Inlägg

Inlägg som Zodi@k har skrivit i forumet
Av Zodi@k

g2460pg Denna skärmen var grym. Spelen får ett helt nytt liv med g-sync. Bra ljus och skärpa. lätt att få igång. Visst kostar 2.000kr extra för g-sync men lätt värt det. Kan varmt rekomendera denna skärm till gamers Och komplett är sinnes sjuka på att leverera. Beställde i fredags kväll vid 21:30. kom Måndag kl 12:10. GRYMT!!!!

Av Zodi@k

Ska jag nog kunna ordna. Lär dock inte få hem den förens mitten av nästa vecka.

Av Zodi@k

Tack så mycket för ett snabbt och bra svar

Av Zodi@k

Köpte en aoc 24" led g-sync g2460pg fundering över kabel.

Hejsan köpte mig en aoc 24" led g-sync g2460pg från komplett. Funderar på om alla kablar medföljer. Hittar inte någon info om det. Eller måste jag köpa till en
DisplayPort Cable, DP M - DP M ? Någon som vet/beställt denna skärm från komplett? Tacksam för svar

Av Zodi@k

Kan personligen säga att 40gb Modelen var det sämsta köp jag gort. Fläktarna gick på hög varv hela tiden och efter 3 månader dog den, Dock hadde jag tur när jag åkte in till game, Dom hadde inga 40 inne så fick en 80 i stället. På den så går fläktarna tyst som tusan Men kanske bara var min 40gb som lät som 2 dammsugare. Men men i alla fall. Jag tycker att det är grymt skönt att köra på ps3 i stället för dator så länge det inte är FPS Spel för då ska man ha mus. Går väll förmodligen att koplla in utan problem det också. Sen det skönaste av allt är att man behöver aldrig bry sig om specc bara köra in skivan och njuta. Sen att det är blue-ray spelare skadar ju inte heller direkt Angånde tv så kör jag på en Samsung 50" ps50b535 full hd Plasma och på spel som final fantasy 13 som körs i 1080P är det en jävla skilnad att gå över till 1080i bara för man ej har full HD. Sen angånde köpet, En begangnad ps3 på tex game kostar runt 1600+ så frågan är ju om du är intresserad av dom 5 spelen han har eller ej Hoppas det var till nån hjälp.

Av Zodi@k

Jag har själv över 30Grader i rummet vid en het speldag, Sjukt jävla varmt men lilla ps3an bara pressar på som om det vore runt 0an. Fick höra när jag var inne på game att man absolut aldrig ska blåsa eller damsuga den pga att den är konstruerad på nån vänster så att om man gör det så sprider sig dammet. Vet själv inte om det är så men det är vad dom sa, Antar att det är skillnad om man skulle skruva upp den och rengöra.

Av Zodi@k

Ps3 är väldigt kul konsol och att den har blue-ray skadar ju inte direkt. Kommer komma många intressanta titlar enligt mig. Mafia 2 , Final fantasy versus Granturismo 5 MGT och lite annat smått och gott, Sen Playstation plus verkar rätt fint också ej köpt det dock men ska. Själv kör jag Ps3+Samsung 50" + Logitech z-5500 helt underbart.

Av Zodi@k

psn ID = zodde_84 Spelar mestadels tekken 6 Är rätt Activ

Av Zodi@k

Uppkopling Telia 8mbit
Server Jadenar
Ping 15-25.

Av Zodi@k

Hmm ska det inte varit ladder res redan?

Av Zodi@k

Nån som råkar ha litte items ni ej behöver över till en Gammal D2 Classic lirare som just börjat spela igen ? Om nu nån snäll litten Stjäl skulle ha nått så msg Zodde1 D2 Classic Hc, e lvl 10 just nu Sorc för mf. Men går fort när man kommer in i den gammla d2 Andan igen :D.................................. Är Det res 17:de ????????????

Av Zodi@k

Har du gort Eastern och western Plaugelands ?

Av Zodi@k

sätta up egna stånd och så kunnde man föra när jag spelade för över ett år sedan undrar om det e nått nytt. Aja spelar ingen roll bara inte det laggar sönder. Men verkar ju på er som att det inte gör det vilket är bra.

Av Zodi@k

Spelade detta för länge länge sen. Funderar på att testa det igen. Men laggar det lika mkt apa nu förtiden eller har dom förbättrat servrarna ?

Av Zodi@k

Skulle järna ta en också om det fins nån snäll stjäl där ute

Av Zodi@k

Fylle lanet nu i full gång. So far är det ut 2004. Dricla massa bärs. LItte minto och litte annat smått och gott. Har inget riktig strategi för hur drickandet ska gå till alla verkar bara dricka hej vilt Just nu är det worms 4 på listan. jaja vi får se hur det går.

Av Zodi@k
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Strukt
Quake 3 / QW + bunkra upp några shots med godtycklig sprit. Jäger eller något annat...

Spela en match, med tex fraglimit 10 eller 20. Den som VINNER matchen får ta en shot. Spela på så ett tag så skal ni se att det till slut jämnar ut sig. Jäkligt kul är det

Ska lätt testas. Funkar också lika bra med alla fps spel. Funkar också med Grandturismo till ps2 köra endurance runt runt runt. Den som kommer först varjelopp får ta en sup 99 varv senare är det nog nån som är litte påverkad i alla fall. Tackar för alla bra svar. Hoppas det kommer mera.

Av Zodi@k

Fylle lan. Bra spel?

Bra spel till ett fylle lan? Kommer bli 5-6 pers. Verkar som det kommer bli ut2004 wc3tft Hl2 Just nu men litte mer roliga spel skulle ju inte skada. Så om nån har något/några bra tips får ni järna skriva i denna tråd.

Av Zodi@k

ja du hitils har det varit gratis i 1år av vad jag har spelat ^^. Nån som har nå svar på min fråga ???

Av Zodi@k

In game. Ja. Hittar ingen option förutom i lunchern, Och där fins ingen sound option,