Inlägg

Inlägg som crille_m har skrivit i forumet
Av crille_m

hej igen! tack för svaren,har jämnfört med en kompis nu och han har betydligt bättre ms,tänkte klistra in 3 screenshots av våra resultat så ni kan kolla?? hur skriver jag exakt för att göra det?

tack!!

Av crille_m

OLOGISKT nätverksproblem mot en kompis i tyskland

Hej!!

Såhär är det:
Internet är blockat på nått vis gentemot en kompis i tyskland, det går max 5kb/sec att skicka filer via msn tex, det laggar när man spelar via internet i spel mot varran osv, och det underliga är att alla mina andra kompisar kan skicka filer snabbt till honom, laggar inte i spel osv, HUR kan det just vara emellan oss internet segas ner så enormt??
Ingen av oss har firewall på eller dylikt, han har router men har inte ändrat något alls,inte jag heller. Det funkade felfritt för nån vecka sen.

Vart kan felet ligga ??? Vi är idélösa, svar önskar gärna!!!

Mvh Crille!

Av crille_m
Citat:

Ursprungligen inskrivet av Leedow
Det stämmer nog rätt bra på temperaturen om det känns varmt. Alternativet är väl att fixa en utsugsfläkt precis vid grafikkortet eller liknande.

Kolla upp lite recensioner, kanske här på sweclockers, och kika på vad det är för temperaturer som är "normala".

Okej tack ska göra det!!

Av crille_m

90grader???

Hej! Vet inte om denna fråga passar in exakt här men chansar;

Lirar crysis warhead på maxad grafik förutom x8 antialiasing, och min GPUmätare i catalyst control center går upp till runt 85-90grader? är det normalt?? blåser jävligt varmt ut från grafikkortet samt nätagget och det låter mycket,vad ska jag göra? blir lite orolig.

Mvh

Av crille_m

atikmdag drivrutinproblem!!!!!!!!

sökte här på swec och fann en nisse som hade haft detta problem att atikmdag drivrutinen hänger sig när han kör 3dprogram osv.

Men för mig nu så kommer det var 2a minut!!!! skärmen blir svart>drivrutinen startar om sig>blir bra igen>2min till>samma visa......SUCK!?!?!Kommer alltså upp felmeddelande om att drivrutinen har hängt sig och startade om sig.

Nån som vet om det kommer hjälpa att installera nya drivrutiner?(gjorde de för inte längesen)... detta började precis idag, har inte ändrat eller installerat nått alls?? wtf? tack på förhand

Av crille_m

Hack när man tabbar ut ??

När jag tabbar ut från spelet starcraft broodwar, tex, så tar det cirka 2sek innan jag kan röra musen, fastän jag ser skrivbordet påengång osv. skit irriterande, vad kan orsaka det? typ bara det spelet som det händer så med.

tack

Av crille_m

hackar?

Det tar ungefär 2 HELA SEKUNDER innan jag kan röra musen när jag tabbar ut ur starcraft, och ja det är mycket med tanke på att det är bara spelet starcraft, plus att mitt system är rätt bra. Vad kan problemet vara?

Av crille_m

För det första så formaterar du inte windows medans du är inne i windows. Sätt i xp skivan, välj boot from cdrom i bios och därifrån följ instruktioner.

Av crille_m

aha funderade oxå på det..bra att du skrev det patrick, trodde de va min dator som sög officielt ;P, med tanke på att ja tycker mina poäng är så kassa oxå

Av crille_m

ok skillz. Ska nog orka ta mig igenom guiden som finns här på swec:) tack

Av crille_m

ok tack ill do it!

*edit körde det automatiska clock configuration utility i ATI catalyst center. Mitt stabilaste clock blev från 601mhz upp till 841mhz. processorn ligger idle på 53grader.

Skillnaden i 3dmark06 blev från 7237 -> 8918!

Men nu undrar jag, vad har jag gjort egentligen ? Ni skrev tidigare att jag ska klocka processor i bios ? men det är väl processorn jag redan klockat? same thing? lättare för noobs som mig att använda program istället för bios i guess?

Av crille_m

Jaha ok.. För att klocka måste man köpa kylning på engång eller går det att klocka någorlunda mycket utan att behöva extra kylning? Vet du nått bra program för min dator att klocka? Rivatuner ?

Av crille_m

7237pts Med Detta System??

Hej.

7237Pts i 3dmark 06 med detta system, har jag rätt att whina om det,fel drivisar kanske ?

