Inlägg

Inlägg som Lord Moses har skrivit i forumet
Av Lord Moses
Skrivet av Mupp3n:

Du var ju mogen.

Tack, Mupp3n.

Av Lord Moses

Passande smeknamn iaf.

Av Lord Moses

Om någon vill spela fifa med sin virtual pro ikväll så behöver vi ytterligare en spelare. Sätter igång kring niotiden om allt går i lås.

Läs mer
http://playstation-3.se/forum/t14470.html

Av Lord Moses

Men liknar det pes 2009 eller sexan online så är det ospelbart hur som helst

Av Lord Moses

Tänk på att Simplygames tar 20 pund för leveransen. Och att de (i mina ögon) just nu inte har några vettiga paket. Play.com har fina paket däremot men prisskillnaden från sverige är inte direkt överväldigande. Men visst, någon hundralapp sparar man.

Av Lord Moses

Jag har som jag skrev tidigare skapat en klubb (PS3). Ska ta tag i att värva traktens spelare snart. Men om någon här vill gå med så är ni varmt välkomna också.

Hittills har det bara blivit be a pro karriären och någon enstaka onlinematch. Ruskigt roligt spel, väldigt många av irritationsmomenten från 09an är borta.

Av Lord Moses

Jag stod inför samma val nyligen. Valde ps3 på grund av de exklusiva spelen, både de redan existerande men även för kommande. Är helnöjd med köpet iaf, trots att majoriteten bekanta med tv-spel sitter på 360. Känslan är att det kommer kunna ändras.

Av Lord Moses
Citat:

Ursprungligen inskrivet av dja74
Du kan inte mena allvar, jag har spelat både Fifa 09 och Fifa 10 nu, och måste säga att grafiken i Fifa 10 till PC har gått tillbaka till Fifa 03 nivå. Att EASports kan släppa en sån dynga är en ren förolämpning mot de som sitter på PC.

Pc-versionen har varit en förolämpning i bra många år. Visst det är en ny stil på pc-versionen i år, men visst fan är det snyggare. Vet inte vad du spelar på för inställningar iofs. Kanske ser värre ut i lägre inställningar, vad vet jag. Vet bara att man åtminstone ser vad saker och ting föreställer i 10an.

Nåväl nog om det, det här är konsoldelen av forumet och jag tror egentligen inte att någon vill diskutera pc-versionen

Av Lord Moses
Citat:

Ursprungligen inskrivet av pull
Hursomhelst har jag upptäckt ännu en bug, jag spelar Be-A-Pro nu med min VP och har gjort ungefär 3 mål på 3 matcher, men endå när jag kollar skytteligan står det 0. :/

Du börjar i reservlaget, skytteligan är för a-lagsmatcher. Likaså tabellen.

Fortfarande ingen mer än Tjodd här som vill bilda lag? (PS3)

Av Lord Moses

Tjodd är varmt välkommen till klubben givetvis. Spelar helst centralt på mittfältet själv, men man får vara nöjd bara man hamnar ungefär där man vill i de här onlinematcherna. Har bara spelat en virtual pro match, som jag faktiskt tyckte fungerade över förväntan. Gissar att det var sju mänskliga spelare per lag. Men vissa har svårt att hålla sig till sina positioner, varför man förhoppningsvis lyckas skrapa ihop ett gäng att spela lite mer fotbollslikt med. Dock var det som sagt bättre än väntat. Var bara en av mittfältarna som tyckte sig vara bättre som forward, i övrigt försökte alla efter 'bästa förmåga'.

Det finns en lista med bedrifter i spelet ja.

Måste säga att jag haft ruskigt roligt med spelet iaf. Spelat mest be a pro karriären så långt, men även några vanliga matcher.

Av Lord Moses

Om någon spelare här känner för att gå med i ett stolt fifalag kan ni höra av er till mig. Startade precis upp KFK. Gäller PS3.

Av Lord Moses

Pc-versionen är lite snyggare i år jämfört med tidigare, men spelmässigt är det fortfarande kasst. Jag har det till min nya fina ps3. Vore roligt att bilda ett lag.

Av Lord Moses

Det var problem med EA:s servrar igår ja, men de fungerar nu. Olyckligtvis fungerar Game Face funktionen riktigt dåligt. Man ser, i spelet, inte alls ut som ansiktet man skapat i Game Face applikationen. På något sätt är det som att huvudformen blir helt annorlunda och ögonen ändras helt. Gick till viss del att kompensera detta genom att överdriva exempelvis käkarna, storleken på ögonen och ögonbrynshöjden men det är synd att det ska fungera så dåligt. Får hoppas att det ordnas till det bättre relativt snart. Det går ju att ändra utseendet hur som helst även om man börjat spela, så det är inte hela världen.

Av Lord Moses

Nu är jag irriterande nära att lägga en beställning. Något jag inte får rätsida på riktigt är vad som följer med i paketet?

Frågan är således, vad följer med paketet? Headset? Hdmi-kabel? Andra kablar?

Eller så vänder vi på frågan, vad behöver man köpa till?

Edit: Okej, ser inte ut att följa med, ett förb***ade, skit. Microsoftstämpel på det olyckligtvis.

Av Lord Moses

Jag har länge stått i 360-hörnet den här konsolgenerationen. Nu har jag emellertid börjat skifta fokus iom spel som Heavy Rain och Uncharted 2.

Så till frågan. Varför skulle jag välja ps3 över 360? Kommer det fler spel med vettig handling till ps3? Finns det andra skillnader som faktiskt betyder något, bortsett bluray? Om det är den här typen av spel samt sportspel jag spelar, vad anser ni?

Inget flamewar tack

Av Lord Moses

Är du sportintresserad så football manager, men förbered dig på att offra stora delar av ditt liv närmsta tiden.

Annars finns det på senare år två "actionspel" jag personligen tyckt väldigt mycket om, nämligen Mass Effect och ArmA 2. Lägre tempo men bra mycket mer innehåll och glädje än den så kallade konkurrensen.

Av Lord Moses
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Lord Moses
Försökte köra benchmarken, men det verkar som om min skärm inte stöder upplösningen skiten startas i. vilket gör att jag inte får någon bild över huvud taget. Någon som vet ett sätt att ändra upplösningen innan man startar programmet?

windowed?

Går det att ändra upplösningen inne i benchmarken över huvud taget, för den delen? I så fall, skulle någon kunna skriva hur jag ska trycka på tangentbordet för att lyckas ändra upplösningen, till vad som helst utom standardvalet.

exempelvis ner, ner, enter, höger, enter. Woola bild!

Någon?

Av Lord Moses

Försökte köra benchmarken, men det verkar som om min skärm inte stöder upplösningen skiten startas i. vilket gör att jag inte får någon bild över huvud taget. Någon som vet ett sätt att ändra upplösningen innan man startar programmet?

Av Lord Moses

Jag gjorde nästan precis samma byte nyligt. Valde ett 4870, och måste säga att jag är helnöjd. Så finns också möjligheten att dra in ett till när det blir dags för ny processor, och priset har sjunkit. Borde hålla en rullande något år ytterligare

Av Lord Moses

Går det att spela det här spektaklet i 'windowed mode'?