krissmeister har skrivit i forumet
Av Krissmeister

The last of us är som sagts ovan ett riktigt bra spel. Battlefield 4 spelar jag än idag efter att ha köpt spelet för ungefär ett år sen. Sen är Dying light riktigt kul, speciellt om du känner någon annan som också har det, coop-läget där man spelar storyn tillsammans höjer spelet en hel del även om det är kul att lira det själv. Bloodborne spelade jag ungefär en timme, sen åkte det ut på tradera, spel som är gjorda främst för att vara löjligt svåra är inget för mig.

Av Krissmeister

Dying Light är ett måste! Lirar det med en polare nu, så sjukt kul att kunna köra storyn gemensamt. Dessutom är kontrollen riktigt bra, helt fantastisk i jämförelse med Assassins Creed t.ex.

Av Krissmeister

Har lirat det i 2 timmar (bara 3 timmar kvar kommer vissa säkert poängtera) och tycker faktiskt att det har fått lite väl mycket kritik och skit. Kan vara att det är brist på spel just nu, men jag tycker inte att det är ett dåligt spel. Unity var betydligt mer frustrerande och tråkigare. The Order är absolut det snyggaste som släppts till PS4 än så länge. Sen kan jag nog inte rekommendera att köpa det digitalt eftersom man inte kan sälja det sen. Tittar man på tradera så ligger begagnat redan på ca. 450:- och då är inte annonsen avslutad. Köp det, spela igenom det och sälj det är mitt tips om man är smått sugen på spelet.

Av Krissmeister

Spel som jag kan tipsa om till PS4 är: The last of Us, Diablo 3 och Battlefield 4. The last of us är i mina ögon det bästa spelet jag har lirat. Diablo 3 är riktigt kul, dock något kort story. Sen Battlefield 4 är riktigt gött att lira om man är några polare. Höll på att glömma GTA 5 som också är ett måste. Tomb Raider Definitive Edition var även det ett helt ok spel. Killzone var snyggt men ganska tråkig story som inte berörde alls. Har du barn så funkar Knack dessutom, min dotter har varvat det några gånger 😊 Sen har jag bokat Dying Light som kommer snart, hoppas det är så bra som det verkar vara. Watchdogs var för mig en besvikelse, orkade inte spela färdigt det, sen Destiny verkar vara väldigt enformigt.

Av Krissmeister

Mitt fungerar inte heller. Det är de där snorungarna som kallar sig Lizard Shits eller något, som aldrig fick bröstmjölk och nu saboterar. Hade jag haft en sådan idiot framför mig nu hade jag nog bankat honom med PS4:an. Så det är bara till att vänta ut detta onödiga illdåd som i slutändan drabbar oss vanliga människor.

Av Krissmeister
Skrivet av Rixxz:

3990:-, menar du?

Är faktiskt 2990:- på mellandagsrean, står i deras reklamblad. Hade jag inte redan haft en PS4:a och varit väldigt nöjd med den så hade detta priset kunnat locka över mig till Xbox One. Nästan så att man är sugen på båda, dock hägrar en Playseat och Project Cars i mars så jag får försöka motstå 😄

Av Krissmeister

Elgiganten har någon bundle vet jag, inte någon supersänkning. Mer imponerande är Xbox One för 2990:- Det kallar jag mellandagsrea 😊

Av Krissmeister

Min Bredbandsleverantör ordnade NAT-1 (fråga mig inte hur de gör) i två portar på routern samtidigt som min IP-telefoni fixades. Kör kabel i en av dessa direkt till PS4:an och allt fungerar felfritt nu. Antar att det ligger på leverantörens bord att fixa.

Av Krissmeister

Ser främst fram emot Project Cars (PS4) men även GTA V till PS4, även om jag redan har lirat det på XBOX 360. Har inte gillat Assassins Creed på länge men det ska bli kul att se ifall Co-op är något att ha i Unity. Sen har vi ju Dragon Age som man kanske ska ge en chans. Ungarna ser fram emot Little Big Planet 3 November blir en dyr månad!

Av Krissmeister

Jag hoppas mycket på Project Cars som kommer i november, vilket lär bli en dyr spelmånad 😄 Men jag gillar när bilspel är så verklighetstroget som möjligt och det sägs ju hela tiden att detta blir en Racingsimulator.

Av Krissmeister

Tisse83 har jag som PSN, får gärna adda mig. Lirar just nu med 2 andra snubbar, men som du säger så är det gött att ge och få gifts.