Win vista ultimate x32
p35-ds3 gigabyte
E6750@2,66ghz
2048ram corsair 800mhz
ati hd2900pro 512mb ddr3

Ska man stänga av vista aero kanske medans man kör 3dmark? Drar ner mycket kanske?? Tacksam för hjälp!

Av crille_m

3dmark 06?

efter jag har installerat 3dmark 06 så när man ska starta upp det , i början när den scanner ens system så händer det inget mer, står att det ska ta nån minut, händer inget efter 1 timme ens. vad kan vara fel ? har win vista ultimate om de nu spelar nån roll ..o mina pc spec ser ni ju..

*edit..löste sig, var bara att tanka senaste vista hotfixen från futuremarks hemsida

Av crille_m

katastrof..

Tack så mycket!!!!!!! MEN!..lol såg på laptopen...har inte en vanlig diskett station,den får inte plats! hur ska jag göra nu då? vad finns det för alternativ,"springan" är typ 1/4del mindre än disketten, vad är det för ingång? Kan jag slipstreama denna filen+ win xp sp2 på en skiva? Hur gör man det?? tack!!

Av crille_m

sata drivrutiner???

heeej!

Har hållt på med detta problem så länge nu. Har linux på en laptop(inte jag som installat kan inget om linux). Säkert ett lätt problem , men jag vill installera WIN XP på denna dator men i början utav installationsprogrammet till xp så hittar den ingen hårddisk ,och så avbryts installationen. Har kommit fram till att jag behöver loada SATA drivrutiner i början med diskett.

Har letat ÖVERALLT men kan inte hitta sata-drivisar , har kollat på fijutsu siemens hemsida oxå och jag hittar drivrutiner där men den filen ligger på 17,5mb...får ju inte plats på en diskett, ska väl finnas en liten fil på nåra hundra KB kanske? Någon som kan hjälpa mig hitta den??? Verkar vara enda sättet att få kunna installera win xp.

Har en:
Amilo Pro V2045
Serial: YSPE004249 --->Genom att söka på detta nr på fijutsu siemens hemsida så får jag fram drivrutinen som är för stor.. Nån som kan hitta BARA satadrivrutinen och inte ett helt paket?!?!?!

OTROLIGT TACKSAM FÖR HJÄLP!!!

Av crille_m

Mada: Hur får jag tag i dom enstaka drivrutinerna i den stora .exe filen då??

Nightborn: Står i början utav installationsprogrammet till winxp att det inte kan hittas någon hårddisk? Och jag har winxp MED SP2 på skivan men det funkar ändå inte, enda drivrutinerna till den här laptopen som jag hittat finns på fujitsusiemens hemsida, skrev in serial-nr. som stog under laptopen, så nog är det rätt drivrutiner iaf, fast som sagt för stora för att få plats på disketten.. Några andra alternativ?

Och du ILJA.....gå ut på krogen lite...fixa lite tjejer..skaffa ett liv..så skaru se att du inte kommer att behöva känna att du måste kommentera på det viset:) utan kan hjälpa som vanliga människor med vanligt liv.

Tack ni andra!

Av crille_m

Installera program??Fattar inte FAQ'n...

hej........
Har en laptop med ubuntu, inte jag som installat det på den. Har ingen aning om nått i ubuntu.

Börjar med att jag vill installera WIN XP på den. Men den kan inte hitta hårddisken så jag tankade SATA drivisar från hemsidan. Det är en .exe fil som ligger på 17.5mb. Men det går tydligen bara att loada scsi drivrutiner från diskett i början utav installationsprogrammet i XP genom att trycka F6. Hur ska jag kunna få plats med 17,5mb på en diskett?...

Brände nyss ut en cd på min stationära dator med drivrutinerna på, och drog över dom på laptopen, men det går ju inte ens att öppna .Exe filen som är på 17,5mb. Hur öppnar man .exe filer i ubuntu???Funkar inte med dubbelklickning iaf. Det står i FAQ'n att man ska

# apt-get install paketnamn

Men när jag skriver det i kommandoprogrammet så går det inte, hur ska jag göra?

!!!!!OTROLIGT TACKSAM OM NÅGON ORKAR LÄSA ALLT DETTA!!!!!!!

Av crille_m

hm..har helt ny installation av xp, har inte ändrat nått, man blir inte automatiskt inloggad som admin va? ska testa, nå andra lösningar ifall detta inte funkar? tack!

Av crille_m

Ett jättebra program som jag själv använder är aida32, lätt enkelt och gratis!

http://www.majorgeeks.com/downloadget.php?id=181&file=11&evp=...

edit: Oj läste så fort, du ville se frekvens, inte 100% om man kan det i detta program, men du får iallafall reda på allt om din dator i det!:)!