Inlägg

Inlägg som crille_m har skrivit i forumet
Av crille_m

Mm sluta snacka skit och svara på det relevanta istället.
Du hade inte behövt upprepa det Jycken skrev i tidigare inlägg heller.

Av crille_m

fick jag inte dra ut på orden för att visa hur besviken ja blev eller? och jag stavade inte fel heller som du gjorde

IAF, Tack Jycken för svaret,får väl bli så då..

Av crille_m

meeeeeeen saaataaaaaaaaaan................någon som kan konfirmera att detta är den enda utvägen?..

Av crille_m

Jo jag kan ju starta datorn i felsäkert läge,och med nätverk,men jag kommer inte längre än till inloggningsskärmen!! där felmeddelandet kommer "you need to activate windows to log in, restart in normal mode" och INGET mer ,ingen ruta "Yes i want to activate now" eller så..ja vill ju aktivera skiten

och som jag skrev,kan inte starta datorn i normal läge heller pga ja kommer automatiskt till safe mode!!!!!!! Hjälp nån annan tack !! VÄGRAR Formatera!!! Viktiga filer !!!

Av crille_m

Hur aktiverar man windows när man är fast i felsäker inloggning?

Ja!!!!! Blir galen har googlat som en tok men hittar ingen lösning.
Skulle starta om datorn i felsäkert läge,så kryssade i safe mode i msconfig, startade om datorn,

och har nu fastnat på login skärmen,kan varken logga in som admin eller vanliga kontot.......
kommer upp felmeddelande att jag måste aktivera windows ,och att ja måste starta om datorn i vanligt läge för att göra det. Och om ja trycker f8 och väljer starta win normalt så startas den automatiskt i felsäkert läge igen.

!!!OBS JA HAR EN RIKTIG OEM- CD-NYCKEL KLISTRAD PÅ BURKEN!!!

fick datorn i detta tillstånd av en kompis så vet inte om han har installerat en pirat version förr,men som sagt har cd nyckel,vill skriva in den, men hur kommer jag ifrån denna loop ?????? KAN MAN få bort safe mode startup på nå vis??

TACK!!!!!

Av crille_m

Lite feedback till alla engagerade!
Dom hade bara resetta CMOS som ja redan hade gjort,men hade troligtvis inte kopplat in sladdarna rätt till grafikkortet :S. 350kr åt skogen:) nu rullar datorn igen,grafikkortet hade pajjat dock köpte ett nytt för 200kr haha! tack alla ändå:) See you with my future problems!:)

Av crille_m

mjo,var ute efter ett billigt kort eftersom ja bara håller på med musik nu så behöver ja inte något bra grafikkort:),hitta ett geforce 8400 256mb (Y)! för 200kr,nu är datorn stabil igen ivarjefall:) tack ändå!

Av crille_m

behöver snabbt svar tack! lätt fråga ang. Nvidia Geforce 9400 GT

hejsan!! är så att mitt nuvarande grafikkort pajjade precis,men spelar ingen roll för spelar inte längre ändå,vill bara sätta i nått skit så att det går att använda datorn till allt utom grafikkrävande saker,

hitta ett Nvidia Geforce 9400 GT för en billig slant på blocket,så vill bara dubbelchecka att det är kompatibelt med mitt gigabyte GA-p35-DS3 moderkort?? Båda är ju PCI-Express så ska väl inte vara några problem??

TACK!

Av crille_m

den hittar ej...haha asså blir tokig..har laddat Intel® Graphics Media Accelerator Driver for Windows* XP32 (exe) från intels hemsida,men det kommer bara upp hela tiden att min dator inte uppfyller systemkraven !??!!? hur kan det vara möjligt? hur tar jag reda på vad det är som strular?? har win xp sp3 x32..

Av crille_m

leta efter likvärdiga på blocket och andra annonssidor och jämför bara,eller så söker du på prisjakt t.ex efter varje komponent du har i datorn och plussar ihop allt,sen sänker priset en del beroende på hur länge du haft den..

