Inlägg

Inlägg som qvibbe@hotmail.c har skrivit i forumet
Av qvibbe@hotmail.c

haha jag har oxå laddat hem det!....kanske det klassas som stötande najk lilla...puss puss

Av qvibbe@hotmail.c

moder korts val!

jag har ett litet dilemma...behöver ett klock vänligt moder kort med ddr2 ram platser agp och pci express...5.1 ljud..socket 775..tar väligt gära emot förslag på moder kort med allt detta utom pci express som ochså är klock vänliga( höja vcore och fsb)

tacksamm för svar : ) //Q

Av qvibbe@hotmail.c

ram minnes problem

hejsan! har ett asrock 800 pro moder kort med 2 stycken ddr2 platser och 2 stycken ddr platser..just nu sitter det 2 stycken ddr2 elixir 512 mb @ 533 mhz....sen tryckte jag i 2 stycken andra minnen som är vanliga ddr...men verken bios eller windows ville hitta dom!?..vad kan det vara?

Av qvibbe@hotmail.c

haha så nu kan inte han helelr maxxa dom dära spelen:P??..hehe..ja vet inte om man får skriva d men skiter i vikket.. men om du kör crackat så kan det vara fel på det....byt crack så kan det gå!..föresten jag maxxar dom dära spelen med,,dock ej uplösning så bara !******** //Q

Av qvibbe@hotmail.c

stämmer..går inte att höja

Av qvibbe@hotmail.c

klockning av intel p4

hejsan!..jag har klcokat min intel p4 3,2 ghz till 3,43 ghz..inte så mycket direkt...men nu när jag köpt ny fläkt med mera skulle jag vilka klocka lite mera!..men min volt ligger på 1.22 till 1.23 så nu skulle jag behöva veta hur jag höjer min vcore? moder krt är ett asrock 880- pro!
: )

Av qvibbe@hotmail.c

nae okej men om vi släpper detta med fear nu kan nog erkänna att jag drog i lite för mykket förlåt fel av mig..men sen när farcry o q4 kom in i bilden...då blev det bara för mykket..så i mårron är filmerna klara och färdiga för hemladdning!och visst!....en intel 3,4 är den just nu faktiskt!..haha o ja...jag anser intel som bättre för den dagen amd glider bättre i övrigt så ligger din mormor breve mig när jag vaknar!

Av qvibbe@hotmail.c

nae men du ahr även en semre prolle enligt mig och mindre ram och slöare ram så d kan ju och så avgöra saken lite...men som sagt visse lilla du är mer än välkommen!

Av qvibbe@hotmail.c

haha

mina poäng i 3d mark är 6800 nånting....o nej vilka härliga moderatorer!säger till ted att han har dyslexi och att gillar att göra vissa homosexualle övningar på fri tiden?..jag tror att just detta var det ted menade!..jävla översittare helt enkelt!...du kan inte banna mig för detta medelande för jag har inte visat tecken på ovårdat språk och du kan inte heller banna mig för mina åsikter gör du detta så är du en "superledare"!.

flippa inte ur detta med 3d mark....det är 03:an ska testa 05 snart...

fick desvärre bara 3500 med rd mark 05

Av qvibbe@hotmail.c

tack ted!...rörande!..faktiskt!..håller med fullständigt..kaxiga jävla sida asså!..bra i början!..men nu har d gått för långt..om ni alla ville veta så maxxar jag även oblivion med!...screenshots kommer inom en snar period!!

Av qvibbe@hotmail.c

jag vet att det var länge sedan denna tråd låg uppe o ja jag maxar en hel del spel bland annat q4, farcry, ghost reacon andanced warfighter med mera!..kom mer än gärna hit o kolla!

Av qvibbe@hotmail.c

okej

hehe jo det skulle faktiskt mycket väl kunna vara så att jag kollar på den dära mäytaren...men på mitt förra kort hade jag inga problem att höja vcore..men med detta så har jag fått enorma problem..hittar inte änns vart jag ska höja det...har ingen voltage setup eller nått..bara cpu intesällningar och där finns den inte..hehe mitt nätagg är hyfsat bra..det är ett bzerk 500w köptes för nån månad sen bara!

Av qvibbe@hotmail.c

tackar!

äntligen ett vettigt svar ;)...jo men den går inte över 1.209...fick inte med någon typ utav program till moderkortet..bara massa drivrutiner och annat tråkigt!^^....går ej ändra i bios....inte som jag ittat i alla fall

Av qvibbe@hotmail.c

hans fjanteri är det bästa svaret jag FÅTT I ALLA FALLL!!!!!

Av qvibbe@hotmail.c

tedde borde vara nära en avstängning...o föresten så har ja bett iom hjälp med 4 trådar så det verkar vara ett sju ****** bra forum detta hurni!

Av qvibbe@hotmail.c

haha

mog1..hoppas du får en anmärkning

Av qvibbe@hotmail.c

vcore problem

jag har ett asrock dual 880pro och en intel p4 3,2 ghz...men kan inte ändra min vcore när jag ska klocka..den ändrar sig själv hela tiden...fast dock max till 1.209v ...kan nån hjälpa??

Av qvibbe@hotmail.c

clkockning av intel och ati

hejsan!jag funderar på att clocka lite cpu i framtiden..har precis beställ en artic fläkt som bör vara lite effektivare än den boxade...det är en intel p4 3,2 ghz med prescott kärna....vad bör jag få upp den till?....sen har jag ett grafik kort..radeon 9800pro se engine clock ligger på 378 mhz...memory va 350...har precis beställt ett lite grafik kylning..sånt dära silencer kit med lite större fläkt och kylflensar..vill görna ha lite clock tips i stort på både grafik och cpu: )

Av qvibbe@hotmail.c

hmm okej...så om man skulle gämföra en inte 3,2 med denna amd så är amd'n betydligt bättre?

Av qvibbe@hotmail.c

ja jag menar det..d kan ju bara inte stämma att en prossesor som kostar 4000 mindre är lika bra:S???