Inlägg

Inlägg som najdorf har skrivit i forumet
Av najdorf

Tror du skall sätta CSM disable

Av najdorf
Skrivet av DavidtheDoom:

Magkänslan säger att en helt ny och nylanserad produkt som säljs för 30% inte är helt ren.
Kan vara en produkt som köpts ut på faktura/delbetalning som sedan inte betalas. Då kan operatören spärra IMEI och göra mobilen oanvändbar.

Kan även vara en produkt som köpts av ett bolag och säljs på privatmarknaden för att få ut stålar ur bolaget. Är ju en form av skattefuskande i grund och botten.

Och som alltid, Om det verkar vara för bra för att vara sant...

Håller nog med, visste inte att priset avvek så mycket

Av najdorf

Hej
Användaren har varit reggad sedan 2009, 250 omdömen endast 2 negativa, egentagna bilder. ( jag har själv varit på Tradera sedan 2009 och har följt ovanstående tips och har inte blivit blåst ännu), Inte haft långt uppehåll (kan vara tecken på kapat konto)
PS Finns ju köparskydd

Av najdorf

Du har inte systemdisken i MBR ? för då bootar det inte upp, är den info jag hittat. Rätta mig gärna

Av najdorf

Hej
Jag har köpt mina CD boxar via Tradera eller blocket, allt för att som du säger undvika oneplace boxen och gett CD serienummer och bett dem aktivera boxen, men det kanske inte funkar längre ?

Av najdorf

Instämmer tycker du gjorde bra val

Av najdorf

Jag bryggade min Comhem C2 router och hängde på en Asus rt ac68u router , inte haft några problem sedan dess

Av najdorf

På mitt mobo Asus x470 pro delar M2 bus med pci ,monterar jag tex ett ljudkort så blir hastigheten 200mb på M2 disken

Av najdorf

Jag använder mig av svenska Ovpn och är väldigt nöjd

Av najdorf

Det som måste finnas är en nolledare (blå kabel) när du ansluter hällen

Av najdorf

Synology har en app som heter DS photo testa den

Av najdorf

Sen måste du även ha en nolledare "blå" för att kunna koppla in hällen

Av najdorf

Jag har en princip när jag handlar på blocket , betalar aldrig mer än vad jag anser mig kunna bli blåst på, om ni har tid så läs Traderas användaravtal dom har friskrivit sig i absurdum när det gäller eventuella blåsningar

Av najdorf

Jag har haft Comhem i flera år och brukar brygga deras modem och kör med en ASUS rt AC68U router som vpnklient använder jag OVPN

Av najdorf

Hej
jag körde länge på en konfig som bestod av en 3770K @ 4.1 och ett MSI geforce GTX 1080 Ti , skall du enbart spela dessa spel så försök hitta ett 970 GTX. Jag bytte rigg till AMD 470 , och Ryzen 7 3700 tillslut mest för att jag tyckte det dags och spelar en del.

Av najdorf

Synology har den fördelen att programvara finns både till android/pc och apple

Av najdorf

Det är nog två saker 1. När jag köpte mitt Voodo 3dfx kort och ersatte mitt ATI Rage pro och kunde spela Colin Mcrae 1.0 på fulla options den känslan är nog oöverträffad än idag. 2. När jag 2001 kopplade in Telia ADSL och surfade i den enorma hastigheten 0.5 / 0.5 och allt gick som blixten helt plötsligt ( tyckte man )

Av najdorf

Finns hur mycket som helst på Blocket till bråkdel av priset av grejerna kostade som nya. Köpte på mig ett antal KEF egg speakers 2st 3001 som frontar och övriga 5 i mitt 7.1 var KEF egg 2001 samt cube 2 som sub detta gav jag 3600kr för. Köpte en Sony str 1080 för 4990kr på netonnet då jag ville ha Atmos mm.

Av najdorf

Vero 4k+ slår alla boxar jag använt tidigare inklusive Minix uh-9,linux baserad Kodi hur stabil som helst

Av najdorf

Ni som skaffat LG Oled ,inga problem med inbränningar ? , frugan kollar gärna på TV4 morgon på helgen och deras "sol" logo har väl gett upphov till inbränningar ?