Av crille_m

tack allihopa för erat engagemang,men som sagt har jag redan lämnat in datorn..behöver den snabbt +har inte erfarenhet eller tid att göra allt de där själv:)

Av crille_m

jo precis,grejjen är att jag redan har installerat den där du länkade till förr,men får fortfarande inte upp nån slags utility eller vad man ska säga,som CCC.. vilken är det som finns till intel då?..Och det laggar fortfarande när man scrollar i menyerna och överallt i windows,precis som när man precis formaterat datorn och inte har några grafikdrivrutiner installerade..om du förstår..

hur ska ja lösa det?
tack.

edit. tankat både chipset,och VGA drivrutinerna som fanns på gigabytes hemsida. Är det nått annat ja missat o tanka från dom ??

Av crille_m

fasiken då!! ...redan lämnat in datorn :(! orkade inte med krånglet,aja..ja hoppas det är något mer avancerat nu då så det blir värt pengarna haha

tack för alla svar!

Av crille_m

catalyst control center till mitt moderkort??

Hej!! har totalt hjärnsläpp eller så fattar jag bara inte hur man gör,

Har formaterat datorn precis,och innan så hade jag catalyst control center när man högerklickar på skrivbordet med musen osv,ja ni vet. och jag har installerat den flera gånger man händer inget,,fortfarande lagg när man surfar och ska scrolla ner på sidan tex,och inge catalyst control center någonstans..läste att det kunde vara att man behövde netframework 2.0...tankat och installerat det med men funkar fortfarande inte..så måste göra detta inlägg nu..hoppas ni kan hjälpa!! ... Lite spec..
obs! det är integrerad grafik !!
Board: Gigabyte 8I945GMF

Windows XP Professional Service Pack 3 (build 2600)

tack!

Av crille_m

Har testat allting ni har skrivit nu och ingenting fungerar...blir till att lämna in för felsökning.. Tack ändå för all hjälp!

Av crille_m

Guru : haha önskar det vore så enkelt:)

Kamouflage: Så är ej fallet! Testat 2 olika vägguttag oxo. Samt testat 2 olika strömsladdar som går till nätagget.

Kan tillägga att jag har varit nere i ett datorbutik,tog med nätagget dit och dom sa att det var inget fel på den. Så det kan vi utesluta.

tJev Hur fixar jag problemet med oxid,om så är fallet? Ska testa och ta ut hela moderkortet också! Utifall det kanske är så att det får kontakt med chassit och kortsluter sig,som du sa ! tack!

Tack!! Hoppas flera kan engagera sig så jag får mitt problem löst:)

Mvh C

Av crille_m

Dator HELT död!(ja,ja har läst runt på forumet!)

Hej.

För att göra det långa kort.

Hade datorn på. Stängde av. Möblerade om i rummet,flyttade runt datorn,skulle koppla in och sätta på den igen, helt tvärdöd.
Händer ingenting,ingen lampa lyser osv.

Har tagit ut alla komponenter utom dom 4 viktiga då,nättagget,processorn,minne och kylare(rätt?)
tagit ur allt,suttit in allt igen. kollat att alla sladdar är rätt ikopplade osv. Ändå händer det inget!!

Har även använt skruvmejsel och "clear cmos" enligt manualen.
Vad kan vara fel ??? Extreeeeeemt tacksam för svar!

Dataspec: Gigabyte GA-P35-DS3 moderkort
Corsair 1gig minnen x2
A-data 1gig minne x1

(testat 1 minne i taget också,har förnuvarande i A-data minnet bara.)

Av crille_m

du fick inget svar på din novell enkronan...jobbigt;P..

Har oxå samma problem min dlink dör lite då o då..grymt irriterande..

Av crille_m

Ja..jag tankade specifika för denna dator men dom stödjer bara xp servicepack 2..inte windows 7...!!!

Av crille_m

Går inte att unmuta ljudet?Fast allt verkar fungera.

TJabba.

Installerade nyss windows 7 och tankat senaste uppdateringarna.
Man ser att ljudet fungerar i ljudmixern när man spelar upp nått men mute knappen är konstant intryckt även fast man drar upp ljud-baren till max,går inte att bara trycka på mute-ikonen som man brukar göra,händer ingenting. Det är inte heller något windows startup sound..
Och i enhetshanteraren så står det att ljud drivrutinen fungerar.

Nån som vet vart problemet ligger?????