Inlägg

Inlägg som A7X har skrivit i forumet
Av A7X

För den som är intresserad har nu detta dykt upp.

https://us.battle.net/support/en/article/194530

Av A7X
Skrivet av Ibymafayhas:

Korrekt, men verkar buggat på blizzards sida så de skickar inte ut "classic"-nycklar än

Tack.

Jag har köpt Reforged, men jag kan fortfarande inte se att jag har tillgång till "classic". Har du någon aning om när dessa nycklar blir tillgängliga?

Av A7X

Hur köper man Warcraft 3 och The Frozen Throne i dag?

Hej!

Försöker köpa Warcraft 3 och The Frozen Throne men det verkar snudd på omöjligt. På Blizzards egna hemsida verkar spelet helt borttaget. Har möjligen Blizzard tagit bort det helt inför release av Warcraft 3 Reforged?

Finns det något annat sätt att köpa spelen för att kunna spela på battlenet?

Någon som vet?

Av A7X

Kan alla lägga ner tanken på att detta på något sätt skulle handla om ett brott? Rättighetsinnehavarna kommer kräva ett civilrättsligt skadestånd. Det har INTE med något brott att göra utan det är ett tvistemål. Beviskraven är generellt sett mycket lägre och mer "flexibla" i tvistemål (alltså när det inte handlar om brott) än i brottmål, så att tro att man bara kan skylla på öppet wifi och därigenom vara safe är dumt. Domstolen gör en samlad bedömning av en mängd omständigheter och bevis i det enskilda fallet, vilket sannolikt kommer leda till att domarna kommer spreta åt olika håll när väl detta prövats några gånger av tingsrätt.

Sluta blanda in brott för det har inget med saken att göra.

EDIT: Jag pratar alltså om Spridningskollens verksamhet eftersom den diskuteras flitigt även i denna tråd.

Skickades från m.sweclockers.com

Av A7X
Skrivet av mangemani:

jo det var nog det alternativet jag tänkte på, men kostar det 600kr så är det ju ingen poäng.
så jag kan känna mig blåst då?
hon svarar inte ens på mina sms då jag frågar när det passar henne att jag kommer och hämtar mina saker, så jag kan nog känna mig blåst på dem med.

En ansökan om betalningsföreläggande kostar 300 och kronofogden bryr sig inte om det handlar om 50 eller 1 000 000 kronor. Om hon inte bestrider ansökan får du ett utslag (ja det heter så) på skulden som du sedan kan få verkställt genom kronofogden. (Typfallet är då att dom mäter ut pengar från hennes lön eller motsvarande) Om hon bestrider ansökan om betalningsföreläggande är dock nästa steg att du lämnar över ärendet till tingsrätten och då tillkommer en kostnad på 600 kronor. (Du kan få dessa kostnader ersatta av dit ex om du yrkar på det och sedan "vinner" tvisten) Ser dock rätt mörkt ut för din del om det går till tingsrätten då du i stort sett sitter i en ord-mot-ord situation.

Ovan är något förenklat en beskrivning om hur det går till att ta det via kronofogden.

Av A7X

Ska du plugga utomlands utan att göra det via t.ex. ett universitet i Sverige bör du vara beredd på att det kan kosta multum... T.ex. juristutbildningen i Sverige kostar mellan 500-800k för en person som kommer hit privat.

Av A7X

2/10

Av A7X
Skrivet av Kalium:

Ja, men lite omtanke kan man väl ändå ha? Inte första gången dom borrar och det låter så högt inne i mitt rum att det inte går att föra en konversation med någon som står en meter ifrån mig. Så det lär höras i betydligt fler lägenheter än min.

Så dom ska bara sitta och vänta till du sovit klart?...

Av A7X
Skrivet av xpanterx:

Skojar du? 3000? Är du dum i hela huvudet? 500 för pantern var helt okej. Så räknar med nåt liknande (upp till 1000 eftersom det var ett tag sen) för lite text med skuggor och effekter...

Du verkar trevlig.