Av Krissmeister

Angående handkontrollerna så tycker jag att PS4:ans handkontroll är skönare än XBOX One. Testade One i butik och den känns plastig och inte alls lika skön och rejäl som den absolut bästa 360-kontrollen. PS4-kontrollen går inte att jämföra med "barnkontrollerna" som finns till PS3, PS4 är riktigt sköna. Köper man dessutom till Orbs Thumbgrip till spakarna så har man en minst lika bra kontroll som 360.

Av Krissmeister
Skrivet av Eawo:

Måste säga att jag är imponerad över hur bra detta headset var. Dock lite kort batteri tid men det är ungefär samma som handkontrollen. Och att usb bluetooth donkeln måste sitta på framsidan av ps4:at pga inga usb på baksidan.
http://www.prisjakt.nu/produkt.php?p=2479553

Skickades från m.sweclockers.com

Kan bara instämma. Mycket prisvärt, finns säkert headset med bättre bas men då får man nog betala det dubbla. Mina "partyvänner" säger att jag hörs väldigt bra. Sitter riktigt skönt på huvudet även efter 3 timmars lirande.

Av Krissmeister

Spelar du mycket online t.ex. Battlefield 4 så rekommenderar jag inte LG som TV. LG är "kända" för hög inputlag och du kommer att märka av det. Jag testade en LG och bytte tillbaka den till förmån för en Sony och det var en klar märkbar skillnad till fördel för Sony.

Av Krissmeister

PN64H5000 till Sverige?

Har upptäckt denna TV via HDTVtests hemsida och det verkar som en bra Plasma att spela TV-spel på. Det tråkiga är att den verkar enbart finnas i USA. Har försökt googla huruvida den kommer att komma till Europa eller Sverige. Därför undrar jag om någon annan här har lyckats få fram något om denna TV? Samsung ska väl lägga ner sin Plasmaverksamhet i november och eftersom det är Augusti nu, så är frågan om det släpps någon ny Plasma-TV i Sverige innan dom väljer att lägga ner tillverkningen.

Av Krissmeister

Saker som löst mina problem med uppkopplingen till PS3 har bl.a. varit att ge den en fast IP-adress och sätta konsolen i DMZ via routern. Upnp aktiverat i routern har jag dock enbart nu, vilket fungerar alldeles utmärkt.

Av Krissmeister

Brorsans stängdes av flera gånger precis som du beskriver det innan han berättade att den stod inne i en TV-bänk som inte var öppen på baksidan. Han satte ut den på golvet och sen dess har den inte strulat. Verkar som att PS4:an är ganska känslig för värme.

Av Krissmeister

Nu är jag långt ifrån någon superexpert på området. Dock vet jag med mig att oftast sitter problemet i routern när du kan göra uppdateringar men inte logga in på PSN. Gör en test av nätverksuppkopplingen och se vad du har för NAT-typ bl.a. Och vad gäller PS4 så måste man öppna portar eller aktivera upnp i routern. Min leverantör ordnade dock NAT-typ 1 i en av portarna till dosan, kör med nätverkskabel i den direkt till PS4:an, sen dess har jag aldrig haft problem att lira online. Sen kan du ju ha haft oturen att försöka logga in när det är maintenance på PSN.

Av Krissmeister

Säger som så här, idag, just nu finns det inte mycket spel värda att nämna ens. BF4 är det jag lirar mest. Har testat AC4 men det är ingen höjdare. Tomb Raider är helt ok och snyggt. Killzone är också riktigt snyggt (i jämförelse med grafik på PS3 och XBOX360 som jag haft innan) men storyn på Killzone är tråkig. Tittar man istället på höstens releaser så känner jag mig som ett barn i en godisaffär. Det kommer NHL15 och The last of us (kommer ej till PC), Project Cars, Diablo 3, Far Cry 4, AC Unity, Dragon Age, Driveclub och Destiny. Så hösten ser väldigt ljus ut för PS4

Av Krissmeister
Skrivet av Nisse-Tuta:

Blev PS4, ikväll blire Battlefield

EDIT: har lirat ett par timmar. Första intryck är att den surrar för mycket för att ersätta min blueray, kontrollen är helt ok, menyerna är trevliga och jag satte igång och lirade obehindrat och glömde redan efter en minut att jag bytt konsol utan koncentrerade mig på spelet.
Gott betyg med andra ord.

Gött! Jag kör bara BF4 nu i väntan på NHL 15 och lite fler stortitlar. Köpte Watch Dogs men det ligger på tradera nu. För mycket störiga brister, bara att bilarnas tutor låter som från ett Nintendo 8-bitars spel är skrämmande.