Insidan forts.

hotswap_resize.jpg

Både blecken som täcker 5,25-tumsplatserna och de två hot swap-slädarna lossas enkelt genom att trycka in två plasthakar på vardera sida.

hotswap2_resize.jpg

Till skillnad från slädarna i hårddiskburen är hot swap-slädarna tillverkade i mestadels stål. Enheter monteras med skruvar i slädens golv.

hotswap3_resize.jpg

Plåten på vilken hot swap-kontakterna är placerade är perforerad för att tillåta luftgenomströming.

525filter_resize.jpg

Både hot swap-slädar och frontbleck är utrustade med dammfilter av typ metallnät.

frontfanfilter2_resize.jpg

Även 230-millimetersfläkten som sitter placerad i nederkant på frontpartiet är utrustat med ett dammfilter. Filtret avlägsnas genom att helt enkelt rycka bort det perforerade partiet framför fläkten.

frontfan_resize.jpg

Det är möjligt att byta ut 230-millimetersfläkten mot antingen en 140- eller 120-millimetersfläkt.

hsidaopen_resize.jpg

När vi går vidare till chassits högra sida ser vi tydligt de tre öppningarna för kabelgenomdragning. Längst upp på moderkortsplåten syns en avlång öppning som även den kan användas för att dra kablage. Kabeln vi ser på utsidan av 5,25-tumsburen är kopplad till strömbrytaren på chassits ovansida och används för att sätta på och stänga av de röda lysdioder som 230-millimetersfläkten är utrustad med.

takunder_resize.jpg

Takpartiet lossas genom att trycka in sex plasthakar och sedan lyfta det uppåt från chassit. Detta är nödvändigt för att komma åt att installera fläktar samt för att byta ut de externa USB 3.0-kablarna mot de interna USB 2.0-kablarna.

platar_resize.jpg

200-millimetersfläkten i den vänstra sidoplåten har försetts med en en liten fläktkanal som koncenterar luften där den behövs mest, det vill säga på grafikkortet/en.

sidofan_resize.jpg

Precis som övriga fläktar i chassit kan denna anslutas både med 3-pin och molex-kontakt. Observera det lite grövre "dammfiltret" som denna fläkt är utrustad med. Detta filter har större maskor än den typ av filter som används i hela frontpartiet och bör nog inte benämnas dammfilter utan finmaskigt fläktgaller.