Av A7X
Skrivet av scienta:

En ren bodybuilder alltså. Vad är det som får dig att vilja bygga på så vis?

Självförtroende och konkreta mål som är "enkla" att bekräfta. Antingen klarar man det eller så gör man det inte. Inga gråzoner... För min del är det så i.a.f. och mina mål är liknande.

Av A7X
Av A7X
Skrivet av xapa112:

Det beror på vilken sida man är på.
T.ex YouTube är ett rent clusterfuck av felstavningar, medan t.ex overclock.net är hyffsat OK.

Skickades från m.sweclockers.com

Hyfsat*

Haha kunde inte hålla mig

Av A7X

Dota2 känns snart förstört med alla dessa ryssar som spelar och det blir ju bara värre och värre... Finns såklart en hel del OK spelare från Ryssland men majoriteten har ingen känsla för gameplay över huvud taget. Får börja spela på amerikanska servrar och helt enkelt acceptera att det laggar lite...

Av A7X
Av A7X
Skrivet av SUMITOMO:

Men vilket är billigast rent ekonomiskt, att gå och vänta eller betala 150kr?

Sen tror jag inte det finns någon leverantör som skickar småordrar fraktfritt.
Men det vet kanske du?

Såklart är det billigast att gå och vänta, förutsatt att man kollar på den direkta ekonomiska aspekten. Problemet är ju att det kan få följdeffekter av att vänta med beställningar.

Nej jag vet inte någon som skickar småordrar gratis, men spontant känns det som att B2B-försäljning säkerligen använder sig av upplägget gratis frakt i utbyte mot att man handlar allt från samma butik... Men som sagt, jag är bara lekman på området så jag har ju inget stöd för vad jag tror.

Av A7X
Skrivet av SUMITOMO:

Självklart skall man inte slösa, men man skall skilja på företag och privatekonomi.
Skicka en anställd ut på stan är inte gratis heller.

Har någon påstått något annat? Tycker dina inlägg snarare tyder på att du själv inte till fullo skiljer på privatekonomi och företagsekonomi.

Att få en fraktfri leverantör löser bägge problemen så jag ser inte riktigt hur ditt inlägg tillför något?

Av A7X
Skrivet av SUMITOMO:

200 anställda borde lågt räknat betyda 200 miljoner i årsomsättning,
och ledningen dividerar om ett par hundra i fraktkostnader, okey.

Omsättning är inte detsamma som vinst. Varför ska man inte försöka spara in på utgifter bara för att dom är små i förhållande till omsättningen? Invalid argument.

Av A7X
Skrivet av toxicstone:

Sent men bättre än aldrig.

Trodde ej det behövde vetas villen produkt då det är en generell fråga.
Men Glaset samt Panelen, dock konstigt det kostar mer då det inte borde ta mer än en dag att byta ut. Men men.

Hur kan du utgå från att det inte spelar någon roll vilken produkt det handlar om? Och du har fortfarande inte skrivit vad det är för något... Ser du inte själv hur röriga dina inlägg är?

Av A7X
Skrivet av Willhelm:

Funkar tills zombies inser att de kan gå under vatten och hittar din ö...

Som första utpost skulle jag sikta på att hitta typ ett biltema ovanpå ett Ica maxi eller liknande. Dvs en plats med god tillgång på konserver och verktyg. Efter det troligen mindre populerade ställen med tillgång till vatten, någon form av mat eller matproduktion samt goda försvarsmöjligheter. En båt låter inte helt dumt men maten lär ta slut långt innan zombies tar slut. Sen är det nog bara börja samla överlevare, med prio på par, och börja återskapa mänskligheten.

Fisk?

Av A7X

Det är väl bara att öppna fönstret så nätet går sönder? Snacka om att skapa sig problem... Den där spindeln lär ha tagit åtskilliga andra irriterande djur som vill in på ditt rum så dödar du den så kommer du antagligen få in lite annan småskit istället. Själv gillar jag att ha några spindlar på ställen där de inte stör eftersom de dödar nästan alla andra insekter som kan vilja ta sig in.